Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 18/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 18/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο εκνευρισμός και η ένταση θα επικρατήσουν. Φρόντισε μην ξεσπάσεις στους συνεργάτες σου και χαλάσεις στρωμένη δουλειά. Η σημερινή Πανσέληνος του Καλαμποκιού αν και δεν σε χτυπάει, σε καλεί να είσαι προσεκτικός στα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ταράξεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Χρησιμοποίησε την πρακτική σκέψη σου για τις δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα. Μην υποκύψεις σε κανενός είδους… εκβιασμό ή απαίτηση από συνεργάτη σου ή και συγγενή. Στη δουλειά θα υπάρξει ένταση αλλά θα προκύψουν νέες πηγές εσόδων. Το ταίρι σου σε κοιτάει στα μάτια. Αν είσαι αδέσμευτος, έρωτας από το παρελθόν ξαναγυρίζει και σε ξεσηκώνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καημένο Διδυμάκι, η Πανσέληνος του Καλαμποκιού σε χτυπάει αλύπητα ως ζώδιο του μεταβλητού σταυρού. Τα νεύρα σου θα χτυπήσουν κόκκινο, όπως και οι αναποδιές και τα έξοδα. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία και την ενεργητικότητά σου για να ξεφύγεις από τις κακοτοπιές. Μην πρεσάρεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια μυστική συνάντηση αποδίδει για λίγο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να προκύψουν κάποιες μικρές δυσκολίες αλλά μην κάνεις πίσω και βρες τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, αλλά σύντομα τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σε αυτόν τον τομέα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήσεις μικροδιαφωνίες να σκιάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει κάτι καλό.

 

ΛΕΩΝ

Να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Θα έχεις ευχάριστη διάθεση καθώς η Πανσέληνος του Καλαμποκιού είναι μακριά από εσένα και τη διάθεσή σου. Καλό είναι όμως να αποφύγεις κάθε γρήγορη οικονομική κίνηση. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλέσεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις νέα γνωριμία που θα σου πάρει το μυαλό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένο Παρθενάκι, η Πανσέληνος του Καλαμποκιού θα δοκιμάσει τα νεύρα σου και τις αντοχές σου. Να παραμείνεις ψύχραιμος, γιατί αν αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει θα κάνεις σοβαρά λάθη. Αν είσαι δεσμευμένος, η αποκάλυψη ενός μυστικού θα σε ταράξει. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα ευνοεί νέες γνωριμίες αλλά η διάθεσή σου δεν είναι καλή.

 

ΖΥΓΟΣ

Να μην παρασυρθείς σε εκνευρισμούς και δημιουργήσεις προβλήματα στη δουλειά σου. Είναι κρίμα τώρα που πηγαίνεις καλά να δημιουργήσεις εχθρούς. Μην κάνεις σπατάλες, γιατί θα επηρεάσουν το πλάνο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ηρεμεί. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ ίσως αποδειχτεί κάτι παραπάνω. Προχώρα και βλέπεις πώς θα πάει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία σου και ξεχύνεσαι να κάνεις πράξη αυτά που θέλεις στη δουλειά σου. Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν. Μην τους απογοητεύσεις. Μίλησέ τους και δέξου τις συμβουλές τους. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις. Να μιλήσεις με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνος, να είσαι ανοιχτός σε γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευτυχώς είσαι αισιόδοξος, γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά με ψυχραιμία. Μην τσακωθείς με συνεργάτες σου και να θυμάσαι ότι οι συμβιβαστικές λύσεις είναι πιο κερδοφόρες από έναν τσακωμό. Πρόσεξε μη χάσεις χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλέσεις καβγά. Αν είσαι ελεύθερος, μόνο φλερτάρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σε πιάσει μια τάση απομόνωσης και θα βλέπεις τα πράγματα με πεσιμιστική διάθεση. Κάποιες θετικές εξελίξεις στη δουλειά θα σου δώσουν κουράγιο. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σου δείχνει αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, η νύχτα κάνει θαύματα και σου φέρνει νέο έρωτα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα διακατέχεσαι από έντονη ανυπομονησία για τους στόχους που έχεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αλλά μην αφήσεις την υπεραισιοδοξία σου να πάει πρώτα από τη λογική σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, είσαι όλο φλόγα για νέα κατάκτηση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα είσαι στα όρια κατάθλιψης αυτές τις μέρες. Για όλα -και για τη διάθεσή σου- φταίει η Πανσέληνος, που δεν θα σε αφήσει καθόλου σε ησυχία. Ζήτα από καλούς σου φίλους ή συνεργάτες βοήθεια και μην τα παρατάς. Το ταίρι σου σε στηρίζει, αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλιες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version