Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 22/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 22/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Οργανώσου στις διακοπές σου, ηρέμησε και δες τα πράγματα με άλλο μάτι. Γύρνα και γίνε ευγενικός και δοτικός στους συναδέλφους σου. Έχεις πολλά πράγματα να συμμαζέψεις και πρώτα τα οι- κονομικά σου με σωστούς διακανονισμούς που θα ακολουθείς. Αν είσαι δεσμευμένος θα έρθεις κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν ξέρεις τι ψάχνεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν βρίσκεσαι σε διακοπές θα θέλεις να τσακωθείς με όλους, ενώ κάποιες αναποδιές θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος, γιατί είναι προσωρινές. Όχι μόνο θα πάνε καλά τα πράγματα αλλά θα σου έρθουν και χρήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Αν είσαι δεσμευμένος φρόντισε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να ηρεμήσεις στις διακοπές σου και να φλερτάρεις για να ξεχάσεις τα προβλήματα -κυρίως οικονομικά- που τα έχεις αφήσει. Να θυμάσαι πως όλα θα γίνουν με ψυχραιμία και υπομονή. Οι συνεργάτες που έχεις αφήσει πίσω θα σε καλύψουν επαρκώς. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συμφωνία από παλιό συνεργάτη έρχεται ουρανοκατέβατη. Αν είσαι σε διακοπές μην επιστρέψεις. Πρέπει να ηρεμήσεις. Άλλωστε πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά τους όρους της συμφωνίας και χωρίς το άγχος μη σου ξέφυγε κάτι. Αν είσαι σε διακοπές, κλείσε το κινητό. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται έρωτας.

 

ΛΕΩΝ

Αν είσαι διακοπές μην πάρεις αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου από τηλεφωνήματα και πάνω στον πανικό σου μην υποκύψεις σε αποφάσεις άλλων. Μείνε ψύχραιμος και μη χαλάς την ξεκούρασή σου. Όλα θα γίνουν. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει έναν έρωτα. Μη γίνεσαι εριστικός και τον απομακρύνεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να κάνεις μεθοδευμένες κινήσεις στα επαγγελματικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσεις με φίλους και συνεργάτες, ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές, για να δεις τι κινείται στην αγορά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ρίχνει μια καλή ιδέα. Αν είσαι ελεύθερος χαμήλωσε τον πήχυ των απαιτήσεών σου και προχώρα.

 

ΖΥΓΟΣ

Απολαμβάνεις τις διακοπές σου αλλά θα πρέπει να προστατεύσεις και την τσέπη σου. Μείνε στα απαραίτητα. Είναι καλή μέρα για να κάνεις μια αξιολόγηση των λαθών που σε εμπόδισαν να προχωρήσεις μια ιδέα σου στο επαγγελματικό πεδίο. Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις τη σχέση σου με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται κάτι καλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περνάς υπέροχα στις διακοπές σου κι ένα τηλεφώνημα από κοντινό σου συνεργάτη θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη μέρα. Μια συνεργασία θα σε περιμένει μόλις γυρίσεις από τις διακοπές. Μην είσαι εσωστρεφής και εμπιστεύσου πρόσωπα που αγαπάς. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς άκρως ερωτικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις λιμάνι αλλά δεν αποφασίζεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απόλαυσε τις διακοπές σου γιατί τα ταξίδια είναι το καλύτερό σου, όπως και ο έρωτας. Ένα εμπόδιο στη δουλειά θα το ξεπεράσεις όταν γυρίσεις. Άλλωστε έχεις αφήσει αρκετά ανοιχτά μέτωπα, τα οποία δεν είναι όλα εχθρικά. Απλώς χρειάζεσαι οργάνωση. Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία έρχεται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μάθεις κάτι στις διακοπές σου για έναν συνεργάτη σου που θα σε ανησυχήσει και θα κινήσεις γη και ουρανό για να μάθεις τι πραγματικά συμβαίνει. Καλύτερα να διερευνήσεις το θέμα σε βάθος, όταν γυρίσεις, με ψυχραιμία. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος δεν θέλεις έρωτες. Κρίμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις αποφασίσει τίποτα να μη χα- λάσει τις διακοπές σου – κι αυτό κάνεις. Θέλεις να ηρεμήσεις και να σκεφτείς τι θα κρατήσεις και τι θα πετάξεις όταν επιστρέψεις. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξεις στη δουλειά, και το ξέρεις. Θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μια επαγγελματική πρόταση θα σε ενθουσιάσει και καλό είναι να μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιστρέψεις νωρίτερα από τις διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει σε όλα. Αν είσαι αδέσμευτος παίζεις στο διαδίκτυο. Κάτι καλό βγαίνει, αλλά χειρίσου το αργά και σταθερά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου