Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 2/9

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 2/9.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να αξιοποιήσεις τη συγκυρία για να κλείσεις εμπορικές συμφωνίες που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Η μέρα είναι η κατάλληλη για να σου αποδώσει σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο. Τόλμα και βγες μπροστά. Το ταίρι σου σού δημιουργεί ένα απόλυτο ερωτικό σκηνικό. Αν είσαι αδέσμευτος, κλείσε ξανά την πόρτα σε πρόσωπο από το παρελθόν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου και την κατήφεια. Όλα καλά σού πάνε και θα πάνε καλύτερα, γιατί εσύ ξύνεις πληγές από το παρελθόν και «μαυρίζεις» τους γύρω σου και αυτούς που σε αγαπούν; Προκαλείς εντάσεις στους συνεργάτες σου. Σύνελθε, γιατί δεν θα σε αντέξουν για πολύ. Το ίδιο ισχύει και για το ταίρι σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρόσωπα από το εργασιακό σου περιβάλλον σε βοηθούν να προσεγγίσεις δύσκολους επαγγελματικούς στόχους. Με τη διπλωματικότητά σου κάνεις θαύματα και θαμπώνεις τους πάντες. Προχώρα δυναμικά. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου και… απογειώνει τις στιγμές σας. Αν είσαι αδέσμευτος, νέα γνωριμία από το συγγενικό σου περιβάλλον θα σε γεμίσει αισιοδοξία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να θυμάσαι ότι το πείσμα δεν θα βοηθήσει τους στόχους σου. Μην εγείρεις κόντρες και διαφωνίες, καθώς ο δρόμος είναι στρωμένος με επιτυχίες. Μην έχεις προβλήματα έλλειψης αυτοπεποίθησης, γιατί έτσι δεν θα προχωρήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, οι τρίτοι θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου. Πρόσεχε. Αν είσαι ελεύθερος, απομονώνεσαι.

 

ΛΕΩΝ

Να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται στη δουλειά. Με την ευφυΐα και την προσαρμοστικότητά σου μπορείς να αντεπεξέλθεις ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις. Θα απολαύσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον θα σου αποκαλύψει ότι έχει ερωτικό ενδιαφέρον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαγγελματική σου ζωή βρίσκεται στο απόγειό της, καθώς έχεις τακτοποιήσει παλιές οφειλές και νέα σχέδιά σου προχωράνε. Οικονομικές συζητήσεις που θα έχεις θα σε ευχαριστήσουν με την εξέλιξή τους. Σου αναγνωρίζουν την εργατικότητά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα είναι φορτική και οι υποχρεώσεις σου πολλές, οπότε τρέχεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να προσέξεις μήπως πάνω στον πανικό σου κάνεις λάθη. Πρόσεξε τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δημιουργείς εντάσεις και αγκάλιασε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ένστικτό σου θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε επιτυχίες στη δουλειά σου. Μια συζήτηση που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό στο επαγγελματικό σου περιβάλλον τώρα θα έχει αίσια εξέλιξη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κρίνεις το ταίρι σου άδικα τυφλωμένος από ζήλια. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται σεισμός ερωτικός

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σε προβληματίσουν θέματα της δουλειάς αλλά όχι για πολύ. Θα ξεπεράσεις εύκολα τα προβλήματα και με την υπεραισιοδοξία σου θα συζητήσεις νέες προτάσεις που έχουν πολλά να σου δώσουν. Να εξετάσεις καλά τα ψιλά γράμματα σε συμφωνίες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σού χαρίζει τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα εντυπωσιαστείς από νέα γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γίνεσαι πιο προσιτός, χωρίς εγωισμό και αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνεργάτες σου. Έτσι θα δοθεί νέα ώθηση στην καριέρα σου. Θα εκφράσεις με πρωτόγνωρη τρυφερότητα τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και θα το συγκινήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έρθεις κοντά με πρόσωπο που έχετε κοινή αντίληψη των πραγμάτων και θα ενθουσιαστείς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καλοπροαίρετη διάθεσή σου για διάλογο θα σε βοηθήσει να πείσεις τους συνεργάτες σου με τα επιχειρήματά σου. Θα ξεπεράσεις διάφορα εμπόδια, αμφισβητήσεις και καθυστερήσεις που είχες στον χώρο της δουλειάς. Είσαι πολύ επικοινωνιακός με το ταίρι σου και θα λύσετε ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, νέα γνωριμία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν στη δουλειά, καθώς έχεις την αποφασιστικότητα που χρειάζονται. Θα σε βοηθήσουν αγαπημένοι σου συνεργάτες, που γνωρίζουν ότι δεν είσαι αγνώμων, οπότε θα τους ανταμείψεις σύντομα ύστερα από μια καλή επαγγελματική συνεργασία που έρχεται. Το ταίρι σου σε ακολουθεί πιστά. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου