Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 6/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 6/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Αλλαγές, ανατροπές αλλά και περισσότερες ευθύνες στη δουλειά ταράζουν τα νεύρα σου. Όμως με τη διπλωματία σου θα κερδίσεις αυτά που θέλεις για εσένα και τους συνεργάτες σου. Άλλωστε, αυτό που μετράει είναι να υπάρχει καλό κλίμα και αξιοκρατία. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι χαλαρό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόταση που θα σου κάνει συνεργάτης σου θα σε ξαφνιάσει θετικά και θα σε βάλει να σκεφτείς μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες, γιατί αξίζεις τα καλύτερα και δεν το κυνηγάς. Μην πτοείσαι από ανταγωνιστές. Αν είσαι δεσμευμένος, φουντώνει το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις φωλίτσα για τον χειμώνα. Θα τη βρεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις αφήσει άλυτα θέματα που προβληματίζουν και τους συνεργάτες σου. Ίσως υπάρξει μια ένταση. Θα ξεπεραστεί. Προχώρα στο επόμενο σχέδιο και βρες νέα πρόσωπα για να στηρίξουν αυτή σου την προσπάθεια, αλλά με έργα και όρους, όχι λόγια. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε γιατί έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους δεν είναι ό,τι καλύτερο αυτή την περίοδο που ετοιμάζεις πράγματα. Ούτε επίσης να γκρινιάζεις, γιατί κάποιες αναποδιές θα σου ανατρέψουν μια οικονομική συμφωνία που την είχες σίγουρη. Προχώρα κλείνοντας εκκρεμότητες. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη ζητάς πολλά εξαρχής.

 

ΛΕΩΝ

Είσαι έτοιμος να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα και θα σε βοηθήσει ένας συνεργάτης σου που σε ψήνει εδώ και καιρό να το κάνεις. Μην κομπάζεις για τις επιτυχίες σου. Έχεις εχθρούς, κράτα το στόμα σου κλειστό. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος δεν θα λείψει. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε αναζωογονεί. Συνέχισε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να ελέγξεις σε ποιους συνεργάτες σου μπορείς να βασιστείς για κάτι καινούργιο, καθώς θα ανακαλύψεις από ένα τυχαίο περιστατικό ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζες. Μείνε λίγο στο παρασκήνιο. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλά και εξοργίζεις το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια επιστροφή σε προβληματίζει. Μη γυρίσεις

 

ΖΥΓΟΣ

Θα χαλάσεις μια καλή συνεργασία και θα το μετανιώσεις. Χρειάζεσαι μια νέα πηγή εσόδων. Με το να εμπιστεύεσαι συνεχώς νέα πρόσωπα που σου τάζουν πράγματα δεν βγάζεις άκρη. Επίλεξε κάτι ουσιαστικό. Αν είσαι δεσμευμένος άφησε το ταίρι σου να εκφραστεί ελεύθερα. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις κάποιες γνωριμίες. Θέλεις μια αγκαλιά, αλλά να είσαι επιλεκτικός.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι οργανωτικός και εργασιομανής, οπότε θα τα καταφέρεις σε μια αναποδιά που θα παρουσιαστεί στη δουλειά. Οι συνεργάτες σου σε στηρίζουν αλλά μη δημιουργείς εντάσεις και παρασκήνιο, που δεν βοηθάει. Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να χαλαρώσεις με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έχεις μια ερωτική επιστροφή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν πολλές παρασκηνιακές κινήσεις στη δουλειά σου. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός, γιατί μόνο έτσι θα ταχθείς με τη σωστή πλευρά και θα έχεις συμφέρον ή καλύτερα μείνε στη γωνία μέχρι να περάσει ο κίνδυνος. Αν είσαι δεσμευμένος, μην τρώγεσαι για καβγά κι αν είσαι αδέσμευτος παίζεις φλερτάροντας, αλλά από κάπου φουντώνει ο έρωτας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να συνεχίσεις με το plan B που έχεις πάντα, ώστε να χάσεις λιγότερα. Άκου τη συμβουλή ενός συνεργάτη σου. Είσαι εργασιομανής, οπότε θα καταφέρεις να φέρεις τα πράγματα γρήγορα εκεί που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δώσεις βάση σε λόγια τρίτων και τσακωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις χρόνο για έρωτες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άρχισε να κάνεις διακανονισμούς και προγραμματισμό, γιατί αλλιώς θα χάσεις τον μπούσουλα. Προστάτεψε τα κεκτημένα σου και μην ανοίγεσαι σε άλλα μονοπάτια, γιατί θα χάσεις τα σίγουρα. Μην πουλάς συνεργάτες ή φίλους. Δεν είσαι παντοδύναμος, ούτε τα ξέρεις όλα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε προειδοποιεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν θέλεις σχέση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Όλο σε παλιές αγάπες γυρίζει το μυαλό σου και αυτό έχει αντίκτυπο και στη δουλειά σου, γιατί αφαιρείσαι. Έχεις αρχίσει να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά. Θα εμπλακείς σε μια ίντριγκα, αλλά από εκεί θα προκύψει ένας ισχυρός σύμμαχος. Πρόσεξε, αν είσαι δεσμευμένος, μη χαλάσεις μια σχέση ή τον γάμο. Αν είσαι ελεύθερος, φλέρταρε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου