Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 24/10

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 24/10.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Δεν περιμένετε να σας δώσουν οδηγίες στη δουλειά σας. Ενεργείτε αυτοβού λως και αναλαμβάνετε περισσότερες ίσως κιόλας από τις ευθύνες που σας αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί. Αν όχι άμεσα, εν καιρώ όμως. Το θέμα είναι στα συναισθηματικά. Προσπαθήστε να μην πλη γώσετε οικείους σας – η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανταγωνισμός στα επαγγελματικά «συναινεί» για να αυξηθεί το άγχος σας. Κάντε όσο καλύτερα μπορείτε τη δουλειά σας, προσηλωμένοι στους στόχους σας και η άποψή σας τελικά θα επιβληθεί. Προσοχή όμως, μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας, ουδείς αλάνθαστος. Κάντε διάλογο. Αφήστε, με άλλα λόγια, αυτό το φεγγάρι το περιβόητο πείσμα σας στην άκρη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθυστερήσεις και αναβολές θα σας φέρουν στα όριά σας. Εσείς απλώς προσπαθήστε να μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας και όλα θα πάνε καλά. Ο έντο νος ρυθμός της καθημερινότητας σας έχει εξαντλήσει και έχει θολώσει την κρίση σας με συνέπεια να κινδυνεύετε να πάρετε λαν θασμένες αποφάσεις. Χαλαρώστε με παρέα ή σόλο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα ευνοούν σε σπουδαία νίκη στο εργασιακό σας περιβάλλον, με τη Σε λήνη στον Λέοντα που για εσάς λειτουργεί τονωτικά. Στη χειρότερη θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας και στην καλύτερη θα πετύχετε αναβάθμιση. Για κάθε ενδεχόμενο όμως έχετε και τον νου σας, γιατί υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που εκτιμούν τα προσόντα σας και θα ήθελαν συνεργασία μαζί σας.

 

ΛΕΩΝ

Εσωστρέφεια και μελαγχολία θα έχε τε σήμερα, με τη Σελήνη στο «σπίτι» σας. Όμως, εν προκειμένω τουλάχιστον, θα λειτουργήσει σαν μπούμερανγκ το να απο μονωθείτε. Το φεγγάρι σάς «χτυπάει» στις συναισθηματικές σας ανασφάλειες, όμως είναι πολλοί που σας αγαπούν. Οπότε φορέ στε το καλύτερο χαμόγελό σας, μην παίρνετε ό,τι συμβαίνει τοις μετρητοίς. Ρίξτε το έξω.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δημιουργικότητά σας φαίνεται να έχει χαθεί προσωρινά και, συνδυαστι κά με το γεγονός πως η αυτοπεποίθησή σας είναι σε χαμηλά επίπεδα, τα πράγματα φαί νονται δυσοίωνα. Ανακτήστε την πίστη στον εαυτό σας και στα ταλέντα σας και δείξτε τις ικανότητές σας όπου χρειάζεται. Το σημαντι κότερο είναι να μην είστε ανυπόμονοι, γιατί θα λειτουργήσει ανασταλτικά στη δουλειά σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Όπως όλα τα κυριαρχικά ζώδια του κύκλου, έτσι και εσείς ευνοείστε από τη Σελήνη στον Λέοντα. Είναι έξοχη μέρα για να λύσετε και εκκρεμείς οικογενειακές υπο θέσεις. Η ευγένεια και η γενναιοδωρία του χαρακτήρα σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του εικοσιτετραώρου, πλην όμως επιβάλλεται να χαλαρώσετε και να εκ φραστείτε χωρίς άγχος, ελεύθερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συσσωρευμένη ένταση της στιγμής μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες συμπεριφορές και απερίσκεπτες αλλαγές κατεύθυνσης. Προσοχή και σε ατυχήματα και σε συγκρούσεις με οικείους σας. Μπο ρούν εύκολα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο και να δημιουργηθούν καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε διακοπή σχέσεων. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αλλαγές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε», Το ξοτάκια. Με αφορμή που θα σας δοθεί εκ του μη όντος επί της ουσίας, σήμερα θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε ταξίδι στο παρελθόν. Κάτι νέο ωστόσο εμφανίζεται και γίνεται αφορμή για να κυλήσει με ενδιαφέ ροντα τρόπο το 24ωρο. Για κάποιους ίσως να είναι ταλέντο σας που έρχεται στην επιφάνεια, για άλλους μια νέα γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς, ωφελείστε από τη Σελήνη στον Λέοντα. Προσοχή όμως, ιδίως εσείς, σε εκδήλωση κρίσης ανασφάλειας. Δεν διακρί νεστε για τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, οπότε μην αφήσετε ούτε σήμερα το συναίσθη μα να σας παρασύρει. Ελλοχεύει κίνδυνος να αμφισβητήσετε τα πάντα! Το 24ωρο «ζητάει» ενδυνάμωση μέσω τόνωσης οικογενειακών και ερωτικών δεσμών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν ξυπνάτε καλά σήμερα. Μέρα εί ναι και θα περάσει όμως. Επομένως ασχοληθείτε με κάτι που θα σας ανεβάσει το ηθικό. Ή συναντηθείτε με ανθρώπους που σας βγάζουν θετική ενέργεια. Παράλληλα απελευθερώστε τις δημιουργικές δυνάμεις σας και το πνεύμα σας για να διασφαλίσετε την πρόοδό σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το εικοσιτετράωρο που τρέχει θα σας κάνει να χαμογελάσετε. Θα αποδειχθεί ευνοϊκό για να προωθήσετε τα επαγγελματικά πλάνα σας. Ίσως ανακαλύψετε καινούργιες ευκαιρίες ή συνάψετε γνωριμίες που θα σας στηρίξουν στα εργασιακά. Δώστε σημασία -αν έχετε σχέση- στο έτερόν σας ήμισυ. Σκοπός σας είναι να διατηρήσετε την ισορροπία με ταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου