Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 9/10

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 9/10.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα μπορεί να φέρει σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Κάποιοι θα ολοκληρώσετε ένα πρότζεκτ που είχατε κατά νου, με τους συναδέλφους σας να αναγνωρίζουν τους κόπους σας. Η καριέρα σας όμως θα ρίξει τη βαριά σκιά της στην οικογενειακή ζωή σας και θα πρέπει να βρείτε υγιείς ισορροπίες μεταξύ εργασίας και προσωπικών ζητημάτων που πρέπει να «τρέξετε».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε σχέση, αυτό το 24ωρο θα ξανασκεφτείτε το μέλλον σας δίπλα στο, θεωρητικά, έτερον ήμισυ. Ίσως διαπιστώσετε ότι οι ανάγκες ή οι προτεραιότητές σας έχουν αλλάξει. Δείτε εάν μπορείτε να επικοινωνήσετε επί της ουσίας με το ταίρι σας, θέτοντας τα δεδομένα επί τάπητος, ώστε να βρείτε από κοινού λύσεις. Αλλιώς, πείτε «arrivederci»… Κι έχει ο Θεός.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με εντάσεις θα κυλήσει το 24ωρο, καθώς θα προκύπτουν εμπόδια στον δρόμο σας – και δη από εκεί που δεν το περιμένετε. Δεν θα μπορείτε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε, επομένως χρειάζεται να συμβιβαστείτε. Από την άλλη, «φιλτράρετε» νέα οικονομικά ανοίγματα. Και κάνετέ τα πράξη τον επόμενο μήνα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα «καθαρίσει» αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλίμα ανανέωσης. Η μέρα σάς κάνει πιο συναισθηματικούς, θέλετε να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στη σχέση σας το προηγούμενο διάστημα.

 

ΛΕΩΝ

Απογοήτευση και μοναξιά είναι στο «μενού» αυτό το 24ωρο. Θα έχετε τη διάθεση να κρυφτείτε στο καβούκι σας. Καλύτερα όμως να βγείτε έξω, έστω και με το ζόρι, και να χαλαρώσετε με φιλική παρέα. Προσέξτε όμως ποιον εμπιστεύεστε, ιδίως στον εργασιακό σας χώρο. Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο: κάποιοι επιχειρούν να σας υπονομεύσουν και δεν είναι ανάγκη να τους οπλίσετε το χέρι!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προμηνύονται συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Ίσως κιόλας προβείτε σε «θερμοκέφαλες» ενέργειες, με ενδεχομένως δυσάρεστες συνέπειες – και όχι μόνο σε έναν τομέα. Για κάποιους από εσάς μία σημαντική σχέση φτάνει στο τέλος της. Βέβαια, για άλλους «ομοζωδιακούς» σας, θα υπάρξει μια θετική μεταστροφή σε μια προβληματική σχέση. Ίσως την «αναβαθμίσετε». Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά.

 

ΖΥΓΟΣ

Παραμερίστε τα συναισθήματά σας σήμερα. Σε ό,τι κι αν πράξετε, λειτουργήστε με γνώμονα τη λογική. Σκεπτόμενοι πρακτικά, θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζονται για να πετύχετε τους στόχους σας. Πολεμήστε τις φοβίες σας κι απελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις, που αυτό το 24ωρο, εκτός κι αν κάνετε το μανιφέστο σας, θα παραμείνουν «εγκλωβισμένες» λόγω των ανασφαλειών σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα γεννά καλλιτεχνικές ανησυχίες, φαντασία και ονειροπόληση! Τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα χαρακτηρίζονται για την καλαισθησία και την πρακτικότητά τους. Με την οξυμένη διαίσθησή σας μπορεί να οδηγηθείτε, ίσως και κατά λάθος, σε σωτήριες αποφάσεις. Πέρα από αυτό, η μέρα προσφέρεται, γενικότερα, για χαλάρωση, ξεκούραση και αναζωογόνηση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα 24ωρο στη διάρκεια του οποίου θα λειτουργήσετε και έξυπνα και αποφασιστικά που θα αποδειχθεί αποτελεσματικός. Βέβαια, εγκυμονούν στιγμές που μπορεί να… εκραγείτε, καθώς ενδεχομένως νιώσετε πως κάποιοι σάς παραγκωνίζουν. Όμως, μέχρι το απόγευμα θα είναι ήδη παρελθόν. Αν πάλι αισθανθείτε περίεργη ενέργεια, με τη διπλωματία και την ευστροφία σας θα τη «σβήσετε»… τσακ μπαμ!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Ενδεχομένως να επιχειρήσετε αλλαγή στον χώρο σας ή επισκευές. Αυτό το 24ωρο προσφέρεται για την αγορά ή την πώληση ακινήτων. Ακόμα και για μετακόμιση σε έναν καινούργιο χώρο. Προσοχή ωστόσο σε οικονομικές διαφωνίες με συγγενείς: θα σας αναστατώσουν και δεν υπάρχει λόγος, αφού στο τέλος θα μονοιάσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε λίγο χαοτικοί σε σκέψη και πράξη σήμερα και αυτό δεν λειτουργεί υποστηρικτικά στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Βάλτε σε τάξη το μυαλό σας. Επίσης, αποφύγετε την πεπατημένη και αναζητήστε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού απρόβλεπτων καταστάσεων. Ένα άτομο ίσως φωτίσει άγνωστα μονοπάτια μέσα σας, που θα οδηγήσουν σε καινούργιες, ενδιαφέρουσες περιπέτειες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάντε πράγματα για εσάς, αποκλείοντας πρόσωπα τοξικά, που διαπιστώνετε ότι τελευταία σάς φορτίζουν υπερβολικά. Με εκκεντρικότητα και πείσμα αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ημέρας, αλλά στο τέλος της ίσως να μην είστε νικητές. Αφήστε λοιπόν -και εσείς- τη λογική να πρυτανεύσει και επενδύστε σε φίλους και αγαπημένους, γενικά, για να σας φτιάξει η διάθεση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου