Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 16/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 16/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Κάποιοι παράγοντες θα λειτουργήσουν θετικά για να επιλύσουν προβλήματα που έχεις στη δουλειά σου. Ένας εχθρός που έχεις νικιέται κατά κράτος. Όμως θα πρέπει να προσέξεις τι λες και πού το λες. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν «σκιές». Μείνε ήρεμος. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ δεν θα αποδώσει γρήγορα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σου γίνει πρόταση που δεν θα είναι στα «νερά» σου. Καλό είναι να την αποδεχθείς και στην πορεία βλέπεις αν είναι όσο προσοδοφόρα περιμένεις. Με το να βλέπεις τις ευκαιρίες να περνάνε δεν βγαίνει κάτι. Αν είσαι δεσμευμένος, φαίνεται ότι έχεις βρει τη χρυσή τομή στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βαριέσαι νέους έρωτες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνεργάτες σου σε προειδοποιούν να μην κάνεις βιαστικά βήματα για μια νέα πρόταση που έρχεται. Άλλαξέ τους τη γνώμη με τη διπλωματία που έχεις στο αίμα σου. Βάλε τους όρους σου και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ανησυχεί. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ δεν θα έχει συνέχεια. Προχώρα, παρακάτω είναι το καλύτερο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να πάρεις ρίσκο. Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν. Επιπλέον, το ταμείο σου σιγά σιγά αδειάζει και χρειάζεται τόνωση. Με τα λόγια δεν θα δεις καλυτέρευση. Αν είσαι δεσμευμένος, μικρά συννεφάκια πάνω από τη σχέση σου φέρνουν μια μπόρα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη βιάζεσαι για σχέση. Δεν θέλεις να είσαι μόνος, αλλά μην κάνεις γρήγορες επιλογές. Πρόσεχε.

 

ΛΕΩΝ

Θα διώξεις έναν καλό συνεργάτη ή φίλο από κοντά σου, γιατί έχεις έπαρση και δεν κρατάς τις ισορροπίες. Θα σου στοιχίσει αυτό και οικονομικά και ψυχικά. Προχώρα για να μη χάσεις ό,τι έχεις ήδη καταφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλέσεις καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα από την αρχή σε μια νέα γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σου μια συγκυρία σε κάνει κυρίαρχο σε υπόθεση διένεξης και οι συνεργάτες σου σε θαυμάζουν. Πρόσεξε όμως, γιατί δημιουργείς εχθρούς που θα σε πλήξουν όταν θα είσαι λίγο ευάλωτος. Καλύτερα μείνε στο παρασκήνιο. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παραμελείς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι ενδιαφέρον. Ακολούθησέ το.

 

ΖΥΓΟΣ

Πήγαινε με το ρεύμα του ποταμού και μην αντιστέκεσαι. Κάτι θα συμβεί και όλο το αρνητικό κλίμα θα εξαφανιστεί. Θα καταλάβεις ότι έχεις πραγματικούς συμμά- χους στη δουλειά, οπότε βάλε προτεραιότητες για να μην πελαγώσεις γιατί έχεις θέματα ανοιχτά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις άτσαλα αριστερά-δεξιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέδιό σου που πιστεύεις ότι έχει «ναυαγήσει» αναβλήθηκε για λίγο. Και αυτό γιατί η αστοχία ενός ανταγωνιστή σου θα λειτουργήσει υπέρ σου. Κάποιοι θα καταλάβουν ότι είσαι σταθερός και αξιόπιστος. Συνέχισε την καλή δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία δεν είναι αυτό που δείχνει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υπεραισιοδοξία σε βοηθάει να κερδίσεις πράγματα που άλλοι θα θεωρούσαν αδύνατα. Μην πάρεις φόρα και ανοίξεις κι άλλα εργασιακά μέτωπα, γιατί δεν θα τα προλάβεις όλα και επιπλέον θα χάσεις χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα κυλούν ομαλά. Μην αφήσεις τρίτους να μπουν στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις χωρίς επιτυχία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βρεις τους ιδανικούς συμμάχους που θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς στην αγορά εργασίας κάπου που δεν ήλπιζες. Κινήσου αργά και διακριτικά χωρίς να ενοχλήσεις παλαιότερους της δουλειάς, γιατί τότε θα σου βάλουν τρικλοποδιά. Μην είσαι μονοκόμματος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ζηλεύει. Πρόσεχε. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται κάτι καλό με μικρή διάρκεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δέξου συμβουλές και άσε την υπεραισιοδοξία σου. Σε βοηθάει ένας συνεργάτης που σου προτείνει κάτι καλό και σε «προσγειώνει». Να αφοσιωθείς στον κοινό σας στόχο. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να αφεθείς στο ταίρι σου, αλλά κάτι σε μαγκώνει. Ψάξε το. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις βάλει ψηλά τον πήχυ και δεν σου αρέσει τίποτα.

 

ΙΧΥΘΕΣ

Μην περιμένεις το μάννα εξ ουρανού, αλλά να στραφείς σε έμπιστους συνεργάτες που μπορούν να βοηθήσουν. Χρειάζεται πολύ καλός επαναπρογραμματισμός για να μη βρεθείς στον πάτο. Είναι κρίμα, γιατί έχεις χτίσει πολλά. Αν είσαι δεσμευμένος, σταμάτα «μαχαίρι» τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος, θα οδηγηθείς σε μια δυνατή ερωτική ένωση, η οποία θα «ξεφουσκώσει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version