Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 30/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 30/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σου είναι ακόμα στις διακοπές και δεν έχεις όρεξη ν’ ασχοληθείς με τη δουλειά σου. Θέλεις να διασκεδάσεις λίγο ακόμα και αφαιρείσαι. Πρόσεξε γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος στη δουλειά σου και να εκτεθείς. Το ταίρι σου θέλει στοργή. Μην το παραμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πληθώρα γνωριμιών για να διαλέξεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να προσέξεις γιατί κάποιες ευθύνες που θα σου ανατεθούν τώρα θέλουν αλλαγή του προγραμματισμού σου. Τα σχέδιά σου είναι σε καλό δρόμο, οπότε συνέχισε την καλή δουλειά. Είναι απαραίτητο να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, γιατί έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, η γοητεία σου έλκει σαν μαγνήτης, οπότε εκμεταλλεύσου το δεόντως και προχώρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επέστρεψες από διακοπές και βρήκες ένα χάος. Μην προσπαθήσεις να τα λύσεις όλα. Ένα ένα, ανάλογα με τη σπουδαιότητά τους. Ιδιαίτερα θέλει προσοχή ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με δημόσιο ίδρυμα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε βοηθάει να αποφορτιστείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μέσα από μια φιλική παρέα ανακαλύπτεις νέα ιδανική ερωτική συντροφιά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο και να το αποφύγεις, οι συγκυρίες θα σε οδηγήσουν να κάνεις κάποια «ξεκαθαρίσματα» σε επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις, καθώς καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να έχεις στο πλάι σου διπρόσωπα άτομα και να το γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι όλο ρομαντισμό, πρόσεξε όμως και την γκρίνια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΛΕΩΝ

Θα διεκδικήσεις στη δουλειά σου αυτό που αξίζεις, ενώ μια προαγωγή είναι σχεδόν βέβαιη. Έτσι θα απαλλαγείς και από το πολύ άγχος για τα οικονομικά σου. Πρόσεξε μόνο τι λες, γιατί έχεις εχθρούς που δεν βλέπουν με καλό μάτι τις επιτυχίες σου. Ο έρωτας «πανηγυρίζει», αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σε απογειώνει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αρχίσεις να τακτοποιείς κάποιες οικονομικές υποθέσεις σου. Νιώθεις πως πρέπει ν’ αποτραβηχθείς στο παρασκήνιο για να δεις ποιοι σε εκτιμούν πραγματικά. Γύρισες δυνατός από τις διακοπές και έτοιμος να πάρεις ρίσκο. Κάνε το. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι ανασφαλής, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην επιτρέψεις επανασύνδεση.

 

ΖΥΓΟΣ

Να μην είσαι νευρικός στη δουλειά, γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει καβγά, και δεν σε συμφέρει. Κράτα μυστικότητα σε ό,τι σχεδιάζεις, γιατί κάποιος θέλει να καρπωθεί δική σου επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις πάση θυσία την αποκλειστικότητα ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να γείρεις σε μια αγκαλιά. Προσπάθησέ το χωρίς όμως να «χτυπάς» αριστερά δεξιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να είσαι ψύχραιμος και θα βρεις λύση για κάτι που θα γίνει ξαφνικά ανατρέποντας το πρόγραμμά σου. Μην κλειστείς στον εαυτό σου αλλά ζήτησε βοήθεια από έναν καλό σου συνεργάτη. Μαζί θα τα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα οικονομικό πρόβλημα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι αρνητικός. Χαμογέλα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας επιστρέφει. Μην του ανοίξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γύρισες ανανεωμένος από τις διακοπές και αποφασισμένος να πετύχεις ό,τι καλύτερο στη δουλειά σου. Βάζεις μπροστά νέα σχέδια και πιστεύεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει αυτή την επιθυμία να φτιάξεις ό,τι ονειρεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος σού δίνει δύναμη. Αν είσαι αδέσμευτος, ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσεξε μήπως λόγω νευρικότητας κάνεις κάποιο λάθος που θα σου κοστίσει στην τσέπη σου. Ελέγχεις τα πράγματα, αλλά ίσως μια συμβουλή ενός φίλου σε βγάλει από τον αυστηρό προγραμματισμό σου. Βασίσου στο ένστικτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Θέλεις να δουλέψεις για να πετύχεις γρήγορα κάτι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την ανυπομονησία σου μπορεί να κάνεις λάθη στη δουλειά σου ή να καθυστερήσεις να δώσεις μια σημαντική απάντηση. Γύρισες από τις διακοπές σου, αλλά το μυαλό σου ακόμα τρέχει σε ταξίδια και νέους έρωτες. Ένας τσακωμός με το ταίρι σου μπορεί να σημαίνει οριστική διάλυση. Αν είσαι αδέσμευτος, στόχευσε σε ένα σημείο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Επαγγελματική πρόταση σου ανοίγει δρόμους για κάτι πολύ καλό. Να προσαρμοστείς γρήγορα και να πάψει να ταξιδεύει το μυαλό σου. Τώρα πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να διαλέξεις σωστούς συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, προσοχή στα συναισθηματικά σου… σκαμπανεβάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη δημιουργήσεις ένα ψεύτικο σκηνικό και πληγωθείς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου