Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 6/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 6/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να μην πολυαγχώνεσαι με τις καθυ- στερήσεις που θα έχεις στη δουλειά, καθώς θα είναι προσωρινές. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και έχεις τη στήριξη των συναδέλφων σου. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, άλλαξε τακτική ώστε να γνωρίσεις το άτομο που θα σταθεί δίπλα σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Καταστάσεις που δεν περίμενες θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Μείνε ψύχραιμος και γίνε πιο ευέλικτος ώστε να βρεις τις πιο ορθές λύσεις. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, δώσε περισσότερη φροντίδα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές ευκαιρίες να βρεις σύντροφο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να φροντίσεις τον εαυτό σου, διότι εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων τον έχεις παραμελήσει. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου μπορεί να καθυστερούν, αλλά έχεις φροντίσει για αυτά που είναι θέμα χρόνου η πραγματοποίησή τους. Βρίσκεις τα παλιά σου πατήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γυρνάς στο χθες και ρισκάρεις το σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος, σε περιμένει μια έκπληξη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κάτσεις με σταυρωμένα χέρια μονάχα μουρμουρώντας, διότι θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Ετοιμάσου για κάποια νέα που θα σε κάνουν να χαρείς στη δουλειά. Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά, αλλά απόφυγε καινούργια σχέδια. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις ηρεμία στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα συμβεί κάτι καλό εντελώς ξαφνικά. Ακολούθησέ το.

 

ΛΕΩΝ

Να προσέξεις, καθώς θα έχεις έντονες αντιπαραθέσεις στη δουλειά. Φρόντισε να μη δείξεις αδυναμία, διότι αυτό θα επηρεάσει τη μετέπειτα επαγγελματική πορεία σου. Κάποια άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν. Να κάνεις οικονομίες. Αν είσαι δεσμευμένος, μίλα γρήγορα με το ταίρι σου και λύσε μια παρεξήγηση. Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο σε πολιορκεί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα είναι θετική και σου φέρνει ευκαιρίες και συμμάχους στα επαγγελματικά. Μείνε συγκεντρωμένος στη δουλειά και μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Να εξηγήσεις στους συνεργάτες σου με επιχειρήματα τα λάθη και τις αδυναμίες τους. Αν είσαι δεσμευμένος, βάλε τρυφερότητα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι στο σπίτι.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αν δεν κάνεις σπατάλες. Συζήτησε με τους συνεργάτες σου την πορεία κάποιων υποθέσεων και πώς θα κινηθείτε. Μην οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Αν είσαι δεσμευμένος, ανάλαβε δράση ώστε να έρθει ηρεμία στη ζωή σου. Όσο για σένα που κοιμάσαι μόνος, ένα απρόοπτο γεγονός φέρνει έναν μεγάλο έρωτα στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις δίπλα σου δικούς σου ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς, οπότε μην ανησυχείς. Η δυναμικότητά σου βρίσκεται στα ύψη. Μη σε φοβίζει η στασιμότητα των οικονομικών σου. Τακτοποίησε οφειλές που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, εκδήλωσε ερωτισμό στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έχε τις κεραίες σου τεντωμένες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αναβάλλεις τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε να καλμάρεις τα νεύρα και το άγχος σου. Σου ανοίγονται επαγγελματικά νέοι δρόμοι και το απολαμβάνεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήνεις προβλήματα να διογκώνονται. Αν είσαι αδέσμευτος, μη μένεις στο σπίτι. Βγες με καλούς φίλους και η γνωριμία που επιθυμείς θα έρθει σύντομα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να φτιάξεις σήμερα τις σχέσεις σου με οικογενειακά σου πρόσωπα. Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά, αλλά εσύ είσαι αγχωμένος να τελειώσεις αυτά που έχεις αναλάβει. Μη σε πιάνει πανικός. Βάλε πρόγραμμα. Το ταίρι σου σε στηρίζει, αρκεί να του μιλάς. Αν είσαι αδέσμευτος, συναντάς ένα ενδιαφέρον πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι έτοιμος να κερδίσεις πράγματα στη δουλειά σου. Μην κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος δεν κερδίσεις αυτό που θέλεις. Προχώρα αργά και σταθερά. Πρέπει να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες από το παρελθόν. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησιάζεις περισσότερο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γίνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην τα αφήσεις όλα για την τελευταία στιγμή επειδή θα πελαγώσεις. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου και προχώρα χωρίς δισταγμούς στα επαγγελματικά σου. Να περιορίσεις τα νεύρα σου και να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, μη βλέπεις βουνό κάποιες λεπτομέρειες. Αν είσαι αδέσμευτος, να κινηθείς σε ό,τι σου αρέσει και θα έχεις επιτυχία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου