Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 7/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 7/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να μην αφήσεις αρρύθμιστες οικονομικές εκκρεμότητες. Θα μαζευτούν πάλι πολλά. Πρόσεξε, αν θέλεις να φύγεις διακοπές και να έχεις λιγότερο άγχος. Έτσι θα ξέρεις πού υπάρχει μεγαλύτερη αδυναμία, ώστε επιστρέφοντας να πάρεις τα κατάλληλα μέτρα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι κτητικός. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι χαλαρό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Διατήρησε την ψυχραιμία σου σε ανατροπές ή αλλαγές συμπεριφορών στη δουλειά. Κάποιοι θα θελήσουν να σε βγάλουν εκτός ορίων, για να θολώσουν το τοπίο σου. Μην επηρεάζεσαι, ακολούθησε το πρόγραμμά σου. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Αγκάλιασέ το. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα πας μόνος διακοπές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα προβλήματα στα οικονομικά σου είναι προσωρινά, αλλά θα πρέπει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Κάνε τα σχέδια σου και χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου και μια καλή γνωριμία σου, για να οργανώσεις κάτι καινούργιο που θα υλοποιηθεί από Σεπτέμβριο με επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις έκπληξη στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, να φλερτάρεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταμάτα να γκρινιάζεις και κοίταξε πώς θα «μπαλώσεις» κάποιες οικονομικές τρύπες στη δουλειά. Μη σκέφτεσαι τώρα για επαγγελματική επέκταση, αλλά για το πώς θα φύγεις διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου αυτό θέλει. Προ- χώρα. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά αυτό δεν βγάζει κάπου. Κι αυτό γιατί με το «καλημέρα» λες τα προβλήματά σου.

 

ΛΕΩΝ

Ένας καλός συνάδελφος σου σου δίνει χείρα βοηθείας και καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάποιες οικονομικές δυσκολίες που θα εμφανιστούν μέσα στην εβδομάδα. Άλλωστε είσαι πολύ δυνατός και θα καταφέρεις και τα δύσκολα να ξεπεράσεις και διακοπές να πας. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί πιστά. Αν είσαι αδέσμευτος, μη γυρίσεις σε παρελθοντικό έρωτα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξει κουτσομπολιό τόσο στη δουλειά όσο και στο οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μην μπεις σε αυτά και κάνε αυτό που θεωρείς σωστό. Άλλωστε με την καλή δουλειά που έκανες έχεις βάλει σε τάξη τα οικονομικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήσεις τρίτους να μπουν στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ξεκίνα κάτι χαλαρά.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα έσοδά σου είναι λιγότερα από τα έξοδά σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Ζήτα βοήθεια από φιλικό σου πρόσωπο που ξέρει καλά τη δουλειά. Έχεις κουραστεί, αλλά σύντομα θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σου. Μην αναβάλεις τις διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιστέψεις κακεντρέχειες τρίτων προσώπων. Αν είσαι αδέσμευτος, γοητεύεσαι από ένα φλερτ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το να μένεις αποστασιοποιημένος από τα προβλήματά σου στη δουλειά δεν κερδίζεις τίποτα. Καλά κάνουν οι άμεσοι συνεργάτες σου που σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ανάλαβε δράση, για να μπορέσεις τον Σεπτέμβριο να κάνεις το άνοιγμα που επιθυμείς. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου χρειάζεται τρυφερότητα. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας σε φλογίζει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εμπιστεύθηκες λάθος ανθρώπους που σου «φούσκωσαν» τα μυαλά και τώρα δεν ξέρεις πώς να διορθώσεις την οικονομική ζημιά. Κάνε το καλύτερο που μπορείς. Άλλωστε το δικό σου μυαλό είναι πιο πολύ στις διακοπές, καθώς μόνο έτσι μπορείς να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε έναν παράνομο έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος, φλέρταρε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις ριχτεί στη δουλειά, γιατί θέλεις να τελειώσεις κάποια πράγματα και να φύγεις για λίγο να ξεκουραστείς, αν και στις διακοπές σου πάλι αγκαλιά με το λάπτοπ θα είσαι. Η εργασιομανία σου δεν σταματάει ποτέ. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε σημασία στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις κάτι σταθερό. Δύσκολοι καιροί για τέτοια αισθήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα στεναχωρηθείς με συνεργάτη σου που θα θελήσει να αυτονομηθεί ή να πάει με την άλλη πλευρά. Να χειριστείς το θέμα με διπλωματία, για να μην έχεις ζημιά στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει να απομονωθείτε για λίγο. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία εξελίσσεται γρήγορα σε σχέση, και αυτό σε φοβίζει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχει και τα καλά της και τα άσχημά της η σημερινή μέρα. Θα κάνεις ένα αναγκαίο ξεκαθάρισμα συνεργατών σου κι από την άλλη ένα παλιό χρέος θα σου επιστραφεί. Μην ακούς τρίτους. Οργάνωσε τις διακοπές σου χωρίς υπερβολές. Αν είσαι δεσμευμένος, τα πας «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος φλερτάρεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version