Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 21/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 21/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να προσέξεις μη γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία γιατί θα προκαλέσεις τη δυσφορία των συναδέλφων σου και δεν θα σου βγει σε καλό! Αν είσαι διακοπές ξέχνα τα τηλεφωνήματα και τις ίντριγκες. Το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις από το άγχος. Αν είσαι αδέσμευτος θα εντυπωσιάσεις ένα νέο πρόσωπο αλλά πάλι θα τα θαλασσώσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και οι περισσότεροι λιάζονται στις παραλίες εσύ θα θελήσεις ν’ ασχοληθείς με μια επιπρόσθετη εργασία, ώστε να αυξήσεις τα κέρδη σου. Μην αγχώνεσαι γιατί σύντομα έρχεται μια απροσδόκητη πρόταση συνεργασίας. Αν είσαι δεσμευμένος βιώνεις μοναδικά συναισθήματα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος κάτι καινούργιο σε απογειώνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είσαι σε διακοπές μη δώσεις συνέχεια σε ένα τηλεφώνημα που δείχνει ότι κάποιος θέλει να σου χαλάσει τη διάθεση. Αν δουλεύεις μην προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις κάποιον συνάδελφο, γιατί θα μπλέξεις. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και θα σε απογειώσει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μπαίνει νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις «συμμάχους» και πρόσωπα που σε αγαπούν. Αμέσως μόλις γυρίσεις από τις διακοπές ρίξου στη δουλειά και θα τα καταφέρεις. Καλό είναι να σκεφτείς τώρα που ηρεμείς τις προτεραιότητες στη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα να μουρμουράς στο ταίρι σου. Γίνε ερωτικός. Αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει.

 

ΛΕΩΝ

Απόλαυσε τις διακοπές σου και αργότερα βλέπεις τι θα κάνεις με τα «βαρίδια» της ζωής σου. Έχεις έπαρση ότι όλα τα ξέρεις κι αυτό δεν σε βοηθάει να προστατευθείς από τους εχθρούς σου. Εμπιστεύσου έναν παλιό συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε καταλαβαίνει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να ξεκουραστείς στις διακοπές σου και όταν γυρίσεις σκέφτεσαι τι θέλεις να αλλάξεις και πόσο σωστό είναι. Μη λειτουργείς εκδικητικά. Μην ασχοληθείς με φήμες που θα φτάσουν στα αυτιά σου, γιατί μπορεί να σε παραπλανούν με δόλο. Αν είσαι δεσμευμένος λύνεις ένα πρόβλημα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Ευκαιρία είναι τώρα που είσαι διακοπές να κάνεις οργανόγραμμα για να είσαι προετοιμασμένος. Έχεις στα σκαριά ένα νέο σχέδιο, το οποίο θα βάλεις σε εφαρμογή αμέσως μόλις επιστρέψεις. Με το ταίρι σου θα έχετε πολύ πάθος στις διακοπές σας. Αν είσαι αδέσμευτος θα δεις ενδιαφέρον από πρόσωπο που μέχρι χθες ήταν μόνο φίλος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ότι είσαι διακοπές και πιο ξεκούραστος βοηθάει ώστε να μη λειτουργήσεις υπό πίεση. Θα έχεις καλές οικονομικές προτάσεις στη δουλειά σου, οπότε πρέπει να σκεφτείς με σύνεση κι όχι κάτω από πανικό οικονομικών υποχρεώσεων. Το ταίρι σου είναι κοντά σου και σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος νιώθεις ότι θέλεις κάτι που να σε ξεκουράζει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είσαι ήρεμος και τώρα στις διακοπές σου να κάνεις το τελικό πλάνο μιας δουλειάς που ετοιμάζεις και να αποφασίσεις ποιους συνεργάτες σου θα εμπιστευθείς μόλις επιστρέψεις. Μην κινηθείς μόνο με την υπεραισιοδοξία σου. Αν είσαι δεσμευμένος δημιούργησε στιγμές πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος ένα φιλικό πρόσωπο αλλάζει στάση. Σου αρέσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και δεν φημίζεσαι για χουβαρντάς, ειδικά τώρα που είσαι διακοπές φρόντισε μη μείνεις πανί με πανί γιατί θέλεις να εντυπωσιάσεις κάποιους, κυρίως μια νέα γνωριμία που «σκάει» από το πουθενά και σε ανεβάζει ψυχολογικά. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις να ερωτευθείς. Τα επαγγελματικά σου μπορούν να περιμένουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις ρίξει μαύρη πέτρα πίσω καθώς θέλεις να αποφορτιστείς απ’ όλα, γι’ αυτό πρόσεξε μην απορρίψεις μια καλή επαγγελματική πρόταση που θα προκύψει από μια χαλαρή γνωριμία. Τα οικονομικά σου θέλουν τόνωση και το ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις ασφάλεια με το ταίρι σου και αυτό σε απογειώνει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει νέα γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είσαι διακοπές ξεκουράσου, άσε πίσω τα προβλήματα. Εκεί θα είναι να τα λύσεις όταν επιστρέψεις. Αν παλεύεις ακόμα με τη δουλειά, σκέψου αυτό που λέει ο λαός, ότι «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη» και κάνε ένα ταξιδάκι. Αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος μια φιλική γνωριμία γίνεται ερωτική.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου