Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 20/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 20/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και παρόλο που οι διακοπές σου είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή, κάποιες φορές χάνεσαι στις σκέψεις σου γιατί θέλεις να ανασυγκροτηθείς. Θα έχεις σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου. Στα συναισθηματικά σου το ταίρι σου είναι κοντά σου. Αν βολιδοσκοπείς ένα ταίρι, τα μηνύματα είναι ευνοϊκά αλλά μόνο για κάτι σύντομο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι δημοφιλής και το απολαμβάνεις. Ακόμα και στις διακοπές σου γίνεσαι πόλος έλξης και προτιμάς να χαλαρώσεις παρά να μιλήσεις πάλι για δουλειά. Άλλωστε σε αυτό το κομμάτι τα πας καλά. Στην προσωπική σου ζωή το ταίρι σου πίνει νερό στο όνομά σου ενώ στους ελεύθερους μια γνωριμία φαίνεται ότι έρχεται για να μείνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να επισκεφτείς όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη και να γεμίσεις εμπειρίες στις διακοπές σου. Τα επαγγελματικά σου αν και θέλουν προσοχή, τα έχεις αφήσει πίσω. Στα συναισθηματικά σου είσαι ανανεωμένος με το ταίρι σου κι αν είσαι ελεύθερος χορταίνεις φλερτ. Διάλεξε το πρόσωπο που θα σου ανεβάσει την ψυχολογία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα συνεργασία έρχεται από το που- θενά ενώ εσύ απολαμβάνεις τις βουτιές σου. Μην αρχίσεις να κωλυσιεργείς γιατί θα χάσεις την ευκαιρία. Θα περάσεις μια νύχτα πάθους αν δεν αρχίσεις τις ζήλιες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θέλεις κάτι σταθερό αλλά μη λες τα εσώψυχά σου με το «καλημέρα». Ζήσε και λίγο ανέμελος, διακοπές είσαι.

 

ΛΕΩΝ

Τώρα που είσαι σε διακοπές μην ξοδεύεις ασύστολα κυρίως για να ευχαριστήσεις τους άλλους και λιγότερο εσένα. Δεν χρειάζεται άγχος ούτε και ασυδοσία. Το ταίρι σου σε στηρίζει αλλά να προσέξεις την έπαρσή σου και τα τσιλημπουρδίσματά σου στην παραλία. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις νέες γνωριμίες. Διάλεξε ένα πρόσωπο να σε ηρεμήσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι διακοπές σου προηγούνται οπότε αφήνεις στην άκρη τις «μαύρες» σκέψεις και προσπαθείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Άλλωστε έχεις βάλει κάποια τάξη στα επαγγελματικά σου. Στα συναισθηματικά σου γίνε πιο τρυφερός με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος έρχεται νέος έρωτας κεραυνοβόλος. Μην κάνεις πίσω γιατί θα το μετανιώσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να ξεκουραστείς και το εννοείς, οπότε χάνεσαι σε ένα νησάκι κι ενώ ξέρεις ότι έχεις αφήσει πολλές οικονομικές υποχρεώσεις πίσω σου, θέλεις να καθαρίσει το μυαλό σου. Το συρτάρι σου είναι γεμάτο λογαριασμούς αλλά το κλείνεις και αφήνεσαι στις στιγμές. Το ταίρι σου είναι γεμάτο πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος βρίσκεις τον μεγάλο έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήνεσαι στη μαγεία της θάλασσας που είναι και το στοιχείο σου και ηρεμείς. Δεν θέλεις να σκεφτείς για δουλειά και καλά κάνεις. Έχεις καιρό για να λύσεις τα προβλήματα και να δεις πώς θα κλείσεις οικονομικές «τρύπες» του παρελθόντος. Θα τα καταφέρεις. Στα αισθηματικά σου ο έρωτας σε αναζωογονεί, ενώ αν είσαι ελεύθερος ψάχνεις κάτι δυνατό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκουράσου λίγες μέρες αλλά μην αφήσεις την υπεραισιοδοξία σου να σε κάνει να νομίζεις πως γυρίζοντας όλα θα λυθούν ως διά μαγείας. Καλό είναι να αφιερώσεις λίγο χρόνο ώστε να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να ορίσεις τις προτεραιότητές σου όταν γυρίσεις. Με το ταίρι σου θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα λειτουργήσεις «πυροσβεστικά» στη δουλειά σου ακόμα και από τις διακοπές σου. Δεν χρειάζεται να δημιουργείς εχθρούς αλλά «συμμάχους». Έχεις ικανούς συνεργάτες που θα σου συμπαρασταθούν στα δύσκολα. Συναισθηματικά αφήνεσαι στο ταίρι σου να σε ταξιδέψει. Αν δεν έχεις ταίρι, ένα πρόσωπο σου δείχνει ενδιαφέρον αλλά εσύ πέρα βρέχει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απόλαυσε τις διακοπές σου και σε κάποιο διάλειμμα απασχόλησε το μυαλό σου με πράγματα που επιστρέφοντας θέλεις να κάνεις. Τώρα θέλεις να κάνεις ταξίδια γιατί δεν σου αρέσει να στέκεσαι σε ένα μέρος στις διακοπές κι απολαμβάνεις το καλοκαίρι. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς υπέροχα. Αν είσαι αδέσμευτος θα ρίξεις τα δίχτυα σου σε πολλές μεριές.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το μόνο που σε απασχολεί είναι οι διακοπές και πώς θα περάσεις καλά εσύ και αυτοί που αγαπάς. Το ταμείο σου έχει περίσσευμα και θα το χαρείς. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αρκεί να είσαι προσηλωμένος σε ό,τι κάνεις. Το ταίρι σου σε ανεβάζει ψυχολογικά και αισθησιακά. Αν είσαι ελεύθερος βρίσκεις κάτι ρομαντικό στην παραλία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου