Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 9/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 9/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι μια τυχερή μέρα, κατάλληλη για αποφάσεις και συνεργασίες που θα αποδώσουν. Μια είδηση που περιμένεις θα έρθει και θα σε γεμίσει χαρά. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα σήμερα, ακόμα κι ένας οικονομικός διακανονισμός που πάλευες καιρό. Αν είσαι δεσμευμένος είναι μέρα για αγκαλιές, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ θα γίνει πολύ γρήγορα σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σου γίνει μια πρόταση που δεν θα είναι στα γνώριμα νερά σου, αλλά να την αποδεχτείς γιατί θα είναι προσοδοφόρα. Έχεις μάθει να κολυμπάς και μάλιστα σε φουρτούνες, οπότε θα τα καταφέρεις. Άλλωστε, εδώ και καιρό ψάχνεις δίοδο διαφυγής από τα τετριμμένα. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ζάχαρη. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται μια νέα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλείσαι να πάρεις ένα επαγγελματικό ρίσκο και εξετάζεις πολύ καλά τους όρους της συμφωνίας, που θα είναι πολύ προσοδοφόρα. Μην το αφήσεις για αργότερα, γιατί σήμερα το πλανητικό σκηνικό βοηθάει. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις τη στήριξη από το ταίρι σου σε ό,τι κι αν κάνεις, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ θα γίνει έρωτας φλογερός.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σε βοηθήσει ένας καλός φίλος σου ή συνεταίρος που τον εμπιστεύεσαι να πάρεις ένα ρίσκο και να προχωρήσεις σε μια οικονομική συμφωνία. Μην γκρινιάζεις γιατί η τύχη σού φέρνει περισσότερα απ’ όσα περίμενες, αρκεί να μπορείς να τα δεις και να ανταποκριθείς. Στα ερωτικά έχεις γαλήνη και απέραντη αγάπη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε.

 

ΛΕΩΝ

Έχεις ανεβασμένη διάθεση και αυτό σε βοηθάει και στη δουλειά. Κάνεις τον τελευταίο προγραμματισμό για τις διακοπές σου. Σήμερα κλείνεις με ευκολία εκκρεμότητες στη δουλειά, ενώ συνεννοείσαι με έναν συνεργάτη σου για μια οικονομική συμφωνία που ολοκληρώνεται. Αν είσαι δεσμευμένος αράζεις σε μια αγκαλιά. Αν είσαι αδέσμευτος παίρνεις το αυγουστιάτικο δωράκι σου..

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις κέρδος που δεν το περιμένεις ή θα σου επιστρέψουν δανεικά. Έτσι θα επενδύσεις καλύτερα σε μια επιχειρηματική ιδέα σου ή θα οργανώσεις με άνεση τις διακοπές σου. Αν είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις θα έχεις επιτυχία και ερωτικά. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσφερε αγάπη στο ταίρι σου, γιατί νιώθει μοναξιά. Είναι κρίμα να το χάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα πας καλά στη δουλειά και συνέχισε αυτά που θέλεις να κάνεις. Πήγαινε με το ρεύμα του ποταμού και θα πετύχεις σήμερα κάτι καλό. Μια οικονομική συμφωνία θα γίνει εκεί που δεν το περιμένεις και θα σε βγάλει από αδιέξοδο. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις ηρεμία, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα φλερτάρεις άτσαλα, αριστερά-δεξιά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να διεκδικήσεις τώρα αυτά που θέλεις και που αξίζεις. Είναι μια καλή μέρα για να πετύχεις. Αν και οι περισσότεροι είναι σε διακοπές, θα βρεις τρόπο να πετύχεις κάτι που θέλεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θέλει να βάλετε λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σας, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία σε κολακεύει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα σε ευνοεί και με την ευγλωττία σου κερδίζεις στις διαπραγματεύσεις. Αρχίζει να γεμίζει το πορτοφόλι σου. Αυτό σού δίνει χαρά και σχεδιάζεις το επόμενο ταξιδάκι σου με το ταίρι σου ή για να περάσεις καλά αν είσαι αδέσμευτος. Αν είσαι δεσμευμένος όλα καλά. Αν είσαι αδέσμευτος θέλεις κάτι χαλαρό και χωρίς δεσμεύσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι άλλοι είναι σε διακοπές αλλά εσύ, εργασιομανής γαρ, μελετάς τις επόμενες κινήσεις σου. Η τύχη σε ευνοεί και ό,τι αποφασίσεις θα έχει εξέλιξη. Άλλωστε, αν δεν το πετύχεις δεν θα ηρεμήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, γιατί έχετε απομακρυνθεί. Αν είσαι ελεύθερος έρχεται κάτι καλό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σιγά μην καθίσεις να ασχοληθείς με προϋπολογισμούς και ισολογισμούς. Ήδη έχεις κλείσει τα ρολά και έφυγες ταξιδάκι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Έχεις θέματα στη δουλειά, αλλά θα τα λύσεις μόλις γυρίσεις. Ευτυχώς άφησες πίσω συνεργάτες που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Αν είσαι δεσμευμένος αφέσου στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος ερωτεύεσαι

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αν ακόμα δουλεύεις, γιατί μπορεί ήδη να έχεις αποδράσει, φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες για να μην πελαγώσεις. Σήμερα διευθετείς κάποιο οικονομικό θέμα που σε πίεζε. Αν είσαι δεσμευμένος σταμάτα τις ζήλιες. Αν είσαι αδέσμευτος θα οδηγηθείς σε μια δυνατή ερωτική ένωση. Ζήσε το μέχρι το μεδούλι, αλλά σταμάτα να το παίζεις άτυχος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version