Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 23/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά που θα σε θορυβήσουν. Πολύ σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι είναι για το καλό σου. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για οικονομικά θέματα ευνοούνται. Το ταίρι σου σε κάνει ευτυχισμένο. Αν δεν έχεις βρει ακόμα το… άλλο σου μισό, μην κάθεσαι σπίτι.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορείς να τις τακτοποιήσεις. Εξάλλου, η δημοτικότητά σου είναι στα ύψη και μπορείς να συζητήσεις για νέες δουλειές. Το ταίρι σου δείχνει κατανόηση, μην το τσιγκλάς συνεχώς. Αν δεν έχεις σύντροφο, βγες να διασκεδάσεις. Μόλις νιώσεις ότι σε φλερτάρουν, θα αλλάξει η διάθεσή σου. Ο έρωτας είναι κοντά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη, ενώ οι «προδότες» παραμονεύουν! Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και πάρε αποφάσεις για να τακτοποιήσεις παλιές οφειλές. Θα περάσεις ένα ήρεμο βράδυ με το ταίρι σου, που θα ακούσει και τα παράπονά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το πρόσωπο που θα σου κάνει «κλικ».

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις περάσει μεγάλες δυσκολίες, αλλά κατάφερες να σταθείς όρθιος. Πλέον, οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν βρίσκουν το δρόμο τους. Κάτι που έχεις στο μυαλό σου θα σου αποφέρει κέρδος. Η σχέση σου σε ικανοποιεί, αλλά χρειάζονται περισσότερα γλυκόλογα από τη μεριά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια καινούρια γνωριμία, όπως θέλεις, αρκεί να μην είσαι κατσούφης.

 

ΛΕΩΝ

Όλα πηγαίνουν καλά στα επαγγελματικά-οικονομικά σου και, αν δεν κάνεις υπερβολές, θα πάνε ακόμα καλύτερα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές σε μια δουλειά που σχεδιάζεις και στο τέλος της μέρας θα καταλάβεις ότι η φαεινή σου ιδέα αποδείχτηκε επικερδής. Μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να ακολουθήσεις πιο δυναμική τακτική για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Να δράσεις με τη λογική. Κάποιες αγορές ή ζημιές που θα προκύψουν θα τις χειριστείς με σύνεση και θα τα καταφέρεις. Να μη δημιουργείς προβλήματα στο ταίρι σου από το πουθενά. Αν είσαι αδέσμευτος, γίνε εξωστρεφής και ανοίξου σε νέες γνωριμίες.

 

ΖΥΓΟΣ

Φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τελευταία είσαι στα πρόθυρα της υπερκόπωσης. Κοίταξε πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να μειώσεις τα περιττά έξοδα. Να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου και να εκδηλωθείς με θέρμη στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην είσαι συνέχεια αρνητικός και να ακούς και τους συνεργάτες σου. Μπορεί η γνώμη τους να είναι χρήσιμη και να σε βγάλει από ένα αδιέξοδο. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σταμάτα να κάνεις τον καλό Σαμαρείτη. Έχεις ήδη αρκετά θέματα δικά σου να επιλύσεις και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και των άλλων. Ακολούθησε τη δική σου πορεία και μετρίασε τα έξοδα. Σε κάθε περίπτωση, ζήτα τη βοήθεια συνεργατών σου. Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα και η νύχτα είναι ερωτικές. Μην έχεις ανασφάλειες. Αν είσαι ελεύθερος, φλέρταρε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσεις συναδέλφους σου να σε εκμεταλλευτούν. Στο χέρι σου είναι να προωθήσεις καλύτερα την καριέρα σου, χωρίς να σκέφτεσαι ότι κάποιοι σου έχουν κάνει καλό και πρέπει να το ανταποδώσεις. Πολλές φορές υπάρχει υπερβολή. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήσεις να μπλεχτούν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις σύντομα ερωτική επανασύνδεση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που συνήθως είσαι «χύμα στο κύμα», αυτή τη φορά έχεις οργανωτική διάθεση και θέλεις να προγραμματίζεις τα πάντα. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που δεν τις περίμενες θα τις καλύψεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί πιστά. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία από εκεί που δεν το περίμενες. Ακολούθησε τον έρωτα!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες ειδήσεις θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να συνέλθεις και κάνε εργασιοθεραπεία. Έχε τα μάτια σου… δεκατέσσερα, γιατί κάποιοι σου «σκάβουν το λάκκο» επαγγελματικά. Κοίτα να προλάβεις τυχόν κακόβουλες ενέργειες, αναζητώντας στήριξη σε γερούς «συμμάχους» σου. Το ταίρι σου είναι δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ανάκτησε την αυτοπεποίθησή σου. Μόνο έτσι θα «χτυπήσεις» διάνα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου