Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 8/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για το Κυριακή 8/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

Κριός
Το μυαλό σας είναι πιθανό να είναι πιο οξυδερκές από το συνηθισμένο. Μπορείτε να συλλέξετε τις μικρές λεπτομέρειες της ζωής σας, οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε αποτελεσματικά επιλογές που χτίζουν πιο στέρεες δομές και θεμέλια.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποφασίσετε ποιοι περισπασμοί πρέπει να αφαιρεθούν, ώστε να αποκτήσετε μια ευρύτερη προοπτική για το τι θέλετε να αλλάξετε και να αλλάξετε.

Ταύρος
Καθώς μπορείτε να εστιάσετε υπερβολικά στις μικρότερες λεπτομέρειες των δημιουργικών σας έργων περισσότερο από το συνηθισμένο, είναι εξίσου σημαντικό να έχετε κατά νου τη μεγαλύτερη εικόνα.

Μπορεί να μην έχετε την όρεξη να ξεκινήσετε κάτι νέο, γι’ αυτό συνεχίστε να ελέγχετε αυτό που είναι ήδη στο πιάτο σας. Το όραμα είναι εξαιρετικό για να επενδύσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε κάθε μεμονωμένη εργασία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς ταιριάζουν στο μακροπρόθεσμο όραμά σας.

Δίδυμοι
Έχοντας κατά νου τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, θα μπορέσετε να αποκτήσετε πληροφορίες για το πού βρίσκονται στη λίστα προτεραιοτήτων σας, κάτι που μπορεί να ενισχύσει το κίνητρό σας και την παραγωγικότητά σας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην εστιάσετε μόνο στην εργασία, αλλά και να ελέγξετε τον εαυτό σας για να διασφαλίσετε ότι έχετε μια υγιή ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής.

Πώς εξισορροπείτε αυτήν τη στιγμή τη δουλειά με άλλες πτυχές της ζωής σας; Ποια σημεία ή συμπτώματα υποδεικνύουν ότι η ισορροπία εργασίας/ζωής σας μπορεί να είναι ανεπαρκής;

Καρκίνος
Αντιμετωπίστε τα συναισθήματά σας ως εντυπωσιακούς μάρτυρες του γίγνεσθαι σας. Οι πόνοι της ανάπτυξης είναι εδώ για να αξιοποιηθούν και να διαμορφωθούν στα σημεία ανάπτυξης που θέλετε να δείτε τον εαυτό σας να ανθίζει.

Σκεφτείτε μια στιγμή που μια δύσκολη συναισθηματική εμπειρία οδήγησε σε σημαντική προσωπική ανάπτυξη. Τι έμαθες από αυτό; Πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν την εμπειρία στην τρέχουσα συναισθηματική σας κατάσταση;

Λέων
Δημιουργήστε μια αυστηρή ρουτίνα για να διατηρήσετε την εστίασή σας. Δώστε στις δεσμεύσεις σας την ολόψυχη αφοσίωσή σας. Σε αντάλλαγμα, θα σας δείξει απτά μέσα ανάπτυξης και νέες ευκαιρίες για εξερεύνηση.

Ποιες είναι οι τρέχουσες δεσμεύσεις μου και πόση αφοσίωση δίνω σε καθεμία από αυτές; Κρατήστε το απλό, όσο πιο περίπλοκο είναι, τόσο πιο αποσπασμένος μπορεί να γίνεις.

Παρθένος
Εξετάστε όλα τα εξελικτικά άλματα που έχετε κάνει φέτος, καθώς μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια πόσα έχετε ξεπεράσει. Αυτή δεν είναι μια παύση, αλλά μια απλή, ευγενική στιγμή εκτίμησης.

Ο περασμένος μήνας μπορεί φαινόταν αρκετά αβέβαιος, αλλά έκτοτε ταξίδεψες δυνατά. Ποιες σημαντικές αλλαγές ή βελτιώσεις έχω κάνει φέτος; Πώς έχουν επηρεάσει αυτά τα εξελικτικά άλματα την προσωπική και επαγγελματική ζωή;

Ζυγός
Αυτή είναι μια καλή κοσμική στιγμή για να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Είστε πιο ευαίσθητοι στο πώς νιώθετε ανανεωμένοι και το ασυνείδητό σας είναι αρκετά ανοιχτό.

Να έχετε υπόψη σας ότι δεν σκέφτεστε υπερβολικά κάθε ενέργειά σας, καθώς αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερο άγχος από όσο χρειάζεται. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να τιμήσετε την ανάπτυξή σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή μπορεί να φαίνεται. Ποιες ήπιες πρακτικές αυτοφροντίδας μπορείτε να εφαρμόσετε για να μειώσετε την υπερβολική σκέψη και το άγχος;

Σκορπιός
Ποιες απώλειες και πόνοι έχουν μετατραπεί σε αόρατα βάρη; Το ταξίδι που απαιτείται για την επόμενη στάση απαιτεί να ετοιμάσετε μια ελαφρύτερη τσάντα. Ένα παζάρι με τη φωνή που σε κρατάει ξύπνιο το βράδυ αξίζει τον αγώνα.

Πώς συνέβαλαν οι απώλειες και οι πόνοι σας στην προσωπική σας ανάπτυξη και ανθεκτικότητα; Ποια μαθήματα έχετε πάρει από αυτές τις εμπειρίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε;

Τοξότης
Τους τελευταίους έξι μήνες, πώς διαμορφώσατε τους επαγγελματικούς σας στόχους; Οτιδήποτε δεν λειτουργεί, μπορείτε να έχετε μια καλύτερη εικόνα των περιστροφών που πρέπει να γίνουν. Νέα οράματα πρόκειται να προσγειωθούν για να σας επεκτείνουν σε μεγαλύτερα ύψη.

Με βάση τους προβληματισμούς σας, ποιους νέους στόχους καριέρας μπορείτε να θέσετε για τους επόμενους έξι μήνες; Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να περιλαμβάνει ένα καλά μελετημένο σχέδιο που δεν επισπεύδει την ανάπτυξη και την πρόοδό σας.

Αιγόκερως
Το πώς φαντάζεστε τον κόσμο υπαγορεύει πού βλέπετε τον εαυτό σας να τοποθετείται μέσα του. Έτσι, αν δεν έχετε ανοίξει τα φτερά σας σε νέα τοπία, τότε αυτή είναι η ώρα να πατήσετε το κουμπί εξαγωγής.

Ποιοι φόβοι ή εμπόδια σας κράτησαν από το να ανοίξετε τα φτερά σας σε αυτά τα νέα τοπία; Γράψτε τα σε χαρτί και ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχουν τόση δύναμη πάνω σας όσο νομίζατε κάποτε.

Υδροχόος
Είναι σημαντικό να παραμείνετε προσγειωμένοι στο παρόν χωρίς να γέρνετε πολύ στο πεδίο της φαντασίας σας. Εμπιστευτείτε τις εσωτερικές σας αισθήσεις και επιτρέψτε τους να σας υποστηρίξουν σε τυχόν προσωρινές κρίσεις ψυχικής έντασης.

Φέρτε με ευκολία στο μυαλό σας τεντώνοντας το σώμα σας και μειώνοντας οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε ψυχικά διασκορπισμένοι. Ποια είναι μερικά σημάδια ότι δεν είστε πλήρως παρών αυτή τη στιγμή;

Ιχθύες
Με ποιους τρόπους νιώθετε ελεύθεροι και σε ποιους τομείς αισθάνεστε περιορισμένοι; Μπορείτε να δείτε ποιες δυνάμεις παραβιάζουν την ιδιωτικότητά σας.

Όταν αρχίσετε να έχετε μια καλή ιδέα για τα μέρη της ζωής σας που αισθάνεστε πιο απελευθερωμένα, θα γίνει εντυπωσιακά σαφές ποια μέρη της ζωής σας πρέπει να αλλάξουν για να σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ενδυναμωμένοι και να έχετε τον έλεγχο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version