Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 11/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Τετάρτη 11/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες και δεν θα καταφέρεις να τελειώσεις μια δουλειά που θα σου έφερνε άμεσο κέρδος. Οι αναποδιές είναι προσωρινές, οπότε συγκράτησε τα νεύρα σου. Μην τσακώνεσαι με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα. Αγκάλιασέ το. Αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία δείχνει κάποια καλά στοιχεία. Προχώρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην πιέζεις κανέναν να μείνει δίπλα σου. Καλύτερα να φύγουν όσοι δεν πιστεύουν σε εσένα. Θα υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία. Μια οικονομική συμφωνία έχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή της. Να δείξεις στοργή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, άτομο από τη δουλειά σε φλερτάρει διακριτικά. Να είσαι σίγουρος αν ανταποκριθείς, αλλιώς θα γίνουν κουτσομπολιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να περιμένεις μέχρις ότου περάσει η μπόρα, γιατί θα υπάρξει μεγάλη ένταση στη δουλειά. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου σωστά. Αν είσαι δεσμευμένος τα προβλήματα στη δουλειά τα μεταφέρεις στο ταίρι σου. Θα τσακωθείτε λόγω του άγχους σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις για το παιχνίδι. Μην ανησυχείς. Θα περάσεις καλά και με πολλά ταξίδια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσηλώσου στη δουλειά. Κάποιος συνεργάτης σού σκάβει τον λάκκο. Πρόλαβέ τον και κόψε του τον βήχα. Έχεις κι εσύ συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε μη χαλάσεις μια υπέροχη ερωτική βραδιά με τη μουρμούρα σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ψάχνεις κάτι σταθερό, αλλά μονίμως από την καλή σου την καρδιά πέφτεις σε «καμένες» καταστάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Προέχει να κρατήσεις τα κεκτημένα σου, γιατί υπάρχει ένας εχθρός που κινείται παρασκηνιακά για να χαλάσει την καλή σου εικόνα. Μην μπεις στην ίντριγκά του, αλλά αντιμετώπισέ τον κατά πρόσωπο. Θα βρεις υποστήριξη. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε προειδοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος, σου χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Άνοιξε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι ξεροκέφαλος και νομίζεις ότι όλα τα ξέρεις στη δουλειά. Δεν είναι έτσι. Συνεργάσου. Μόνο με ομαδική, καλή δουλειά θα καταφέρεις να υλοποιήσεις το σχέδιο που έχεις αρχίσει. Αν είσαι δεσμευμένος μην ξεκινήσεις συζήτηση για ένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πολύ το ψάχνεις το πράγμα και δεν θα κερδίσεις το παιχνίδι.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα σε προβληματίσει μια οικονομική πρόταση που θα σου γίνει για μια καινούργια συνεργασία. Ζύγισε τα πράγματα όπως κάνεις πάντα και θα καταλάβεις ότι κάπου χάνει στο ζύγι αυτό που σου λένε. Βάλε τους όρους σου αν θέλεις να πετύχει. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τη γνώμη κάποιων συνεργατών σου. Προχώρα. Έχεις ιδέες και κάποιοι νέοι συνεργάτες θα τις εκτιμήσουν. Μόνο πρόσεξε μην ανοίξεις αμέσως τα χαρτιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου απαιτεί τη προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις επανασύνδεση με πρόσωπο που επιστρέφει και ζητάει δεύτερη ευκαιρία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχολήσου με τρέχοντα θέματα ή με προγραμματισμό ενός νέου σχεδίου που έχεις εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Μην ανακοινώνεις τίποτα, παρά μόνο όταν το βάλεις σε εφαρμογή. Ένας συνεργάτης σου προλαβαίνει ένα λάθος σου. Το ταίρι σου σε στηρίζει στις τρέλες σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε και θα βρεις την αδελφή ψυχή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην εκνευριστείς, γιατί σήμερα θα υπάρχουν κάποιες αναποδιές οικονομικής φύσεως. Άλλωστε έχεις το κομπόδεμά σου και μπορείς να αντεπεξέλθεις και να διορθώσεις κάτι που καθυστερεί. Μια οικονομική συμφωνία χρειάζεται πολύ ψάξιμο. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνε τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γίνεσαι καχύποπτος γιατί θα χάσεις μια καλή γνωριμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ότι θα αναποδογυρίσει μια οικονομική συμφωνία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακό. Τον λόγο θα τον μάθεις και θα καταλάβεις ότι γλίτωσες από έναν διπρόσωπο συνεργάτη. Μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις από πανικό – θα αδειάσει το ταμείο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα σύντομα στο πρόσωπο που θέλεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σταμάτα να είσαι στο ροζ συννεφάκι σου. Κατέβα γρήγορα, οργανώσου και ρίξου στη δουλειά. Υπάρχουν προκλήσεις αλλά και αγκάθια από συνεργάτες που θέλουν να σου πάρουν την μπουκιά από το στόμα. Γίνε διεκδικητικός. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ξεκουράζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε ενθουσιάσει νέα γνωριμία. Μην προχωρήσεις αν δεν θέλεις σχέση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version