Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 15/10

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 15/10.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα είναι σε διαδοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Ερωτικά μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Αν είστε σόλο, μην αδιαφορήσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Εμπλέκεστε σε ανταγωνισμούς σήμερα και επιχειρείτε να χειραγωγήσετε τους γύρω σας. Δεν υπάρχει λόγος όμως να υπεισέρχεστε σε αυτή τη διαδικασία μόνο και μόνο για να νιώσετε μετά καλά, επειδή εισακούστηκαν οι απόψεις σας. Και χρονοβόρο και ψυχοφθόρο είναι. Αντ’ αυτού, μάθετε να διαχειρίζεστε την απογοήτευση ή τον θυμό, για να μπορέσετε να εξελιχθείτε. Παντού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα μπορεί να γεννήσει πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες, καθώς και την επιθυμία να επεξεργαστείτε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Εάν ιεραρχήσετε βάσει λογικής τις προτεραιότητές σας, δεδομένου ότι το νέο φεγγάρι στο ζώδιο σας σας ευνοεί, θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και θα κατακτήσετε τους στόχους σας. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα αισθηματικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και έχετε κατακτήσει ό,τι στοχεύατε στα επαγγελματικά, επιδιώκετε νέες αλλαγές, έστω αναπροσαρμογές. Μη ρισκάρετε όμως: Εγκυμονεί κίνδυνος να γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε. Στα συναισθηματικά, οι σόλο «πετάτε»: Δεν ξέρετε ποιο ταίρι να πρωτοδιαλέξετε. Τα άστρα συστήνουν να λειτουργήσετε και εσείς βάσει λογικής και όχι παρορμητικά, ειδάλλως θα το μετανιώσετε πριν ξημερώσει…

 

ΛΕΩΝ

Αν και θέλετε να στραφείτε στη δουλειά και τα οικονομικά σας, η μέρα προμηνύεται φουλ ερωτική. Είναι πιθανό να έρθετε face to face με έναν καινούργιο έρωτα. Θα πάρετε και χρήματα που ενδεχομένως δεν περιμένατε. Κάποιες μικρές ενοχλήσεις θα σας προβληματίσουν, δεν πρόκειται όμως για κάτι σημαντικό. Εσείς τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που δεν μπορούν να περιμένουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μια δίνη, σε κομβικό στάδιο, αλλά δεν έχετε λόγο να φοβάστε τις αλλαγές. Και τυχόν προβλήματα θα λυθούν, με θεαματικά αποτελέσματα. Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και σύντομα θα απολαύσετε επαγγελματική καταξίωση. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία. Αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Κρύβετε λόγια!

 

ΖΥΓΟΣ

Μια εσωτερική φωνή θα σας υποδείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη διάρκεια της μέρας, ειδικά εάν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο στα επαγγελματικά, και γενικότερα στα οικονομικά, όσο και στα αισθηματικά. Χρειάζεται επιμονή και κυρίως υπομονή, για να δείτε τις προσπάθειές σας να καρποφορούν. Δεν γίνονται όλα από την μια μέρα στην άλλη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα βρεθούν στο επίκεντρο ζητήματα δανείων, γονικών παροχών ή διατροφών. Μπορείτε να βρείτε λύσεις και να απαλλαγείτε από τέτοιου τύπου ζητήματα που ενδεχομένως σας ταλάνιζαν εδώ και καιρό. Από την άλλη, ίσως εκπλαγείτε στα αισθηματικά. Ίσως παλαιότερος/η σύντροφος σας κάνει «κρούση» και υποκύψετε ζώντας στιγμές πάθους. Δεν το λες κακό, τουναντίον…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Όπερ σημαίνει, κινηθείτε έξυπνα και εμπνευσμένα για να επισπεύσετε τις εξελίξεις υπέρ σας στα επαγγελματικά. Ένα καινούργιο πρότζεκτ θα δώσει φτερά στη δημιουργική σας πλευρά, που όλοι τη βλέπουν να «ανθίζει» ξανά, καιρό μετά, και το επικροτούν (φυσικά). Επενδύστε στην φαντασία σας και θα μεγαλουργήσετε. Το ίδιο ισχύει και στα ερωτικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως σήμερα αισθανθείτε απογοήτευση από τους ανθρώπους. Δεν είναι όμως καλή η σκέψη να απομονωθείτε. Χρειάζεται μεν να στρέψετε την προσοχή στον εαυτό σας, αλλά δρομολογήστε το χαλαρώνοντας. Πλην όμως, παρέα με άλλους. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας δεν μπορούν να συνεχιστούν χωρίς διάλειμμα: Η υπερκόπωση καραδοκεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως είστε λίγο κακοδιάθετοι, αλλά και πάλι, μην αφήσετε τη μέρα να πάει χαμένη. Κινηθείτε ευέλικτα, για να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στα επαγγελματικά. Προκειμένου να αντεπεξέλθετε, χρειάζεται να λειτουργήσετε γρήγορα και συγχρόνως μεθοδικά. Εάν δεν τα καταφέρετε, μη μεταφέρετε τα εργασιακά σας θέματα στη σχέση σας: Κάτι τέτοιο μέχρι ρήξη μπορεί να φέρει σήμερα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα προβλήματα που σας ζώνουν δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τη μέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι και το… κομφούζιο μέσα σας: Κάτι σας ενοχλεί αλλά δεν το προσδιορίζετε. Απλώς λοιπόν προσπαθήστε για το καλύτερο. Και αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για αύριο. Μην τρώγεστε ωστόσο με τα ρούχα σας και αντί να τα βάζετε με τους άλλους, κάντε γενναία ενδοσκόπηση.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 15/10/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version