Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 17/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 17/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα καταλάβεις ποια πρόσωπα προσπαθούν να σε περιορίσουν στο οικογενειακό αλλά και το επαγγελματικό περιβάλλον σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να κινηθείς έξυπνα για το συμφέρον σου. Ήρθε η ώρα να πάρεις αυτό που αξίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μη συγκρουστείς. Αν είσαι αδέσμευτος, άσε στην άκρη ανασφάλειες. Δεν θα σε βοηθήσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να προσπαθήσεις ν’ αποφύγεις τις αντιδικίες με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον σου. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, πρόσεξε μην μπλέξεις σε… υπόγειες καταστάσεις στη δουλειά που θα φρενάρουν την πρόοδό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις ερωτικές προσφορές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικές πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα αποδώσουν ταχύτατα. Να ξέρεις όμως πως ό,τι αποφασίσεις τώρα δεν θα είναι αναστρέψιμο, οπότε πρόσεξε να κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Θα έχεις έντονη κοινωνική ζωή και θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέα πρόσωπα θα σου τραβήξουν την προσοχή. Δεν θέλεις σχέση, οπότε σου αρέσει το πάρε-δώσε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα είσαι γεμάτος αμφιβολίες για πρόσωπα που στέκονται δίπλα σου στη δουλειά και το φιλικό περιβάλλον σου. Πρόσεξε, γιατί αν γίνουν αποχωρήσεις, θα λειτουργήσουν αρνητικά στις φιλοδοξίες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταδώσεις τον εκνευρισμό στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις καλή ψυχολογία για να φλερτάρεις.

 

ΛΕΩΝ

Να αξιοποιήσεις πιθανές γνωριμίες και καταστάσεις που σου ανοίγουν νέους δρόμους και δίνουν σημαντική ώθηση στην καριέρα σου. Τα πας καλά αλλά μπορείς να τα πας καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνετε στιγμές μαζί που ανανεώνουν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, ένα φιλικό πρόσωπο σε φλερτάρει ερωτικά. Σε μαγνητίζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθεις να πιέζεσαι από παντού, καθώς θα υπάρξουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή. Να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μόνο έτσι θα διαχειριστείς δύσκολες καταστάσεις. Το ταίρι σου σε συμμερίζεται. Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες θα σε ανεβάσουν. Το έχεις ανάγκη και θα νιώσεις ότι αρέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Περνάς περίοδο έντονης αναζήτησης για το πώς μπορείς να απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου, καθώς έχεις ριχτεί πολύ στη δουλειά κι αυτό σε κουράζει. Μην επικρίνεις άδικα τους συνεργάτες σου. Το ταίρι σου μπορεί και σε ηρεμεί. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το εξωτερικό επιστρέφει και σε γεμίζει με χαρά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειές σου. Να προσέξεις, γιατί θα είσαι γεμάτος νεύρα και μπορεί να τσακωθείς με τους συνεργάτες σου. Δεν σε συμφέρει αυτό. Ακολούθησε το ένστικτό σου, γιατί μπορεί να ξεδιαλύνεις οικονομικά ζητήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, επιστρέφει πρόσωπο από το παρελθόν που δεν ξέχασες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα οδηγηθείς σε αναθεωρήσεις συνεργασιών αλλά πριν το κάνεις αυτό μίλησε με τους συνεργάτες σου, γιατί θα το εκτιμήσουν. Ίσως δεις ότι με κάποιους υπάρχει ακόμα «γέφυρα» επικοινωνίας. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος και ο συναισθηματισμός κυριαρχούν. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ανούσια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι απόλυτος και αυτό δεν βοηθάει στις επιλογές σου. Γίνε πιο φιλικός και συνεργάσιμος αν θέλεις να πετύχεις στα σχέδιά σου. Μην είσαι… μοναχικός λύκος. Δεν κερδίζεις έτσι. Μη μεταφέρεις τα νεύρα στο ταίρι σου. Δεν φταίει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις τώρα φλερτ παρά μόνο δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ανάγωγος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να είσαι ξεκάθαρος με τους συνα- δέλφους ή τους συνεργάτες σου. Αν παίξεις «παιχνίδια» πίσω από την πλάτη τους θα το μάθουν και θα σε απομακρύνουν άμεσα. Είναι κρίμα τώρα που πας καλά να τα χαλάσεις όλα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις εμμονές που αναστατώνουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις και βρίσκεις κάτι καλό.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αφιερώνεσαι περισσότερο στην οικογένειά σου γιατί νιώθεις ότι την έχεις εγκαταλείψει. Μόνο μην είσαι κυκλοθυμικός, γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Έχεις την ευκαιρία να βγεις μπροστά επαγγελματικά και να πετύχεις μια καλή συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, κεραυνοβόλα νέα γνωριμία θα απογειώσει τη διάθεσή σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version