Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 16/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 16/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στους Διδύμους θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες, φέρνοντας σε όλα τα ζώδια ένταση, καθυστερήσεις και ανατροπές. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει προκλήσεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Στα αισθηματικά όχι βιαστικές κινήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σας ζητήμα- τα. Χρειάζεται ψυχραιμία που θα βοηθήσει να συγκροτηθείτε και να φέρετε τα πράγματα εκεί ακριβώς όπου επιθυμείτε. Προσέξτε τις δαπάνες σας]. Είναι καλή στιγμή να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και να θέσετε νέες οικονομικές στρατηγικές. Ο διάλογος λύνει συναισθηματικά θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να νιώσετε περιορισμούς στην αυτοέκφρασή σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην επιτρέψετε σε εξωτερικούς παράγοντες να σας επηρεάσουν. Χρησιμοποιήστε την πειθαρχία για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Το καλό είναι πως νέοι συνεργάτες σάς βοηθούν. Συναισθηματικά πάτε καλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει εσωτερικές συγκρούσεις και συναισθηματική ένταση. Είναι σημαντικό να φροντίσετε την ψυχική σας υγεία και να αποφύγετε τις υπερβολές. Αναζητήστε τρόπους για να χαλαρώσετε και, αν δεν βρίσκεστε σε διακοπές. Το τηλέφωνο και τα emails θα πάρουν φωτιά για μια οικονομική συμφωνία που πρέπει να κλειστεί.

 

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου μπορεί να φέρει προκλήσεις στις φιλίες και στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Είναι καλή στιγμή να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να αλλάξετε στρατηγικές που σας φαίνονται ξεπερασμένες. Ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη και το απολαμβάνετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει προκλήσεις στην καριέρα σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και να εργαστείτε με υπομονή και επιμονή. Μην ενθουσιάζεστε με κάποιους που υπόσχονται… θαύματα. Στα αισθηματικά μια αποκάλυψη θα σας στεναχωρήσει, αλλά θα διευθετηθεί, ενώ οι ελεύθεροι θα φτιάξετε… πύργους στην άμμο.

 

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη-Κρόνου ενδεχομένως θα νιώσετε περιορισμένοι στις δυνατότητές σας να εξερευνήσετε νέες ιδέες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ανοιχτή νοοτροπία και να είστε υπομονετικοί με την πρόοδό σας. Δεν σας φταίνε οι συνεργάτες, οι φίλοι ή το ταίρι σας. Συναισθηματικά περνάτε καλά, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε ευχάριστες εκπλήξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει προκλήσεις στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους, όπως δάνεια ή κληρονομιά. Να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο ερωτισμός σας θα είναι διάχυτος, τόσο με το ταίρι σας όσο και στο να βρείτε το άλλο σας μισό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και να αποφύγετε τις διαμάχες. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια και οι άνθρωποι που σας εκτιμούν θα καταλάβουν. Μόνο μην πάρετε αψήφιστα κάποιους που σας υπονομεύουν. Οι δεσμευμένοι μην παίζετε αριστερά δεξιά. Οι ελεύθεροι δώστε βάση σε λεπτομέρειες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η αστρολογική όψη δεν είναι καλή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπημένη ρουτίνα. Είναι σημαντικό να είστε πειθαρχημένοι και να αποφύγετε τις υπερβολές, ειδικά στην υγεία σας, γιατί είστε εργασιομανής, ενώ ήδη έπρεπε ν’ απολαμβάνετε τις διακοπές σας. Η υπερκόπωση είναι προ των πυλών. Ακούστε το ταίρι σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου θα φέρει προκλήσεις στη δημιουργικότητά σας αλλά και κάποια εμπόδια που θα κλονίσουν την αισιόδοξη σας πλευρά. Προσπαθήστε να μην αποθαρρυνθείτε από τα εμπόδια και να βρείτε τρόπους να εκφραστείτε δημιουργικά. Ένα ταξίδι, αν δεν βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, θα εκτονώσει την κατάσταση. Θα προκύψουν κάποια έξοδα που πρέπει να καλύψετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε σαν ψάρι έξω από το νερό γιατί κάποια πράγματα στη δουλειά δεν πάνε όπως τα θέλετε. Να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Να εργαστείτε με υπομονή και να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε την αίσθηση της ασφάλειας. Αν είστε σε διακοπές, αφιερώστε χρόνο να σκεφτείτε τι πρέπει ν’ αλλάξετε και ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε όταν επιστρέψετε.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου