Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 22/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ
Απαιτούνται δραστικές αλλαγές στον οικονομικό σου προγραμματισμό, για να δεις τα έξοδά σου να μειώνονται. Γι’ αυτό θα πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις χωρίς καθυστερήσεις, κάνοντας διακανονισμούς. Έχεις άγχος για τα επαγγελματικά σου, αλλά μην το μεταφέρεις στο ταίρι σου. Χαλάρωσε. Αν βαδίζεις σε μοναχικό μονοπάτι, ανοίξου σε νέες γνωριμίες και πέρασε όμορφα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Λέοντα, ως ζώδιο του Σταθερού Σταυρού έχεις εύνοια στα επαγγελματικά σου. Έτσι, θα «τρέξεις» υποθέσεις που είχαν βαλτώσει εδώ και καιρό. Επίσης, σήμερα μπορείς να λύσεις κάποια θέματα, ειδικά για ένα ακίνητο. Η μέρα σού επιφυλάσσει ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία, που θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου, ώστε να αμυνθείς απέναντι σε τυχόν επιθέσεις που θα δεχτείς στη δουλειά. Η δημοτικότητά σου ενοχλεί, οπότε πρέπει να προσέχεις πού ανοίγεσαι. Να κλείσεις παλιές οικονομικές «πληγές», πριν αρχίσεις κάτι καινούριο. Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις για να περάσεις καλά. Αν είσαι μόνος, τα άστρα σού χαρίζουν την εύνοιά τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Να μην ασχοληθείς με ξένες υποθέσεις ως καλός Σαμαρείτης, αλλά να τακτοποιήσεις δικές σου εκκρεμότητες, κυρίως στη δουλειά, που χρειάζεται τόνωση. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αρκεί να μην ξεφύγεις σε αγορές. Αν είσαι δεσμευμένος, εμπιστεύσου τα προβλήματά σου στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις.

 

ΛΕΩΝ
Ασχολήσου με τα άτομα του περιβάλλοντός σου, τα οποία μπορεί να έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και σταμάτα να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Αν είσαι δεσμευμένος, η διάθεσή σου θα είναι καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Αν δεν έχεις βρει ταίρι, βγες και πέρνα καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Να λάβεις σοβαρά υπόψη το παρασκήνιο στο χώρο όπου κινείσαι, γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε αιφνιδιάσουν. Στη δουλειά τα πας καλά και αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Απόφυγε να κάνεις αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα. Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτισμός σου θα ενθουσιάσει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, με τη γοητεία σου κατακτάς ένα πρόσωπο.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα έχεις δυσκολίες, αλλά δεν πρέπει να δράσεις εν θερμώ. Μείνε συγκεντρωμένος στα «θέλω» σου και μην αφήνεις τρίτα πρόσωπα να σε επηρεάζουν ή να σου βάζουν εμπόδια. Δράσε διπλωματικά και όχι με τσακωμούς. Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτισμός σου τρελαίνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καιρός να βγεις και να διασκεδάσεις. Μην αργείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι υποχρεώσεις που θα έχεις είναι πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά. Οικονομικά θέματα που σε έχουν κουράσει παίρνουν το δρόμο τους. Μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική γνωριμία θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ζωή κάνεις το ίδιο λάθος: Επηρεάζεσαι από τρίτους και δεν μένεις σταθερός στις αποφάσεις σου. Άλλαξε τώρα! Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να εμμένεις σε όσα σκέφτεσαι για το μέλλον. Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κυνήγησε την τύχη στον έρωτα. Θα πετύχεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες σου, ώστε να αποφασίσεις πώς θα προχωρήσεις. Υπάρχουν δίπλα σου καλοί συνεργάτες και φίλοι, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε συντροφικότητα. Αν είσαι ελεύθερος, μια φιλία γίνεται ερωτική σχέση. Προχώρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι εξελίξεις θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής και ήρεμος. Παρ’ όλα αυτά μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Πήγαινε με τη ροή του… ποταμού και βλέπεις. Μια επαγγελματική πρόταση στέφεται με επιτυχία. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε σειρά. Το ταίρι σου θέλει ηρεμία. Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε με όμορφο τρόπο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Θετική μέρα η σημερινή, καθώς κάποια πρόταση ή ευχάριστες ειδήσεις στη δουλειά θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Μη χάσεις καμία ευκαιρία από φόβο ή έλλειψη αποφασιστικότητας. Πίστεψε στον εαυτό σου. Και το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας φλογερός, και όχι λόγω καύσωνα. Να τον ζήσεις. Απόλαυσέ το.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου