Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 13/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 13/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Το μόνο που σε νοιάζει είναι να φύγεις διακοπές και αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, «μπαλώνεις» εκκρεμότητες και όπου φύγει φύγει. Πρόσεξε όμως, γιατί κουκουλώνοντας τα προβλήματα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα όταν επιστρέψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει περισσότερη προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας με μια ματιά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει θα σε κάνει να σκεφτείς το συμφέρον σου. Είναι όμως μόνο αυτό το ζητούμενο; Μη βιαστείς να δεσμευτείς. Πήγαινε ένα ταξιδάκι για να χαλαρώσεις και να σκεφτείς. Αν είσαι δεσμευμένος, μοιράσου με το ταίρι σου τις σκέψεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις μια γνωριμία σε ένα ταξίδι. Συνέχισέ το.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην κάνεις τώρα ανοίγματα επαγγελματικά. Επίσης μην καθυστερείς να κάνεις διακανονισμούς για χρέη σου. Κάποιοι θα θελήσουν να σε μπλέξουν σε κουτσομπολιά. Πρόσεχε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα εντυπωσιάσεις ένα νέο πρόσωπο. Έρχεται σύντομος έρωτας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φρόντισε να προστατεύσεις τα κε- κτημένα σου. Αν είσαι διακοπές, κάνε καλό προϋπολογισμό. Αν ακόμα δεν έχεις φύγει, σκέψου πώς θα απομονώσεις ένα πρόσωπο που κατάλαβες ότι σαμποτάρει τις κινήσεις σου. Μη δείξεις αδιαφορία. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο εκδηλώνεται.

 

ΛΕΩΝ

Η δουλειά δεν τελειώνει και εσύ χρειάζεσαι ξεκούραση. Διάλεξε τι μπορείς να συμμαζέψεις τώρα και τα υπόλοιπα όταν γυρίσεις από τις διακοπές σου, οπότε θα έχεις πιο καθαρό μυαλό. Μην πηγαίνεις κόντρα σε όλα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που θέλεις δεν ονειρεύεται σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμπιστεύσου πρόσωπα που σου έχουν σταθεί στο παρελθόν και τα εμπιστεύεσαι. Μόνο έτσι θα κλείσεις «τρύπες» και χωρίς άγχος θα φύγεις για διακοπές. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση γιατί δουλεύεις πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και πολλές εκπλήξεις. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και θαυμαστές.

 

ΖΥΓΟΣ

Μη μείνεις στην επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά ψάξε την ουσία σε κάτι που θα σου προταθεί, γιατί στον πανικό σου για να βρεις νέες πηγές εσόδων θα κάνεις λάθη. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας παλιός έρωτας επιστρέφει. Μην του ανοίξεις. Έχεις προχωρήσει. Μη χαλάσεις κάτι ωραίο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κάποιος στη δουλειά δεν σου κάνει, άλλαξέ τον. Να κινηθείς όμως διακριτικά, γιατί αλλιώς θα χάσεις το παιχνίδι. Χρησιμοποίησε τους ισχυρούς συμμάχους σου και μόνο όταν τακτοποιήσεις το θέμα φύγε για διακοπές. Αλλιώς περίμενε ανατροπές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ευχαριστεί. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις επιτυχία μέσα από το ίντερνετ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μην είσαι υπεραισιόδοξος και συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις. Υπάρχει κίνδυνος να εμπιστευτείς λάθος πρόσωπα. Το μυαλό σου είναι στις διακοπές, αλλά ξέρεις πως υπάρχουν ακόμα κίνδυνοι αν φύγεις. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που έχεις βολιδοσκοπήσει δεν είναι ειλικρινές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθεις κουρασμένος γιατί δουλεύεις πολύ. Ηρέμησε, οργάνωσε τις διακοπές σου και κάνε τα απαραίτητα στη δουλειά. Αν είσαι ήδη σε διακοπές, όταν γυρίσεις θα βρεις την άκρη γιατί είσαι πολύ οργανωτικός. Θα έχεις προτάσεις συνεργασίας. Αν είσαι δεσμευμένος, συντονίσου ερωτικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε, αλλά μην επενδύεις συναισθηματικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν σου αρέσει να «λιμνάζεις», αλλά νιώθεις ότι αν δεν ξεκουραστείς δεν θα μπορέσεις να αποδώσεις σε νέα πράγματα. Ασχολήσου με τα τρέχοντα θέματα και φύγε για διακοπές. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, αλλά έχεις φρέσκες ιδέες και πράγματα να κάνεις όταν γυρίσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και πετυχαίνει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες φορές, για να μην είσαι μόνος, βλέπεις την επιφάνεια και όχι το βάθος των ανθρώπων. Όμως στο τέλος η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη. Κάνε ξεκαθαρίσματα όσο επίπονα και αν είναι και φύγε για διακοπές. Αν είσαι ήδη, σκέψου τι πρέπει να διορθώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε… απογειώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου