Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 8/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 8/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα έχεις σήμερα τύχη σε συζητήσεις, επαφές, νέες συμφωνίες και θέματα που έχουν να κάνουν με εξωτερικό και με νέες πηγές εσόδων. Το ταμείο σου ξαναγεμίζει. Μη φοβάσαι τη ζήλια ορισμένων. Άφησέ τους να… βράσουν στο ζουμί τους. Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις ένα υπέροχο βράδυ κι αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις μήνυμα από νέο πρόσωπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα οικονομική συμφωνία έρχεται εξ ουρανού και σε απαλλάσσει από άγχος. Μη φερθείς συναισθηματικά αλλά βάλε μπροστά τη λογική. Μη σκέφτεσαι τι θα έκανες εσύ, αλλά οποιοσδήποτε άλλος. Ένας φίλος σού αποκαλύπτει ένα χρήσιμο μυστικό για τη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έχεις πολλές ερωτικές επιλογές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φέρσου με διπλωματία και θα κερδίσεις πολλά από τους συνεργάτες σου. Εξάλλου την έχεις στο αίμα σου! Θέλεις να ξεκουραστείς, αλλά θα το αναβάλεις καθώς πέφτει στο τραπέζι μια νέα επαγγελματική πρόταση. Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος κάτι καλό φαίνεται στον ορίζοντα. Θα περάσεις όμορφα χωρίς προβλήματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην αρχίσεις τη μουρμούρα γιατί αυτοί που είναι δίπλα σου σε βαριούνται. Απόλαυσε τα δώρα της ημέρας ή στη δουλειά ή στις διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνετε την καθημερινότητα με το ταίρι σου και την ερωτική σας ζωή. Αν είσαι ελεύθερος ήρθε η ώρα να λάμψεις και να εισπράξεις κομπλιμέντα από πολλές κατευθύνσεις. Διάλεξε.

 

ΛΕΩΝ

Συνεργάτης παλιός θα σου προτείνει συμμετοχή σε μια επιχείρηση που αν θέσεις τους όρους σου θα σου αποφέρει σύντομα κέρδος. Το σκέφτεσαι γιατί δεν θέλεις να χάσεις τις διακοπές σου, αλλά οι ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε μέρα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ετοιμάσου για εξομο- λογήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτι κληρονομικό φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Στη δουλειά έχεις βάλει κάποια τάξη σε παλαιότερες οικονομικές τρύπες, οπότε προγραμματίζεις σύντομες διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος μη μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στη σχέση σου. Ζήσε ωραίες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, έρωτας από το παρελθόν επι- στρέφει μετανιωμένος.

 

ΖΥΓΟΣ

Μια καλή εξέλιξη σχεδίου σου στη δουλειά ανεβάζει τις μετοχές σου στην αγορά και οι συνεργάτες σου πίνουν νερό στο όνομα σου. Μην πολυζυγίζεις τα πράγματα και απόλαυσε τη δημοτικότητά σου, αλλά κάνε και νέους συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος μιλάς και λύνεις μια παρεξήγηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος παίζεις σε δύο ταμπλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις κουρασμένος αλλά σε απα- σχολεί πολύ και η δουλειά. Μη βιάζεσαι γιατί έτσι δεν θα υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους σε μια νέα επαγγελματική πρόταση. Καλύτερα άφησε τις σοβαρές συζητήσεις για τον επόμενο μήνα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου επιζητά την προσοχή σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος σε μια ξαφνική συνάντηση βρίσκεις τον έρωτα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άκου και τους καλούς σου συνεργάτες και μην παίρνεις τα πράγματα επιπόλαια. Ιδιαίτερα αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, κάνε προγραμματισμό και μην τα αφήνεις όλα στην τύχη. Τώρα δεν είναι καιρός για ανοίγματα. Εσένα το μυαλό σου είναι σε «ακρογιαλιές δειλινά». Αν είσαι δεσμευμένος θα απολαύσεις μια παθιασμένη νύχτα. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κλειστείς στον εαυτό σου για να ανασυνταχτείς και να δεις πώς πηγαίνουν τα σχέδιά σου. Θα δεις ότι είναι καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόσουν. Συνέχισε δυναμικά αλλά προγραμμάτισε και τις διακοπές σου. Δεν γίνεται η ζωή σου να είναι μόνο δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου είναι στο πλευρό σου. Αν είσαι ελεύθερος φλέρταρε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άκουσε τους συνεργάτες σου και μη φέρεσαι επιπόλαια στη δουλειά. Θα δεσμευτείς κι ύστερα δεν θα ξέρεις τι να κάνεις με τον όγκο των υποχρεώσεων. Κάνε προγραμματισμό και δες τι ακριβώς θέλεις. Βρες τους κατάλληλους συνεργάτες ώστε να είσαι έτοιμος τον Σεπτέμβριο. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε λατρεύει. Αν είσαι ελεύθερος έχεις νέες κατακτήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή. Έχεις αρχίσει και σφυρίζεις ανέμελα, ενώ οι καλοί συνεργάτες σού κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Μην ξοδεύεις χρήματα για να κάνεις καλή εντύπωση στους άλλους. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις ζήλιες κι αν είσαι αδέσμευτος η ρο- μαντική σου διάθεση έχει πέραση. Αφέσου.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου