Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 19/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 19/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες για τη μελλοντική σου πορεία. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα και πρέπει να κάνεις οικονομία, ώστε να τακτοποιήσεις παλιές υποχρεώσεις. Στα αισθηματικά σου τα πας καλά είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος καθώς απολαμβάνεις τις διακοπές σου και φλερτάρεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να βάλεις προτεραιότητες για να μην αγχωθείς. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις τις βαθύτερες σκέψεις των ατόμων που σε περιβάλλουν και αξιολογείς ποιοι σε εκτιμούν πραγματικά. Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις δυσκολίες. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην επηρεαστείς από τους γύρω σου και να ακολουθήσεις το δικό σου πρόγραμμα σε επαγγελματικά θέματα. Να είσαι σε εγρήγορση στη δουλειά καθώς ακόμα και στις διακοπές μηνύματα ή συζητήσεις φέρνουν ευκαιρίες. Να κοιτάξεις καλά τους όρους συνεργασίας. Αν είσαι δεσμευμένος κάνε πράγματα με το ταίρι σου, για να μη βαριέσαι. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σου είναι καλή και θα λύσεις ένα οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να συζητήσεις επαγγελματικά θέματα και ίσως χρειαστεί να επιστρέψεις νωρίτερα από τις διακοπές σου. Αυτό δεν θα αρέσει στο ταίρι σου και ενδεχομένως να έχετε γκρίνια. Μείνε ψύχραιμος. Αν είσαι ελεύθερος θέλεις αγκαλιά. Κάτι θα γίνει.

 

ΛΕΩΝ

Το ότι απολαμβάνεις τις διακοπές σου δεν σημαίνει πως έχεις ξεχάσει τα σχέδιά σου. Όλα γυρίζουν στο μυαλό σου για το τι πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα επιστρέφοντας στη δουλειά. Κάποια οικονομικά θέματα θα επιλυθούν ευκολότερα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα. Άκουσέ το! Αν είσαι ελεύθερος δεν θέλεις σχέση, αλλά κάτι χαλαρό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκπεραιώσεις οικογενειακά θέματα. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη και ίσως κάποιες ειδήσεις χαλάσουν τις διακοπές σου. Μην πτοείσαι. Κάνε τα σχέδιά σου και μην εμπλακείς σε έριδες που δεν σε αφορούν. Το ταίρι σου θέλει να του δείξεις εμπιστοσύνη. Αν είσαι αδέσμευτος μια φιλία εξελίσσεται…

 

ΖΥΓΟΣ

Οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και οι διακοπές σου θα κυλήσουν ευχάριστα. Σκέφτεσαι λύσεις για κάποια επαγγελματικά θέματα και καταφέρνεις να βρεις ισορροπία. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει κουραστεί με την ανασφάλειά σου. Αν είσαι αδέσμευτος να ενδώσεις σε πρόταση από πρόσωπο που σε φλερτάρει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις στις διακοπές σου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν πιέσει πολύ στο παρελθόν. Μην ξοδεύεις πολλά χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για συνεργάτες ή φίλους σου. Άκουσέ το. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κυκλοθυμία σου εμποδίζει την ενεργητικότητά σου. Ίσως το ότι βρίσκεσαι σε διακοπές σε κάνει να μη σκέφτεσαι τη δουλειά αλλά το πώς θα ηρεμήσεις. Προχώρα στα σχέδιά σου χωρίς να τσακωθείς με πρόσωπα που δεν σε κατα- λαβαίνουν. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ακολουθεί. Αν είσαι αδέσμευτος έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα δώσεις οριστικές λύσεις, ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές, τόσο σε επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν όσο και σε οικονομικές υποθέσεις. Πήγαινε με τη… ροή και θα έρθουν στον δρόμο σου σημαντικές ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου πάνε καλά. Αν είσαι δεσμευμένος δώσε προσοχή στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος δεν εμπιστεύεσαι και χάνεις γνωριμίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις πολλές αλλαγές τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά, οπότε πρέπει να τις δεις με ηρεμία και να μην υπερβάλεις. Η οποιαδήποτε λάθος κίνηση θα σου κοστίσει μελλοντικά. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις. Μη μεταθέτεις στο ταίρι σου τον εκνευρισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος κάτι καλό προκύπτει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην πιέζεσαι να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις, ειδικά αν είσαι σε διακοπές. Ηρέμησε και θα έχεις τις ιδέες και τις λύσεις που θέλεις στα οικονομικά σου. Μην κάνεις πολλά έξοδα για το ταίρι σου. Οργανώσου καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος «ακουμπάς» τρυφερά στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου