Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 9/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Δευτέρα 9/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα νιώθετε άβολα, καθώς δεν θα έχετε τη διάθεση να πείτε γλυκόλογα στον σύντροφό σας, ενώ σας το ζητάει απεγνωσμένα. Να του κάνετε το χατίρι, γιατί το αξίζει. Αν δεν είστε δεσμευμένοι, ο έρωτας είναι πολύ κοντά. Τα οικονομικά σας θέλουν ξεκαθάρισμα. Αρκετά κάνατε τα στραβά μάτια με αυτούς που εποφθαλμιούν τη θέση σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να δώσετε χρόνο στο ταίρι σας, ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Ο έρωτας και τα φλερτ σε όσους είστε αδέσμευτοι θα παίζουν έντονα με κάποια φιλικά σας άτομα και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Τα θέματα της καριέρας σας προηγούνται και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σχέση σας δεν είναι αγώνας δρόμου ή μάχη που πρέπει να βγείτε νικητές. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να γίνουν ψυχρά προς το ταίρι σας, γιατί θα ζητήσει εξηγήσεις και ίσως ο εγωισμός σας να φέρει τα πράγματα στα άκρα. Τα οικονομικά σάς προβληματίζουν πολύ έντονα και θα πρέπει να αναζητήσετε ισχυρούς συμμάχους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήσετε κάποια πρόσωπα στη δουλειά ή συναισθηματικά να περάσουν τις κόκκινες γραμμές. Η δουλειά σας κινδυνεύει από πρόσωπα ακατάλληλα. Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά, γοητεία και αυτοπεποίθηση, για να φλερτάρετε με άτομα που πραγματικά σας έλκουν, ενώ αν είστε δεσμευμένοι το ταίρι σας έχει κουραστεί να ακούει τη μουρμούρα σας

 

ΛΕΩΝ

Είναι η ώρα να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάντε γνωριμίες και αισθανθείτε ότι κάποια πρόσωπα μπορούν να σας προσφέρουν πράγματα επαγγελματικά ή σας επιθυμούν ερωτικά. Προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας. Κάντε τον πυροσβέστη, αν είστε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να ηρεμήσετε τα πνεύματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιβάλλεται ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και βάλτε σε πρώτη μοίρα τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Χαλαρώστε και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας που είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχετε. Το ταίρι σας τα λέει, αλλά δεν ακούτε. Αν είστε ελεύθεροι, μια ξαφνική ιστορία αγάπης θα σας αναζωογονήσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν αρκετές νέες γνωριμίες τόσο εργασιακά όσο και συναισθηματικά, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει και πρόταση γάμου, που όμως καλό θα ήταν να την αποφύγετε προς το παρόν. Θα είστε πολύ μπερδεμένοι με όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Αφεθείτε σε πολύ κοντινά σας πρόσωπα που θα καταλάβουν ότι έχετε ανάγκη από ηρεμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα οδηγηθείτε σε πιο αισιόδοξους δρόμους, καθώς οι εργασιακές σχέσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα εργάζεστε με λιγότερο άγχος. Αναπτύξτε νέο κύκλο γνωριμιών-συνεργατών. Σταθμίστε σωστά τον τρόπο που σας συμφέρει να επενδύσετε. Μην αποκαλύψετε τα σχέδιά σας, αν δεν θέλετε να σας χαλάσουν στρωμένη δουλειά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε τις διατροφικές συνήθειες που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό, γιατί αν η ζυγαριά σας δείξει παραπάνω κιλά, δεν χάλασε. Μην αφήνεστε σε κραιπάλες που θα στοιχίσουν στην υγεία σας. Τα επαγγελματικά σάς αγχώνουν. Το ταίρι σας είναι προστατευτικό. Κι αν δεν έχετε, όλο και μέσα από κάποιο φλερτ κάτι θα προκύψει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να είστε εργατικοί και υπεύθυνοι, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας κατηγορήσει για τεμπελιά. Τα οικονομικά σας θέλουν καλύτερο προγραμματισμό. Οι αδέσμευτοι αρχίστε να ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας. Αποδεχθείτε προσκλήσεις για εξόδους. Δεν μπορείτε να λέτε ότι δεν υπάρχει ταίρι για εσάς, αφού δεν το έχετε προσπαθήσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας πιάσει ο εγωισμός σας και μια αδικαιολόγητη σκληρότητα για πρόσωπα που σας αγαπούν. Σταματήστε να είστε τόσο σκληροί και αφήστε τον έρωτα να ακουμπήσει στην καρδιά σας. Είναι εντελώς παράλογο και ανόητο, όταν εσείς ρίχνετε στους άλλους το φταίξιμο για ό,τι σας συμβαίνει. Μιλήστε με τον εαυτό σας και αλλάξτε στάση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήνετε τον χρόνο να φεύγει, να θυμάστε πως δεν μπορείτε να τον γυρίσετε πίσω. Ανοίξτε τα μάτια σας και θα εντυπωσιαστείτε όταν ανακαλύψετε πως ένας πολύ καλός σας φίλος ενδιαφέρεται για εσάς και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές σχέσης. Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε στοργή. Τα επαγγελματικά σας μπορούν να περιμένουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version