Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 12/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 12/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα δώσεις προσοχή στον κόσμο γύρω σου, καθώς θα θελήσεις να καταλάβεις πώς λειτουργεί και να αποφασίσεις πώς θα προχωρήσεις με τα επαγγελματικά σου. Μέσα από αυτές τις συναναστροφές θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν. Αν έχεις ταίρι, το τρελαίνεις με τον ερωτισμό σου. Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις μια αγάπη για τις διακοπές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς περισσότερο και να θέσεις γερές βάσεις για μια νέα συμφωνία. Θα κάνεις κάποιες συμμαχίες, που θα σου φανούν πολύ σύντομα πολύτιμες. Θα διακριθείς για την επαγγελματική σου στάση. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφήσεις τους άλλους να κατευθύνουν τη σχέση σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην πανικοβληθείς, επειδή τα πράγματα στη δουλειά δεν σου έρχονται όπως θέλεις. Αν και η ανεμελιά σε διακρίνει, έχεις αποκτήσει συμμάχους που εγκρίνουν τις κινήσεις σου. Άλλωστε, αυτό ήθελες προκειμένου να σταθείς στο ύψος των καταστάσεων. Αν είσαι δεσμευμένος, ασχολήσου περισσότερο με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, οι νέες γνωριμίες δεν ευδοκιμούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις κάποιους επεκτατικούς στόχους σου και να τους αντικαταστήσεις με άλλους, πιο εφικτούς. Γίνεσαι πιο εφευρετικός, χωρίς να μουρμουράς για τη ρουτίνα σου. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, θα συναντήσεις ένα πρόσωπο και θα γοητευθείς.

 

ΛΕΩΝ

Θα θελήσεις να «σβήσεις τις μηχανές» και να απομονωθείς, καθώς θέλεις να κάνεις κάποιες απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου και να προχωρήσεις μπροστά. Θα κάνεις οικονομικό προϋπολογισμό και θα μαζέψεις τα έξοδά σου, ώστε να εξοικονομήσεις χρήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απόμακρος από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, τώρα δεν κοιτάς για σχέση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έρθουν πολλά στο φως σήμερα στη δουλειά σου και θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά ποια θα μοιραστείς με τους συνεργάτες σου και ποια όχι. Επικοινωνείς με τους άλλους με διπλωματικότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, σκέφτεσαι ή να το σοβαρέψεις με γάμο ή τη δημιουργία ενός απόγονου. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος.

 

ΖΥΓΟΣ

Προετοιμάσου σήμερα για κάποιες καθυστερήσεις στη δουλειά. Επίσης, φρόντισε να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικά στους συνεργάτες σου. Μην πάρεις αποφάσεις για ένα σημαντικό επαγγελματικό ζήτημα προτού εξετάσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε λατρεύει. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνε την κίνησή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σου κατάσταση θα είναι καλύτερη, οπότε, αν συνεχίσεις με τους ρυθμούς που έχεις βάλει, πολύ σύντομα θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι πολύ αυξημένη. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθήσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται κάτι καλό, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα επικεντρωθείς για να λύσεις θέματα που σε απασχολούν. Φρόντισε μόνο να ξεκουραστείς, διότι η υπερκόπωση παραφυλάει, οπότε να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, όταν βλέπεις ότι οι αντοχές σου εξαντλούνται. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου διορθώνει λάθη του, και αυτό σε χαροποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος, πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος για να πετύχεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να μην προσπαθήσεις να βοηθήσεις άλλους. Ασχολήσου με τα δικά σου θέματα στη δουλειά. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά για να κάνεις μια αγορά ή επένδυση. Η μέρα και η νύχτα είναι πολύ ερωτική για σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε και δεν θα βγεις χαμένος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι δύσκολη μέρα, καθώς θα έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να έχεις ψυχραιμία, ώστε να αντεπεξέλ- θεις στα διάφορα προβλήματα. Πρέπει να καλύψεις κενά του παρελθόντος, γι’ αυτό μην ανοίγεις νέα οικονομικά μέτωπα. Αν είσαι δεσμευμένος, μια είδηση θα σε βάλει σε σκέψεις για καινούρια γνωριμία.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην επηρεαστείς από τρίτους και προχώρα τα σχέδιά σου με μεθοδικότητα. Στη δουλειά τα πηγαίνεις καλά και μπορείς να εμπιστευθείς συνεργάτες σου γι’ αυτά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε να κοντράρεις το ταίρι σου για να μην έχεις προστριβές. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, ο έρωτας ξαφνικά χτυπάει την πόρτα σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου