Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 28/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 28/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Σου δίνεται μια ευκαιρία να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα στη δουλειά. Να έχεις υπομονή σε συζητήσεις, καθώς δεν θα είναι εύκολο να πείσεις όλες τις πλευρές. Τελικά όμως η καλή δουλειά και οι ιδέες σου θα υπερισχύσουν. Αν είσαι δεσμευμένος γίνεσαι πιο ερωτικός με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος επιδιώκεις πλέον σταθερότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σε βοηθήσει ένας συνεργάτης σου γιατί πιστεύει σε σένα. Απόφυγε τις υπερβολές και να σκεφτείς καλά τον όγκο της δουλειάς και να διαπραγματευτείς τις οικονομικές απολαβές σου γιατί το αξίζεις. Μην αφήσεις κανέναν να μπει εμπόδιο. Αν είσαι δεσμευμένος φουντώνει το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία. Μην το καθυστερείς. Δράσε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις τους συμμάχους σου στη δουλειά και το κάνεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η διπλωματία σου θα φέρει επιτυχία σε ένα θέμα, που θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεξε, γιατί θα τσακωθείς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις με πρόσωπο που έχετε κοινό τρόπο σκέψης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις δίκιο γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους και να υποστηρίξεις τις ιδέες σου. Προτιμότερο είναι να κάνεις ανακωχή και να δεις πώς θα βγάλεις από τη μέση τούς αντιπάλους σου από το παρασκήνιο. Αν είσαι δεσμευμένος θέλεις περισσότερη ελευθερία, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ γίνεται σχέση.

 

ΛΕΩΝ

Οι συνεργάτες σου σε θαυμάζουν και αναγνωρίζουν τη προσφορά σου. Μια καλή πρόταση συνεργασίας σού αποφέρει ξαφνικά κέρδη. Μην επαναπαυτείς, γιατί υπάρχει ένας εχθρός που πρέπει να παλέψεις. Είσαι δυνατός. Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος δεν θα λείψει από τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο σε ηρεμεί από το άγχος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα προχωρήσεις ένα επαγγελματικό σχέδιο που σε ενδιαφέρει πολύ. Μην υποκύψεις σε γνώμες και χάρες τρίτων και χρησιμοποίησε συνεργάτες στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Αν είσαι δεσμευμένος μην επιτρέψεις σε ανασφάλειες να σου να χαλάσουν το ερωτικό σκηνικό, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια επιστροφή σού προκαλεί συναισθηματική θύελλα.

 

ΖΥΓΟΣ

Προσπάθησε να ηρεμήσεις, γιατί είναι η ευκαιρία σου να κλείσεις θέματα οικονομικής φύσης μια και καλή με τη βοήθεια ενός καλού συνεργάτη. Μην έχεις νεύρα και αρχικά κοίταξε τι μπορείς να περισώσεις και όχι τι θα κάνεις παρακάτω. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν. Αν είσαι δεσμευμένος άφησε το ταίρι σου να εκφραστεί. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποίησε τις ικανότητές σου και την επαγγελματική σου εμπειρία, για να κλείσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο εργασιακό σου περιβάλλον. Έχεις συμμάχους με το μέρος σου, οπότε θα παραμερίσεις -προς το παρόν- έναν εχθρό. Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έχεις μια ερωτική επιστροφή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στη δουλειά θα έχεις αναποδιές αλλά και εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Δεν θα μείνεις αμέτοχος και θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Προσπάθησε να μην είσαι άδικος, γιατί αν κλείσεις πόρτες θα μείνεις μόνος. Δες καθαρά τι σου προσφέρει και ποιος. Αν είσαι δεσμευμένος μην «τρώγεσαι» για καβγά κι αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαφνικά έξοδα θα σε προβληματίσουν και θα επηρεάσουν το εισόδημά σου. Μην επιτρέψεις στην απαισιοδοξία να κυριαρχήσει αλλά κάνε ξανά προγραμματισμό ανοίγοντας άλλη μία επαγγελματική πόρτα. Μη μείνεις άπραγος. Αν είσαι δεσμευμένος μην γκρινιάζεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις ανασφάλειες που σε εμποδίζουν να δεις καθαρά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξέχνα την υπεραισιοδοξία σου και στρώσου στη δουλειά ώστε να κλείσεις κάποια οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν. Μη σφυρίζεις ανέμελα, γιατί υπάρχει δίπλα σου ένας ανταγωνιστής που περιμένει το λάθος σου. Αν είσαι δεσμευμένος κοίταξε να περάσεις ωραίες στιγμές, ενώ αν είσαι αδέσμευτος σε μια οικογενειακή συγκέντρωση… παραμονεύει ο έρωτας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Να μη γυρίσεις πίσω σε μια συνεργασία ή μια ερωτική σχέση. Δεν θα σε εξυπηρετήσει σε κάτι. Μόνο χρόνο θα σου φάει χωρίς αποτέλεσμα. Πρόσεξε αν είσαι δεσμευμένος μη χαλάσεις μια σχέση ή γάμο. Τα οικονομικά σου σε απογοητεύουν. Το φλερτ σε ανεβάζει και σου φέρνει μια γνωριμία που θα σε κάνει να νιώσεις δυνατός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου