Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 3/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 3/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και μην περιμένεις τους άλλους. Είναι πολύ καλή μέρα για να διευθετήσεις προβλήματα στη δουλειά. Με έναν καλό προγραμματισμό θα τα βγάλεις όλα σε πέρας. Αν είσαι δεσμευμένος πρέπει να συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο θα σε συναρπάσει. Προχώρα διακριτικά και χωρίς άγχος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρεμα θα κυλήσει η μέρα, παρόλο που θα έχεις πολλές υποχρεώσεις να διευθετήσεις. Απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις στη δουλειά. Προχώρα με ειλικρίνεια και δεν θα χάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος η ανασφάλειά σου θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις πολλά φλερτ, αλλά αυτή την περίοδο δεν θέλεις σχέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη ως ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού σε χτυπάει κατακούτελα και σου φέρνει αναστατώσεις από τρίτους που θα σε αγχώσουν. Να περιορίσεις την ευθιξία σου σε ό,τι ακούσεις. Να έχεις εμπιστοσύνη στο μυαλό και στις ικανότητές σου. Μην τσακωθείς με το ταίρι σου για τρίτους. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη βιαστείς να υλοποιήσεις το σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Μην απογοητευθείς αν κάποιος συνεργάτης σου προσπαθήσει να σε ξεγελάσει. Με την ευστροφία σου θα καταφέρεις να δεις τι συμβαίνει. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις πολύ καλή ερωτική διάθεση. Θα περάσεις ωραία. Αν δεν έχει ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου.

 

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες στη δουλειά αλλά προσπάθησε να μην είσαι εγωκεντρικός γιατί αυτό θα ενοχλήσει κάποιους συνεργάτες σου. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόβαλε δυναμικά τις δυνατότητές σου, ακούγοντας όμως και τους άλλους. Αν είσαι δεσμευμένος μην τσακωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος ζητάς πολλά και μένεις μόνος. Σύνελθε και κατέβασε τον πήχυ.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσεις εκνευρισμό για επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία. Μόνο έτσι θα κάνεις μια συμφέρουσα συμφωνία καθώς η Νέα Σελήνη που σε «χτυπάει» θέλει προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μια καλή ευκαιρία.

 

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεξε γιατί βρίσκεσαι στα πρόθυρα υπερκόπωσης. Έχεις βάλει στο φουλ τις… μηχανές και σε λίγο θα «κλατάρεις». Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να τρέφεσαι σωστά. Τα οικονομικά σου πάνε καλά αλλά θα πρέπει να μειώσεις τα έξοδα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις άτσαλα, αριστερά δεξιά, χωρίς επιτυχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρχονται πάλι στην επιφάνεια οι καχυποψίες σου και θα γεμίσεις ανασφάλειες. Έτσι, θα κουράσει τους συνεργάτες σου και τα δικά σου πρόσωπα. Χαλάρωσε γιατί τα πράγματα μπορεί να είναι πιο απλά. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα και αγχώνεσαι. Κάνε υπομονή. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος παραμένεις καχύποπτος

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να αποφύγεις την ένταση γιατί η Νέα Σελήνη δεν «αστειεύεται» μαζί σου. Οι εξελίξεις θα τρέχουν γρήγορα και θα πανικοβληθείς πώς να προλάβεις τις ευκαιρίες. Μόνο με ψυχραιμία θα τα καταφέρεις κι αν εμπιστευθείς τους κατάλληλους συνεργάτες. Απόφυγε τις σπατάλες. Αν είσαι δεσμευμένος βάλε ρομαντισμό. Αν είσαι ελεύθερος κάτι καλό έρχεται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου είναι στα καλύτερά τους. Θα σου παρουσιαστούν αναπάντεχα επαγγελματικές ευκαιρίες. Να είσαι σε εγρήγορση καθώς η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί. Έρχεται κάτι καλό και συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Μην το ψάχνεις πολύ γιατί θα… πετάξει το πουλάκι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένειά σου και θα λύσεις κάποια προβλήματα. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά αρκεί να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Μην κάνεις τώρα κάποιο άνοιγμα και φρόντισε να κλείσεις «πληγές» του παρελθόντος. Αν είσαι δεσμευμένος ξεκαθάρισε κάτι με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έρθει μια έκπληξη που θα βγάλει πάθος.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην εκνευρίζεσαι. Αν ασχοληθείς με θέματα τρίτων που δεν σε αφορούν, θα βρεθείς μπλεγμένος. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Άφησε να περάσει η δύσκολη Νέα Σελήνη. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον νέο πρόσωπο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου