Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 18/10

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 18/10.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

H έλλειψη κινήτρων και η μάλλον ράθυμη διάθεσή σας θα φρενάρουν την ολοκλήρωση κάποιου πλάνου σας. Πιθανόν φταίει η κούραση, ίσως και οι εντάσεις που ζήσατε το τελευταίο διάστημα. Μπορεί κι ένα πρόσωπο που δεν βγαίνει από το μυαλό σας… Εάν είστε δεσμευμένοι, καλά θα κάνετε να αποβάλετε κάθε σκέψη παράλληλης σχέσης. Δεν είναι να τρέχετε για περισσότερα – ιδίως τώρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις δουλειές σας και ιεραρχήστε τις προτεραιότητές σας τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας, εάν θέλετε να έχετε κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Έχετε πολύ κοφτερή γλώσσα σήμερα, με σοβαρό ενδεχόμενο να πληγώσετε κάποιους από το περιβάλλον σας. Καλύτερα να συγκρατηθείτε, γιατί θα βλάψετε τις σχέσεις σας. Χωρίς λόγο κιόλας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκμυστηρευτείτε σε άτομα που εκτιμάτε ένα θέμα που σας απασχολεί. Έτσι, θα φωτιστεί μια άλλη οπτική και θα βοηθηθείτε ούτως ώστε να βρείτε ευκολότερα -και συντομότερα- λύση. Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι κάντε διάλογο με το ταίρι σας για να επανέλθει η ισορροπία (τελευταία δεν ήσασταν στα καλύτερά σας!). Ευνοούνται και έξοδοι και αποκατάσταση σχέσεων με συγγενείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αγχώνεστε, να σκέφτεστε θετικά. Οι κατά φαντασίαν ασθενείς παραμείνετε στο φανταστικό σύμπαν σας, γιατί όλα καλά πάνε! Αν έχετε κάποιο πρόβλημα σε οικονομικά, επαγγελματικά ή γενικά με τον κύκλο σας, μιλήστε -και εσείς- σε πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Αφενός για να εκτονωθείτε, για να φύγει το βάρος από μέσα σας, αφετέρου γιατί μπορεί να σας προσφέρουν διέξοδο.

 

ΛΕΩΝ

Το ότι το κλίμα στα επαγγελματικά είναι ήρεμο συντρέχει στο να διεκπεραιώσετε τα πρότζεκτ αλλά και τις υποχρεώσεις σας προς την οικογένεια με τον καλύτερο τρόπο. Με αυτοσυγκέντρωση και στοχευμένη δράση, παράλληλα, ολοκληρώνετε -προς όφελός σας- υποθέσεις που χρονίζουν και μπορεί να αφορούν κληρονομικό ή οικονομικό ζήτημα. Έτσι, επιτέλους, παίρνετε βαθιά ανάσα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τονωμένη αυτοπεποίθηση σας κάνει να πιστεύετε ότι όλος ο κόσμος είναι στα πόδια σας. Προσοχή όμως γιατί ελλοχεύει λανθασμένος χειρισμός στα επαγγελματικά – και με απρόβλεπτες συνέπειες. Στο διά ταύτα, σήμερα μη ρισκάρετε. Καλύτερα ξεκουραστείτε, φροντίστε τον οργανισμό σας. Ιδίως αν έχετε κάποιο θέμα υγείας μέγιστη προσοχή, για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Κάτι νέο πλανάται στην ατμόσφαιρα! Για κάποιους θα μπορούσε να είναι φλερτ, για άλλους ένα καινούργιο χόμπι. Αν νιώθετε στάσιμοι επαγγελματικά, ότι έχετε «βαλτώσει», δείτε όσα έχετε καταφέρει. Άλλωστε, αυτό είναι ένα 24ωρο στη διάρκεια του οποίου μπορεί να έχετε μια ευφυή ιδέα ή να σας δοθεί ευκαιρία για προαγωγή: φιλτράρετε την ιδέα, αδράξτε την ευκαιρία και δράστε!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα δεν σας κρατάει μέσα ούτε το ταίρι σας ούτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θέλετε, ντε και καλά, να βγείτε και να ξεφαντώσετε, οπότε… διατρανώστε τις προθέσεις σας σε όποιους αφορά και διασκεδάστε το με φίλους και αγαπημένους, που ενδεχομένως έχετε καιρό να δείτε. Μην αναβάλετε όμως διεκπεραίωση άλλων εκκρεμοτήτων, γιατί μετά θα τρέχετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχετε αισθηματικά μπερδέματα, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει. Αν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιήσει, μη σας πάρει από κάτω, γιατί έτσι ίσως παραγκωνίσετε άλλες προοπτικές στα ερωτικά και τα επαγγελματικά, τα οποία συμπαρασύρει η συναισθηματική σύγχυση που νιώθετε. Προσοχή, δε, το βράδυ μην τυχόν ξεσπάσετε σε οικείους σας – δεν σας φταίνε για τα… μπλεξίματά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτείται ευελιξία στα επαγγελματικά, γιατί επίκεινται και νέες αλλαγές (πέρα από αυτές που ζείτε τον τελευταίο καιρό). Φροντίστε λοιπόν να προσαρμοστείτε γρήγορα. Παράλληλα, μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστους για τις κινήσεις σας, αν τυχόν ασχολείστε με επενδύσεις – και συγγενείς και φίλους. Όσο για τα ερωτικά, μην επενδύετε πάλι σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοείται σήμερα η διευθέτηση κάθε μορφής εκκρεμοτήτων και γενικότερα υποχρεώσεων, ιδίως εάν σχετίζονται με… γραφειοκρατία και Δημόσιο. Από την άλλη, ένα παλιό αντικείμενο μπορεί τώρα να βρει καινούργια χρήση, αποφέροντάς σας κέρδη από εκεί που δεν το περιμένατε. Κι αν πρέπει γενικώς να οργανωθείτε (και στα ερωτικά και παντού, τελικά), αυτό είναι το ιδανικό 24ωρο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα μπαίνετε σε διαδικασία ενδοσκόπησης και αυτολογοκρισίας, αλλά και «αποκωδικοποίησης» του περίγυρού σας. Αν θέλετε να φτιάξετε καινούργιο πλάνο για κατάκτηση νέων στόχων, πρόκειται για το τέλειο timing. Ομοίως, αν θέλετε να επεκτείνετε τις φιλανθρωπικές/φιλοζωικές σας δράσεις. Στα ερωτικά, το ταίρι σας σας περιβάλλει με τρυφερότητα και το απολαμβάνετε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version