Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 28/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Σάββατο 28/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ως ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού σε επηρεάζει απόλυτα η Νέα Σελήνη με την ηλιακή έκλειψη την ερχόμενη Τετάρτη, που φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στις επαγγελματικές σχέσεις σου. Στην ερωτική ζωή σου συντονίζεσαι με το ταίρι σου και βρίσκετε μαζί λύσεις στα προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία θα εξελιχθεί γρήγορα σε δεσμό με έντονα συναισθήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνονται διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, αλλά μην τις φοβάσαι. Θα έχεις μεν περισσότερες υποχρεώσεις στη δουλειά, αλλά η Νέα Σελήνη με την ηλιακή έκλειψη της ερχόμενης Τετάρτης φέρνει καλές ευκαιρίες για να αυξήσεις τα κέρδη σου. Η Αφροδίτη απέναντί σου σου χαρίζει την εύνοιά της σε ερωτικά ζητήματα, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αναζητάς ταίρι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είναι ένα καλό διάστημα για εσένα και θα γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου ή θα σου δώσουν ιδέες για να προχωρήσεις ένα σχέδιό σου. Με το ταίρι σου θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα γίνει το μοιραίο πάθος της ζωής σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα δεις να βελτιώνεται η καθημερινότητά σου στη δουλειά και θα είναι πιο εύκολο να βάλεις σε εφαρμογή τα δημιουργικά σχέδιά σου. Η Νέα Σελήνη με την ηλιακή έκλειψη την ερχόμενη Τετάρτη σε χτυπάει κατακούτελα. Απόφυγε τις συζητήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάτι με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα σχέση.

 

ΛΕΩΝ

Θα μπλοκάρει η επικοινωνία σου και αυτό θα σου στοιχίσει στη δουλειά, καθώς θα γίνει ένα σημαντικό λάθος, το οποίο πρέπει να διορθωθεί. Θα σε βοηθήσει ένας καλός συνεργάτης σου. Το ταίρι σου θα είναι μαζί σου. Αν ακόμα φλερτά- ρεις με τη μοναξιά, να περιμένεις εξελίξεις, γιατί θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε απογειώσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην επιχειρήσεις τώρα να διεκπεραιώσεις πολλά πράγματα. Καλύτερα να αφιερωθείς σε κάτι που είναι επείγον κι απαραίτητο. Η εβδομάδα κρύβει παγίδες και ο πρώτος που μπορεί να εξαπατηθεί είσαι εσύ. Ο γλυκός και τρυφερός τρόπος σου θα φέρει πιο κοντά το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σου ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σου έφτασε, αλλά δεν νιώθεις έτοιμος να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Η Νέα Σελήνη με την ηλιακή έκλειψη την ερχομένη Τετάρτη θα φέρει ανατροπές. Στην ερωτική ζωή σου θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια δίπλα στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις συναντήσει ακόμα το άλλο σου μισό, φλέρταρε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο μακριά απ’ όλους για να ανασυγκροτηθείς και να βρεις τις ισορροπίες σου. Θα πρέπει να λύσεις θέματα και προβλήματα που κουβαλάς εδώ και καιρό, ώστε να προχωρήσεις μπροστά χωρίς βαρίδια. Η ερωτική ζωή σου θα περάσει σε μια εξαιρετικά καλή φάση. Αν είσαι ελεύθερος, μία γνωρι- μία θα σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσπάθεια να διευρύνεις τον κοινωνικό περίγυρό σου βρίσκεται στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα, αφού θέλεις να προβληθείς και να κλείσεις νέες, επικερδείς συμφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως να μπλέξεις σε μια παράνομη σχέση ή να νιώσεις συναισθήματα για ένα πρόσωπο που δεν πρέπει. Όσο μπερδεμένα κι αν είναι τα πράγματα, μπορεί να ξεκαθαρίσουν σύντομα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επαφές σου με πρόσωπα από τη δουλειά θα γίνουν περισσότερες, ενώ θα λάβεις και χρήσιμες πληροφορίες για να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου. Στα προσωπικά σου μπορεί να αποφασίσεις την επισημοποίηση μιας σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος, να προσέξεις το πρόσωπο που θα βρεθεί δίπλα σου, γιατί μπορεί να μπλέξεις σε παράνομο δεσμό, καταδικασμένο εξαρχής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η εποχή που ξυπνάει η όρεξή σου για ζωή και ξεχειλίζεις από αισιοδοξία. Θα βρεις τρόπους να διευρύνεις τις γνώσεις σου γύρω από τη δουλειά. Με το ταίρι σου θα αποφασίσετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα ξεκινήσει σαν προξενιό από φίλους , κάτι που σου δίνει σιγουριά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σε απασχολήσουν τα χρέη και οι οφειλές που σε βασανίζουν και θα σκεφτείς πολύ σοβαρά τρόπους για να τα βάλεις σε τάξη γιατί έχεις κουραστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια σημαντική είδηση. Η Νέα Σελήνη με την ηλιακή έκλειψη σε κάνει πιο τρυφερό με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένα νέο πρόσωπο θα σε συναρπάσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου