Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 29/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 29/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Μη δώσεις υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Η μέρα δημιουργεί αυταπάτες και θα πρέπει να εξετάσεις πολύ καλά νέες επαγγελματικές προτάσεις. Δεν είναι καλή μέρα για να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες. Μη συζητήσεις τώρα με το ταίρι σου ένα πρόβλημα που σε απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος και συναντήσεις νέο πρόσωπο, πρόσεξε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπάθησε να τιθασεύσεις τα νεύρα σου. Να αφοσιωθείς στις καθημερνές σου επαγγελματικές υποχρεώσεις και μην έχεις ένταση ή άγχος. Θα τα καταφέρεις, ακόμα κι αν ανατραπεί το πρόγραμμά σου. Η έντονη ευαισθησία σου και η νευρικότητα θα δυναμιτίσουν τη σχέση σου. Πρόσεχε. Αν είσαι αδέσμευτος μη δεχτείς πίσω πρόσωπο από το παρελθόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λογική και η ωριμότητα που δείχνεις, ειδικά στη δουλειά σου, σε βοηθούν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά. Με οδηγό τη λογική σου θα οριστικοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και θα πάρεις αποφάσεις. Απωθημένα και ενοχές από το παρελθόν θα επηρεάσουν την ψυχολογία και τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, ξεκαθαρίζεις κάποια πράγματα με πρόσωπο από το παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα προωθήσεις σχέδιά σου στον επαγγελματικό τομέα εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τις ιδέες σου. Θα συσπειρώσεις προς όφελός σου μια ομάδα συνεργατών που θα σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Όλα θα γίνουν πιο γρήγορα. Λειτουργείς πιο άνετα στη σχέση σου και αυτό είναι πολύ καλό. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις νέες γνωριμίες για να διαλέξεις.

 

ΛΕΩΝ

Θα πελαγώσεις καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και θ’ ανεβάσεις τρελούς ρυθμούς για να τα προλάβεις όλα. Να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις και να βάλεις προτεραιότητες. Μην έρθεις σε αντιπαράθεση με συνεργάτες σου, γιατί δεν θα βγεις κερδισμένος. Το ταίρι σου είναι έτοιμο για καβγά. Προστάτεψε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος φλερτάρεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένταση θα επικρατεί με τους συνεργάτες σου γιατί πιστεύεις ότι σε ανταγωνίζονται. Δεν είναι έτσι. Επικεντρώσου σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Μην αναλώνεσαι σε καβγάδες γιατί πολλές φορές είσαι άδικος. Το ταίρι σου σε προστατεύει αλλά δεν το ακούς. Αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο, αλλά με τη νευρικότητά σου θα το διώξεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν εδώ και καιρό στα οικονομικά σου. Οι συζητήσεις στον εργασιακό σου χώρο θα είναι εποικοδομητικές και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Σε απασχολούν πρακτικά θέματα στη σχέση σου αλλά έχεις κατανόηση από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζήσε τις στιγμές και μην κλείνεσαι πάλι στο καβούκι σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου στη δουλειά, για να μη χρειαστεί να μπαλώσεις ένα λάθος που θα σου στοιχίσει οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου προσπαθεί να σε ηρεμήσει. Αν είσαι αδέσμευτος θα σου κεντρίσει την προσοχή νέο πρόσωπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου και κάποια πρόσωπα στη δουλειά ώστε να καταφέρεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις σου. Αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος, να αποφύγεις να δεσμευτείς σε ένα νέο σχέδιο που σου προτείνουν. Το πάθος θα κυριαρχεί στη σχέση σου και την απογειώνει. Αν είσαι αδέσμευτος το φλερτ αποδίδει σε πολλούς στόχους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς με τη σταθερότητά σου και τη λογική σου. Μόνο μην μπεις σε ένα πεδίο ανταγωνιστικότητας και εντάσεων, γιατί θα χάσεις κάτι από τη λάμψη σου. Η ένταση θα αυξηθεί χωρίς λόγο και μπορεί να οδηγήσει σε απομάκρυνση συνεργατών σου. Μην αγνοείς το ταίρι σου. Δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κάνεις ανοίγματα στο εξωτερικό θέλοντας να βρεις κι άλλες πηγές εσόδων. Να σκεφτείς καλά πριν πάρεις τελικές αποφάσεις και να μελετήσεις και τα ψιλά γράμματα των συμφωνιών πριν υπογράψεις. Απολαμβάνεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου, που είναι η πηγή της αισιοδοξίας σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται γνωριμία που θ’ αλλάξει την κοσμοθεωρία σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Βγαίνεις στην αρένα και διεκδικείς στη δουλειά αυτό που σου αξίζει με κάθε τρόπο. Δημόσιες σχέσεις, συμμαχίες, διαδικτυακές συζητήσεις είναι σε ημερήσια διάταξη, καθώς ξαναβρίσκεις τον δυναμισμό σου. Θα έχεις μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα ζάχαρη. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις τώρα σχέση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version