Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 27/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 27/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να μην αφήσεις να διαιωνίζονται καταστάσεις που σε καταβάλλουν ψυχικά είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου θέματα. Μείνε στο παρασκήνιο, για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι σπίτι. Διασκέδασε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα δεις με ευκολία να γίνονται τώρα αυτά που θέλεις και θα «τρέξουν» ευχάριστες αναπάντεχες εξελίξεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν, αλλά δεν πρέπει, καθώς αρκετές από τις ιδέες σου βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Άφησε τις κακές σκέψεις και αγκάλιασε τρυφερά το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστευθείς αμέσως ένα πρόσωπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν βάλεις ένα πρόγραμμα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου με λιγότερο άγχος. Θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα αλλά θα καταφέρεις να τα βγάλεις. Κάνε ένα καινούργιο πλάνο εργασίας κ αι εμπιστεύσου τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην τσακωθείς με το ταίρι σου λόγω του άγχους σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ξαναβρές την καλή σου διάθεση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βιώνεις δύσκολες καταστάσεις, αλλά η περίοδος αυτή είναι προς το τέλος της. Οι καταστάσεις που σε προβληματίζουν σιγά σιγά βρίσκουν τον δρόμο τους για επίλυση και θα ξεφύγεις από το άγχος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου με μια καινούργια γνωριμία.

 

ΛΕΩΝ

Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες κινήσεις σου στη δουλειά. Θα πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν σε αυτά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε χαλαρώνει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, «πολέμησε» τη μοναξιά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αναγκαστείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα, κι αυτό ίσως σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου. Μην το κάνεις. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου αποφασιστικά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να καλύψεις αρκετές υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, ανανέωσε τη σχέση σου με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις λυμένο το ζωνάρι σου για καβγά. Προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί θα πάρεις αποφάσεις που δεν θα είναι οι σωστές και θα σε απομακρύνουν από τους στόχους σου. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και σταθεροποίησε τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις ασυνεννοησίες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έκανες σκληρή δουλειά και τώρα βλέπεις ότι οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι. Συνέχισε με αυτούς τους ρυθμούς και σύντομα θα φτάσεις στην πολυπόθητη επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθήσεις σήμερα να επιλύσεις προβλήματα της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί ο έρωτας είναι κοντά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο εκνευρισμός και η ένταση δεν θα σε αφήσουν να βάλεις σε τάξη κάποια επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν. Μην προσπαθήσεις να πας κόντρα και ασχολήσου μόνο με τρέχοντα σοβαρά οικονομικά θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε καταλαβαίνει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα βρεις παρηγοριά και θαλπωρή στην αγκαλιά ενός προσώπου από το παρελθόν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις προστριβές με τους συνεργάτες σου, καθώς αυτό δεν σε ωφελεί. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα αλλά τακτοποίησε παλιά χρέη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην έχεις υποψίες για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην παρατάς τις προσπάθειές σου να γνωρίσεις ένα ταίρι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λύσεις υπάρχουν για όλα τα προβλήματα και θα τις βρεις αρκεί να μην τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι. Μη βιαστείς να τα τελειώσεις όλα μαζί. Μπορείς να πετύχεις σημαντικούς στόχους σου, αν είσαι μόνο πολύ αφοσιωμένος. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δώσεις μεγαλύτερη έκταση απ’ ό,τι πρέπει σε ένα πρόβλημα. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις την εύνοια πολλών προσώπων του περιβάλλοντός σου. Πάρε τη συμβουλή ενός συνεργάτη σου για ένα πρόβλημα που θα παρουσιαστεί στη δουλειά. Μην τα κάνεις θάλασσα με τον ρομαντισμό σου. Κάποια θέματα απαιτούν λύσεις λογικής, όχι συναισθηματικές. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τι θα πεις στο ταίρι. Αν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε την εμφάνισή σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου