Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 12/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 12/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν συνεργάτη σου, γιατί θα κάνεις λάθος. Κάποιοι θα θελήσουν να σε παρασύρουν σε λάθος εκτίμηση, για να χάσεις μια συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, μια απογοήτευση από το ταίρι σου θα την έχεις. Αν είσαι single, δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις με το καλημέρα όλα τα χαρτιά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και σκέφτεσαι κινήσεις που μπορεί να έχουν σημαντική απόδοση. Μη δράσεις παρορμητικά σκεπτόμενος τη δόξα ή τα λεφτά. Μείνε εκεί που ξέρεις και ξέρουν την αξία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι ευκαιρία να κάνεις επανασύνδεση γιατί υπάρχει ακόμα πάθος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις όρεξη για δουλειά και θα κάνεις σχέδια για το πώς ακριβώς θα κινηθείς, ώστε να ξεκινήσεις κάτι που το θέλεις πολύ. Μην ακούς τρίτους που προσπαθούν να σου βάλουν φρένο. Ασχολήσου με αυτό που ξέρεις καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου παίρνει ευχάριστες πρωτοβουλίες. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι νέο στη ζωή σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σου έχουν σκαμπανεβάσματα όπως και η διάθεσή σου, οπότε πρόσεξε μη συγκρουστείς με πρόσωπα που είναι ανώτεροί σου στη δουλειά, γιατί αυτό θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Νιώθεις ανασφαλής.

 

ΛΕΩΝ

Στρέφεις την προσοχή σου στη δουλειά με υπευθυνότητα, για να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Μάλιστα μπορεί να γίνεις πολύ σκληρός για να το πετύχεις. Θα κάνεις ξεκαθαρίσματα που δεν θα αρέσουν στους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σε γεμίζει αισιοδοξία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις δουλέψει καλά στο παρελθόν, έτσι μη φοβάσαι γιατί θα παρουσιαστεί μια αναποδιά στη δουλειά ή ένα ξαφνικό χρέος που πρέπει να το καλύψεις άμεσα. Φημίζεσαι για την ψυχραιμία σου, οπότε με επιμονή θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος, ζητάς συναισθηματική σταθερότητα και θα τη διεκδικήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Μη γίνεσαι εγωκεντρικός και φρόντισε να ευχαριστήσεις και τους συνεργάτες σου για να μην ενοχληθούν. Έχεις αφήσει ανοιχτά μέτωπα στη δουλειά και μόνο αν κάνεις έναν καλό προγραμματισμό θα καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου υποπτεύεται τσιλημπουρδίσματα. Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος, θα ποθήσεις ένα πρόσωπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην κλειστείς πάλι στον εαυτό σου και προσπάθησε να είσαι θετικός με τους συνεργάτες σου, ώστε να μην τους απογοητεύσεις. Μην περνάς τα προβλήματα της δουλειάς σου στο ταίρι σου, γιατί το κουράζεις. Δείξε του περισσότερο ενδιαφέρον. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις σχέση. Νιώθεις κουρασμένος και σκέφτεσαι γνωριμίες που σε πλήγωσαν στο παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να ελέγξεις τα νεύρα σου και να συζητήσεις ψύχραιμα τα προβλήματα με τους συνεργάτες σου, αλλιώς ένας καβγάς θα είναι σε βάρος σου. Μη διακινδυνέψεις να χαλάσεις μια καλή επαγγελματική φιλία. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τάσεις φυγής που θυμώνουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σκέφτεσαι πολύ τα οικονομικά σου που έχουν κάμψη κι αυτό σου ρίχνει περισσότερο την ψυχολογία. Επιπλέον η επιπολαιότητα κάποιων συνεργατών σου σε ενοχλεί και το δείχνεις. Προσπάθησε να κάνεις διάλογο. Αν είσαι δεσμευμένος, να μην είσαι επικριτικός, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μη γίνεσαι απόλυτος σε μια νέα γνωριμία. Άφησε τον έρωτα να σε οδηγήσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνεις κάποιες κινήσεις για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν επαγγελματικά, αλλά κάποιοι συνεργάτες σου σηκώνουν οδοφράγματα. Παράκαμψέ τους και κάνε μεθοδική δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, εντυπωσιάζεις το ταίρι σου με την πρωτοτυπία σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε διεκδικεί ξανά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα τα καταφέρεις καλύτερα, αν επικεντρωθείς στους στόχους σου και δεν εγκλωβιστείς σε μαύρες σκέψεις. Μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να κυριαρχήσουν, γιατί θα δώσεις αέρα σε ανταγωνιστές να σε προλάβουν σε κάτι που εσύ δικαιούσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ενθαρρύνει. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτή την περίοδο δεν θέλεις έρωτες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου