Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 17/10

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 17/10.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Με την αποψινή υπερπανσέληνο (του Κυνηγού, την 3η μάλιστα της χρονιάς) στο «σπίτι» σας, στον Κριό, μόνο θετική μπορεί να είναι η μέρα. Εξαιρετικό timing για αναθέρμανση σχέσεων με άτομα που αγαπάτε και για εξόδους που θα συνδυάσετε business and pleasure, σε ελεύθερη απόδοση εργασία και χαρά. Επίσης, για εξεύρεση λύσεων κάθε τύπου – και επαγγελματικού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Κριό και η Αφροδίτη που περνάει στον Τοξότη «συνεργούν» και υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας. Όσο θετικοί κι αν είστε στο να αναλάβετε κι άλλες ευθύνες στα επαγγελματικά, προσοχή: και η υπερκόπωση καραδοκεί και δεν θα ολοκληρώσετε ό,τι σκοπεύετε. Μπορείτε όμως να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, για να προλάβετε τα… δύσκολα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μειώστε τους ξέφρενους ρυθμούς σας και ακούστε προσεκτικά τους άλλους, κυρίως τον σύντροφό σας. Με τη συζήτηση μπορούν να λυθούν πολλά προβλήματα. Η μέρα προσφέρει ευκαιρίες κι ελπιδοφόρες προοπτικές σε κάθε τομέα – για τους αδέσμευτους και στα ερωτικά: είναι πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας (ωραίας) εποχής!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς η Πανσέληνος -που πάντα είναι στο «σπίτι» σας αφού πλανήτη σας είναι η Σελήνη, αλλά ωστόσο αυτή τη φορά «αγγίζει» τον Κριό-, φέρνει εντάσεις. Μη γίνετε λοιπόν εριστικοί με συνεργάτες και φίλους. Και μην αμφισβητήσετε σήμερα εσείς τρίτους – στο τέλος θα βγείτε και στριμμένοι! Αν πάλι έχετε κάνει λάθη, αποδεχθείτε τα ήρεμα κι ωραία και όλα θα «ξαναστρώσουν».

 

ΛΕΩΝ

Και εσείς προσπαθήσετε να μη γίνετε σήμερα επικριτικοί για τους χειρισμούς άλλων σχετικά με την εργασία σας ή με οικογενειακά ζητήματα. Και θα πληγώσετε άτομα που σας αγαπούν και δεν θα λυθούν τυχόν προβλήματα. Καλύτερα οι δεσμευμένοι να το ρίξετε έξω με το ταίρι σας. Και οι ελεύθεροι επίσης κυκλοφορήστε: ενδέχεται απόψε να «κεραυνοβοληθείτε» από τον φτερωτό θεό!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απομακρυνθείτε από το παρελθόν σας που σας στοιχειώνει και δεν σας αφήνει να χαρείτε. Εισπράττετε τόνους αγάπης, αλλά δεν το βλέπετε γιατί, ως συνήθως, ψειρίζετε τα πάντα. Η Πανσέληνος στον Κριό και η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοούν τις εξόδους και το socializing. Οι σόλο κάντε λίγη υπομονή μέχρι το βράδυ: μπορεί να συναντήσετε την ευτυχία. Μη χάσετε λοιπόν ευκαιρία για έξοδο.

 

ΖΥΓΟΣ

Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην εμπιστευτείτε τα εσώψυχά σας σε πρόσωπα που δεν έχετε περάσει από «σκανάρισμα». Κάποιοι εποφθαλμιούν τόσο το πόστο σας όσο και αυτά που έχετε επιτύχει. Αλλά τίποτα δεν σας έχει χαριστεί. Επομένως, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κοιτάξετε πίσω από τυχόν «προσωπεία», να διαβάσετε τους «αυλικούς» και να πράξετε το καλύτερο κυρίως για εσάς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν κερδίζετε κάτι, περιμένοντας το μάννα εξ ουρανού για να ρυθμίσετε οικονομικές υποχρεώσεις. Προβείτε σε διακανονισμό με αυτούς που πρέπει, επανασχεδιάζοντας εν ανάγκη την πορεία σας. Κάποιο επαγγελματικό πρότζεκτ, από την άλλη, ολοκληρώνεται σήμερα και έρχεται η ώρα της αξιολόγησης. Βασιστείτε στο ένστικτό σας κι οργανώστε πλάνο για να πετύχετε έναν νέο στόχο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την υπερπανσέληνο στον φιλικό σας Κριό και την Αφροδίτη στο σπίτι σας, ποιος σας πιάνει! Ένα απλό φλερτ μπορεί να καταλήξει σε σχέση και μάλιστα σοβαρή. Οι γονείς, πάλι, ενισχύετε τους δεσμούς με τους απογόνους σας και περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Ή, εάν είχατε απομακρυνθεί, τους πλησιάζετε. Εάν, τέλος, επιθυμείτε να αποκτήσετε παιδί, η συγκυρία είναι ιδανική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όπως και τα υπόλοιπα κυριαρχικά ζώδια -με εξαίρεση τον Κριό, σήμερα μπορείτε να ανησυχείτε με την… ησυχία σας. Θα σας πιάσουν ανασφάλειες για τα οικονομικά και εάν όντως συντρέχει λόγος, εξετάστε τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Και, βέβαια, εφόσον δικός σας άνθρωπος σας ζητήσει στήριξη, μην τον αγνοήσετε. Θα βγείτε οι κακοί της παρέας – δεν το θέλετε!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σας «χτυπάει» στον σεξουαλικό τομέα, αλλά δεν χρειάζεται να γίνετε επιθετικοί οι σόλο. Περισσότερες πιθανότητες έχετε να επιτύχετε επιστρατεύοντας το ρομαντικό σας πνεύμα. Είναι επίσης ιδανική μέρα να ξεκινήσετε νέες δημιουργικές δράσεις. Ίσως απαιτούν σωματική άσκηση, ίσως όμως είναι και κάτι καλλιτεχνικό που σας εξιτάρει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Λόγω Πανσελήνου θα γίνετε άπληστοι, κάτι που μπορεί να κακοχαρακτηριστεί από τον περίγυρό σας, αλλά και να σας βάλει σε μπελάδες. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε, γιατί θα εκτεθείτε. «Αναταράξεις» προμηνύονται και στα προσωπικά ή/και στα οικονομικά. Επομένως, αξιοποιήστε τη διπλωματία σας για να ηρεμήσετε το βράδυ τουλάχιστον…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου