Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 5/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 5/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις να μην τα βάλεις με κάποιον δυνατότερο από εσένα στη δουλειά, γιατί θα σου κάνει ζημιά. Μείνε στο παρασκήνιο και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην είσαι απόμακρος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις για το παιχνίδι. Ούτε να ακούσεις για σχέση. Συνέχισε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεργάτες ή φιλικά σου πρόσωπα θα πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό σου, ώστε να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μη διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει. Η δημοτικότητά σου είναι μεγάλη. Μην αφήσεις κανέναν να σε σταματήσει. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κουρνιάσεις μόνιμα σε μια αγκαλιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ότι αποφάσισες να αποδώσεις τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ μπορεί να ενοχλήσει κάποιους συνεργάτες ή φίλους σου, αλλά εσένα θα σε βοηθήσει να ξέρεις ποια είναι η ακριβής κατάσταση στη δουλειά σου και να πράξεις ανάλογα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ανησυχεί. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην υποχωρήσεις στη δουλειά, αλλά και προσπάθησε να μην τσακωθείς. Δεν σε συμφέρει να κάνεις εχθρούς τώρα που τα επαγγελματικά σου θέλουν τόνωση. Ασχολήσου μόνο με τη δουλειά σου και αξιοποίησε τις γνωριμίες σου. Το ταίρι σου ανησυχεί γιατί τα παίρνεις όλα κατάκαρδα. Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις κάτι δυνατό και μόνιμο. Θα έχεις ευκαιρίες.

 

ΛΕΩΝ

Στη δουλειά σου κάποιος σου σκάβει τον λάκκο. Πρόσεχε, γιατί νομίζεις ότι σου λέει αλήθειες και νοιάζεται, αλλά είναι μέσα στο ψέμα και τον ανταγωνισμό. Μην έχεις έπαρση, γιατί δεν θα δεις τα σημάδια αυτού του προσώπου. Απομάκρυνέ τον με συνοπτικές διαδικασίες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις μοναχικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κλείνεις οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό. Θα έχεις επαγγελματικές ευκαιρίες. Από εσένα θα εξαρτηθεί προς ποια κατεύθυνση θα πας, ακολουθώντας το ένστικτό σου και όχι γνώμες τρίτων που ζηλεύουν την επιτυχία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη ζητάς πολλή ανεξαρτησία από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μη στέκεσαι σε λεπτομέρειες.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην αμελήσεις πράγματα στη δουλειά σου, γιατί θα απογοητεύσεις έναν συνεργάτη σου και θα χάσεις χρήματα. Έχεις πολύ άγχος και αυτό επιδρά αρνητικά στην εργασία σου αλλά και στον τρόπο που χειρίζεσαι τους άλλους. Ηρέμησε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει καταλάβει ότι λοξοκοιτάς και σου τη φυλάει. Αν είσαι ελεύθερος, παίζεις σε πολλά ταμπλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην είσαι επικριτικός και εμμονικός με τους συναδέλφους σου, γιατί αυτό θα έχει κόστος. Τους ενοχλεί και κάποιοι θα σου γυρίσουν την πλάτη. Μόνος σου δεν θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις μια επαγγελματική αναποδιά που σου χαλάει κάτι σίγουρο. Αν είσαι δεσμευμένος, αγκάλιασε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος πάρ’ το πιο χαλαρά

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να προσέξεις κάποιες οικονομικές προτάσεις που θα σου γίνουν στη δουλειά. Σταμάτα να λειτουργείς συναισθηματικά και βάλε μπροστά τη λογική σου. Η υπεραισιοδοξία σου δεν ωφελεί πάντα. Αν είσαι δεσμευμένος, αγκιστρώνεσαι στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ακολουθείς τη λαϊκή ρήση «μία ίσον καμία» και φλερτάρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις συνεργασίες σου. Κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν στη δουλειά και ηρεμείς. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, θα κάθεσαι για ένα διάστημα σε αναμμένα κάρβουνα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι ελεύθερος, μόνο η δουλειά σε ενδιαφέρει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δείξε ομαδικό πνεύμα, γιατί μόνο έτσι θα πετύχεις έναν δύσκολο επαγγελματικό στόχο. Πας καλύτερα οικονομικά αλλά ξοδεύεις ακατάπαυστα και θα μείνεις με άδειες τσέπες. Εμπιστεύσου πρόσωπα που έχεις ελέγξει για τη φερεγγυότητά τους. Μην αφήνεις το ταίρι σου απροστάτευτο. Έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια γνωριμία. Ζήσε το.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να ηρεμήσεις και να κάνεις τη δουλειά σου. Να αντιμετωπίσεις ό,τι σε έχει πληγώσει στο παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις ξεκαθαρίσματα, όσο κι αν αυτό σε πονάει. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να μιλήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και ένα νέο πρόσωπο σου φέρνει ερωτικά σκιρτήματα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου