Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 30/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 30/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Δυσκολίες στη δουλειά σε προβληματίζουν και σε κάνουν οξύθυμο και εριστικό προς τους συνεργάτες σου. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Κλείσε θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση σου και προκαλούν εντάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να μη διστάσεις να κινηθείς γρήγορα και να αποδεχτείς μια πρόκληση στη δουλειά σου, όσο δύσκολη κι αν είναι στην εφαρμογή της. Έχεις καλούς συμμάχους που θα σε βοηθήσουν στα δύσκολα. Προχώρα δυναμικά. Ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να σε ταρακουνήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα της δουλειάς και κυρίως με διακανονισμούς που έχεις αμελήσει. Δεν είναι ώρα να αρχίσεις κάτι καινούργιο κι ας είσαι αποδεκτός και δημοφιλής στη δουλειά σου. Θα υπάρξουν δυσκολίες στα οικονομικά σου από λάθος επιλογές. Πρόσεχε! Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και διάλεξε με τη λογική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σου τα πας πολύ καλά και ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για τη σκληρή δουλειά που έκανες. Δεν θα αποφύγεις διενέξεις με πρόσωπα που δεν τους αρέσει η πρόοδός σου. Μη σπαταλάς ενέργεια σε τσακωμούς. Στα συναισθηματικά σου μην παίρνεις αψήφιστα ό,τι σου λέει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται καυτός έρωτας

 

ΛΕΩΝ

Έχεις την τάση της υπερβολής και της έπαρσης και δεν κατανοείς ότι κάποιες φορές έχεις ανάγκη μια χείρα βοηθείας. Ζήτα το από έναν καλό συνεργάτη σου κι εκείνος ευχαρίστως θα σε βοηθήσει, άκουσέ τον. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σε ηρεμεί και αυτό το έχεις ανάγκη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα σε προβληματίζουν και σου προκαλούν ένταση. Έχεις καταφέρει πολλά και σε πιο δύσκολες καταστάσεις, οπότε τώρα που κάποια πράγματα τα έχεις συμμαζέψει αρκετά, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις. Το ταίρι σου σε βοηθάει να κρατηθείς όρθιος στα δύσκολα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο. Δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες κι όχι στην ουσία.

 

ΖΥΓΟΣ

Κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις για να απομονώσεις έναν συνεργάτη σου που σου κάνει νερά, ακόμα κι αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις πλάγια μέσα… Αν δεν το κάνεις τώρα, θα σου χαλάσει στρωμένη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γυρνάς σε παρελθοντικά λάθη, ενώ αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε μια επανασύνδεση. Θα σου δημιουργήσει περισσότερα νεύρα

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις καταφέρει να χαίρεις της εμπιστοσύνης των συνεργατών σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα νέα σου σχέδια. Μην προχωρήσεις σήμερα σε μια νέα συμφωνία, γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Βάλε τους δικούς σου όρους. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην εμπιστεύεσαι όλο τον κόσμο που σου λέει μεγάλα λόγια για δουλειές. Το θέμα είναι να διακρίνεις ποιες είναι οι πιο προσοδοφόρες και σε αυτό θα σε βοηθήσει ένας καλός συνεργάτης σου. Στηρίξου σε αυτόν και το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε προειδοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος, νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να προσέξεις, γιατί θα σου παρουσιαστεί μια επαγγελματική ευκαιρία, αλλά δεν πρέπει να καθυστερήσεις τις αποφάσεις. Φαίνεται ότι θα είναι κάτι καλό, αλλά εσύ λειτουργείς με αργούς ρυθμούς. Αυτό δεν είναι πάντα καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος νέο πρόσωπο σου κινεί το ενδιαφέρον. Κινήσου διακριτικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μην είσαι επιπόλαιος και ανοίγεις πολλά μέτωπα και επηρεάζεσαι από τρίτους που σε παρασύρουν σε επενδύσεις χωρίς μέλλον. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά και κλείσε οικονομικές τρύπες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ταλαιπωρείς το ταίρι σου με υποψίες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αναζωπυρώνεται μια παλιά σχέση. Αν δεν έχει κλείσει ο κύκλος, ξανάνοιξέ τον.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πρόταση που πάλευες εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σου ανατρέπεται και αυτό θα σε γεμίσει άγχος. Με νεύρα προς τους συνεργάτες σου δεν θα βρεις λύσεις – κι αυτό είναι απαραίτητο να κάνεις τώρα. Επίσης, μη μεταφέρεις το άγχος σου στο ταίρι σου. Νιώσε την αγάπη που σου δίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις τώρα έρωτες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version