Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 13/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 13/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να συζητήσεις μια ιδέα σου μόνο με πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και που μπορεί να σε βοηθήσει. Πρόσεξε κάποιον που θέλει να σου μπλοκάρει μια δουλειά. Δείξε του ότι έχεις ισχυρούς συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος φρόντισε να μην παραμελείς το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις ότι όλα είναι στάσιμα στη δουλειά σου, αλλά κάνεις λάθος. Έχεις κάνει άλματα και όλοι το αναγνωρίζουν. Εξάλλου σου ανοίγεται μια πόρτα σημαντική. Αν είσαι δεσμευμένος, παλιός έρωτας ζητάει δεύτερη ευκαιρία. Πρόσεξε μη χαλάσεις την καινούργια σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος μην έχεις άγχος, για να μπορέσεις να διαχειριστείς μια νέα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα στη δουλειά. Αυτό είναι αναπόφευκτο και καλό, για να πας παρακάτω. Θα επιβάλεις τις δικές σου απόψεις, καθώς είσαι ακαταμάχητος στην εργασιακή αρένα. Αν είσαι δεσμευμένος, μια έκρηξή σου μπορεί να διαλύσει τα πάντα, για αυτό πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις με επιτυχία, αν και δεν θέλεις κάτι μόνιμο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην αφήσεις την εριστική σου διάθεση να καταστρέψει σημαντικές φιλίες και συνεργασίες. Το ίδιο ισχύει και στα αισθηματικά σου, οπότε πρόσεξε την απομάκρυνση από το ταίρι σου. Αν γίνει καβγάς, η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας αιφνιδιασμός σε εκπλήσσει και ενδίδεις στο πάθος. Το έχεις ανάγκη.

 

ΛΕΩΝ

Θα προλάβεις μια τρικλοποδιά στη δουλειά, χωρίς να τσακωθείς. Ο καλός τρόπος τις περισσότερες φορές κερδίζει ή το να μένεις στο παρασκήνιο και να παρακολουθείς στενά τους εχθρούς σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς παράλογα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό. Να κατεβάσεις τον πήχυ των απαιτήσεών σου και να ζήσεις τον έρωτα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα θα μυρίζει μπαρούτι αλλά αν γίνει καβγάς στη δουλειά σου, μετά δεν θα μπορείς να το μαζέψεις. Το ότι είσαι εργασιομανής δεν το αντέχουν όλοι, οπότε πήγαινε με τα νερά τους για να προχωράνε οι δουλειές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη βρίσκεις συνεχώς λάθη στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχεις ωραιοπάθεια και αυτό είναι κάτι που εκνευρίζει τους άλλους. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τσακωθείς και να χαλάσεις τις ισορροπίες που έχεις πετύχει στη δουλειά σου. Κατάλαβε το «η ισχύς εν τη ενώσει» και προχώρα. Αν είσαι δεσμευμένος μην κουράζεις το ταίρι σου με μικροπράγματα. Αν είσαι ελεύθερος εντυπωσιάζεσαι από κάτι καινούργιο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κλείσει μια πόρτα στη δουλειά σου δεν σημαίνει ότι δεν θα ανοίξει μια άλλη και μάλιστα σύντομα. Κάνε το καλύτερο δυνατό και θα έχεις καλύτερη προσφορά. Αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και ρίχνεις φταίξιμο στον εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος μη μεταφέρεις νεύρα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φρόντισε να κλείσεις παλιές οικονομικές υποχρεώσεις για να μην πελαγώσεις αργότερα. Σου το λένε οι συνεργάτες σου αλλά εσύ πέρα βρέχει. Θέλεις συνεχώς να κάνεις καινούργια πράγματα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου υποψιάζεται ότι… λοξοκοιτάς. Μείνε σε ό,τι αγαπάς. Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος νέο πρόσωπο κάνει την καθημερινότητά σου ανάλαφρη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από ένα οικονομικό πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, αρκεί να τους δείξεις εμπιστοσύνη. Δεν μπορείς να τα καταφέρνεις πάντα μόνος σου κι ας είσαι καλοκουρδισμένος και εργασιομανής. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην είσαι τόσο απαιτητικός. Ζήσε τον έρωτα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις αρχίσει πάλι τις αλόγιστες σπατάλες και θα ανοίξεις σύντομα … τρύπα που δεν θα μπορείς να την κλείσεις εύκολα. Μαζέψου και ασχολήσου με τρέχοντα θέματα της δουλειάς. Αν είσαι δεσμευμένος αφέσου στο ταίρι σου και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιες εντάσεις νιώθεις. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις, αλλά δεν θέλεις σχέση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να μείνεις μακριά από συγκρούσεις. Κάνε νέο προγραμματισμό. Είναι κρίμα να χάσεις πράγματα που πάλεψες για αυτά. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί, όπως τους βλέπεις ρομαντικά. Κράτα επιφυλάξεις και μυστικά για τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και ζει κάτι πολύ όμορφο. Προχώρα αργά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου