Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 5/8

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 5/8.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ρεαλισμό, αλλιώς θα μπλεχτείς σε ατέρμονες υποχρεώσεις. Μην ανησυχείς, γιατί με ψυχραιμία κάποιο σχέδιο που έχεις σε εκκρεμότητα θα δρομολογηθεί με επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, να γίνεις πιο εκδηλωτικός στο ταίρι σου. Μόνον έτσι θα σώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μια είδηση θα αλλάξει τα δεδομένα σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μη χάνεις τον χρόνο σου και κοίταξε να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να πετύχεις τους σκοπούς σου. Έχεις μεγάλες πιθανότητες να τα καταφέρεις, αν οργανωθείς σωστά. Να κάνεις ό,τι θέλεις για να περάσετε υπέροχα εσύ και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές επαφές θα βρεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σου δεν θα είναι καλή, με πολλά σκαμπανεβάσματα, οπότε θα βλέπεις μερικά πράγματα με αρνητικότητα. Βγάλε τη από πάνω σου, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις και είναι πολλές. Μην μπλέξεις σε καβγάδες. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή όψη σε ευνοεί να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου. Θα κάνεις πράγματα για να σου φτιάξει η διάθεση, όπως το να αλλάξεις τον χώρο όπου ζεις. Πρόσεξε, γιατί κάποιες συνεργασίες που θα σου προτείνουν πιθανό να μην είναι τόσο συμφέρουσες. Αν είσαι δεσμευμένος, μη φέρνεις ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, διασκέδασε με φιλικά πρόσωπα.

 

ΛΕΩΝ

Δουλεύεις ατελείωτες ώρες και αυτό έχει επηρεάσει τα νεύρα σου και είσαι ευερέθιστος. Συνεργάσου με τους συναδέλφους, ώστε να μπορέσεις να έχεις λιγότερο όγκο δουλειάς. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου και δείχνει έμπρακτα πόσο σε υποστηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει για πρόσωπο από το παρελθόν σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις μεγάλη στήριξη στη δουλειά από δικά σου πρόσωπα, που σε αγαπούν και σε εμπιστεύονται. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειές σου να πετυχαίνουν. Μην ξεχάσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς «ζάχαρη» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία γίνεται έρωτας. Μόνο αν είσαι σίγουρος προχώρα το.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα, αλλά δεν πρέπει να αγχώνεσαι, γιατί έχεις βάλει σωστές βάσεις στη δουλειά. Μόνο μην ξοδεύεις αλόγιστα και σύντομα θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Στα αισθηματικά σου τα πας πολύ καλά. Θα απολαύσεις μια ερωτική νύχτα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι κρίμα τόσο καλή διάθεση να πάει ανεκμετάλλευτη. Προχώρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να ξανακοιτάξεις υποθέσεις που πίστεψες ότι δεν έχουν λύσεις. Βγάλε από το συρτάρι σου επαγγελματικές προτάσεις και ξανακοίταξέ τες. Θα βρεις κάτι που θα το δεις από άλλη οπτική και θα το προχωρήσεις. Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια είδηση θα σε χαροποιήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχεις αυξημένες υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σου και πιθανό να υπάρξουν και έριδες που θα ρίξουν την ψυχολογία σου. Ευτυχώς, έχεις έναν μοναδικό τρόπο να ανεβαίνεις ψυχολογικά. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, οπότε αυτό σε βοηθάει να νιώσεις πιο σίγουρος. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχεις αρκετό τρέξιμο με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Θα δεις ότι πολλά εξελίσσονται υπέρ σου, οπότε αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Απόφυγε τις βιαστικές κι επιπόλαιες κινήσεις. Μην κάνεις έξοδα που δεν χρειάζονται. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, να κάνεις πρώτος κίνηση σε πρόσωπο που θα γνωρίσεις…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Να ζητήσεις τη συμβουλή ατόμων που εμπιστεύεσαι. Μάζεψε το χέρι σου, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού με τα έξοδα. Αν είσαι δεσμευμένος, κλείνεσαι στον εαυτό σου. Σύνελθε. Αν είσαι αδέσμευτος θα κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχεις εκνευρισμό και θα σου φταίνε όλοι. Να ηρεμήσεις και θα δεις πώς θα τα καταφέρεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα στη δουλειά, από εκεί όπου δεν το περιμένεις. Το βράδυ κοίτα να ξεκουραστείς και να περάσεις ευχάριστα. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησιάζεις τρυφερά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δες τι ακριβώς θέλεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version