Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 23/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 23/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Η έννοια του εύκολου χρήματος είναι, σίγουρα, κάτι που σε εξιτάρει. Αναζητάς τρόπους να το κατακτήσεις, όμως φρόντισε να μη σου γίνει εμμονή. Καλό θα είναι να εξετάσεις πολύ προσεκτικά τις ιδέες που σκέφτεσαι να εφαρμόσεις στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μην υποκύψεις σε τυχόν ερωτικά τρίγωνα. Αν είσαι αδέσμευτος, το φλερτ παίρνει φωτιά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις δυνατότητες σημαντικών επαφών με άτομα που είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς. Έτσι θα καταφέρεις να επιλέξεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μπροστά ένα σχέδιό σου. Η έκφραση των συναισθημάτων σου έρχεται στο προσκήνιο, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, και αυξάνεται η λίμπιντό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σου διακρίνεται από σκαμπανεβάσματα. Θα χρειαστείς μία ενδοσκόπηση. Στα επαγγελματικά τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Θέλεις να μάθεις κάποια πράγματα και ένα σεμινάριο θα σε γεμίσει με δεξιότητες. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τα τσιλιμπουρδίσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αρχίσεις ζήλιες με το «καλημέρα».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις ευχάριστες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάς. Οι σχέσεις σου με κοντινά πρόσωπα γίνονται πιο βαθιές. Είσαι επιρρεπής στα λάθη απροσεξίας στα επαγγελματικά σου, οπότε καλό θα είναι να αναλάβεις τα απαραίτητα. Στα αισθηματικά σου, αν έχεις ταίρι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείτε στιγμή! Αν είσαι μόνος, θέλεις κάτι ουσιαστικό.

 

ΛΕΩΝ

Διεισδύεις σε βάθος σε πληροφορίες που αφορούν τον κλάδο εργασίας σου ή ακόμη και στο τι επηρεάζει τη γνώμη των δυνάμει πελατών ή συνεργατών σου. Αναπτύσσεις νέες γνωριμίες στο επαγγελματικό πεδίο. Θα έχεις κατακτήσεις, αλλά η δουλειά δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις σε σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε το ταίρι σου. Έχει παράπονα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αναζητήσεις αλήθειες που αφορούν εσένα ή κάποιο κοντινό πρόσωπο. Αντίστοιχα η φιλοδοξία σου σε κάνει και γίνεσαι πιο συνεργάσιμος στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αυτό φέρνει επιτυχία. Στα αισθηματικά το φλερτ αποκτά μία πιο υπόγεια και μυστήρια νότα. Αυτό σε καθιστά πολύ γοητευτικό. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις συνεχώς το ταίρι σου. Θα το χάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σου επικεντρώνεται στα χρήματα και κατανοείς ότι δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, κι αυτό προσπαθείς να πετύχεις κάνοντας πετυχημένες κινήσεις και συμμαχίες. Ξέρεις να ελιχθείς, και αυτό είναι καλό. Τα ερωτικά σου παραμένουν στην «άκρη», διότι υπάρχουν άλλοι τομείς που σε απασχολούν. Οι εξελίξεις εδώ είναι ήρεμες, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου σε πιέζουν και θέλεις να φροντίσεις τα έξοδα του μήνα. Να το κάνεις με προγραμματισμό, γιατί θα έχεις μια καλή ευκαιρία. Παράλληλα, αν υπάρχει κάποιο κληρονομικό ζήτημα, θα το διευθετήσεις πιο εύκολα. Θα περάσεις ερωτικές στιγμές με πάθος, αν είσαι δεσμευμένος, κι αν είσαι αδέσμευτος, θα βρεις τον έρωτα και την αγάπη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρώγεσαι με τα ρούχα σου και προσπαθείς να γίνεις τέλειος μέσα σε έναν ατελή κόσμο. Μην αναλώνεσαι σε κάτι που δεν γίνεται και κοίτα τη δουλειά σου. Θα δράσεις παρασκηνιακά και θα κλείσεις μια συνεργασία. Στα ερωτικά σου επικρατεί παρασκήνιο. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια κρυφή σχέση. Δεν θα βγει πουθενά και το ξέρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε προσγειώνει ομαλά και σου υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να χαίρεσαι την καθημερινότητά σου και να… ανοίγεις πότε πότε το πορτοφόλι σου. Στα επαγγελματικά σου να στραφείς σε νέες συμμαχίες ή συνεργασίες. Τα ερωτικά σου μπορούν να εμπλουτιστούν μέσα από όμορφες εμπειρίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάει ένα διάστημα που νιώθεις ασφάλεια, συναισθηματική αποδοχή και κατανόηση από τον περίγυρό σου. Αναζητάς τη σταθερότητα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Αυτό το καταφέρνεις μέσα από την κατάλληλη στρατηγική σου. Στα αισθηματικά όλα πάνε καλά κι επιδιώκεις να κάνεις τους άλλους να αισθάνονται ασφαλείς μαζί σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αναζητάς τρόπους ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Συνεργασία με το εξωτερικό θα σου αποφέρει κέρδος που δεν το περιμένεις. Επίσης μπορείς να εκμεταλλευτείς οικονομικά ένα ακίνητό σου. Στα αισθηματικά σου συνδυάζεις το παιχνίδι με την περιπέτεια, αλλά είσαι και σταθερός, κι αυτό αρέσει στο ταίρι σου ή σε μια καινούργια γνωριμία. Μη μείνεις στην επιφάνεια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου