Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 19/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 19/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις να ξεκινήσεις νέα πράγματα και χωρίς τη βοήθεια των συνεργατών σου δεν θα τα καταφέρεις. Δεν μπορείς μόνος σου να τα κάνεις όλα, οπότε φρόντισε να μη δείχνεις εγωιστής και εριστικός. Πρόσεξε λάθη στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος έχεις παραμελήσει το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος… ρίξε τον πήχυ των απαιτήσεών σου και προχώρα. Έρχεται έρωτας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις κουραστεί αλλά ξέρεις ότι χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά κι ας έχεις σταθεροποιήσει μια κατάσταση. Μπροστά σου έχεις μεγάλη επιτυχία. Μια πρόταση που έρχεται ουρανοκατέβατη θέλει πολλή προσοχή. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον σε ταξίδι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία σου για να κατακτήσεις ακόμα κι αυτούς που σε αμφισβητούν. Το ’χεις! Εξάλλου τώρα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα στη δουλειά και τα πας καλά. Πρόσεξε έναν ανταγωνιστή. Αν είσαι δεσμευμένος μην το παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος θα πλησιάσεις ένα πρόσωπο, γιατί δεν θέλεις να πας μόνος διακοπές. Τελικά όμως θα την πατήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δες τα καλά που υπάρχουν στη ζωή σου. Ρίξου στη δουλειά κι όχι στα… πατώματα. Σε έχουν βαρεθεί οι συνάδελφοί σου. Πρόσεξε γιατί από τη μουρμούρα σου θα κάνεις ένα λάθος που θα στοιχίσει στην τσέπη σου. Αν είσαι δεσμευμένος άσε τις κόντρες στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος κυριαρχούν οι φόβοι σου και θα προσπεράσεις μια καλή γνωριμία.

 

ΛΕΩΝ

Ασχολήσου με τις δικές σου ευκαιρίες, που θα είναι πολλές, και μην μπαίνεις στα πόδια άλλων. Είσαι δυναμικός και θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις σε ό,τι επιλέξεις. Αν είσαι δεσμευμένος μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος μην έχεις πολλές απαιτήσεις. Κρίμα είναι να τραγουδάς καλοκαιριάτικα «Μόνος μου το πέρασα κι αυτό» κι όχι «Η αγάπη θέλει δύο».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πρέπει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες πριν φύγεις για διακοπές, οπότε δούλεψε χωρίς σταματημό. Πιθανότατα να ακυρώσεις ένα ταξιδάκι. Αν είσαι δεσμευμένος εμμένεις σε λεπτομέρειες που στενοχωρούν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ έχει ενδιαφέρον. Συνέχισε και βλέπεις. Θέλεις να περάσεις καλά, οπότε βάλε νερό στο κρασί σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Να μην απογοητεύεσαι για πράγματα που φτιάχνουν. Μια αναποδιά στη δουλειά δεν είναι καταστροφή. Δούλεψε με πρόγραμμα και θα το προσπεράσεις. Αν είσαι δεσμευμένος εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις αρκετά ψυχικά σκαμπανεβάσματα, οπότε δύσκολα θα προσεγγίσεις το πρόσωπο που θέλεις – κι είναι κρίμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να μην ενθουσιάζεσαι με λόγια. Ζήτα πράξεις από τους συνεργάτες σου αλλά με ηρεμία και ψυχραιμία. Μην απομονώνεσαι. Χρειάζεσαι χείρα βοηθείας. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Αν είσαι δεσμευμένος ανοίξου στο ταίρι σου και μην έχεις εγωισμό. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία, αλλά θα είσαι πολύ κουμπωμένος. Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τέτοια ευκαιρία. Θα κλαις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό τη δουλειά σου. Έχεις κάνει πολλά επαγγελματικά ανοίγματα και θα πρέπει να αρχίσεις διακανονισμούς, ώστε να μη μαζευτούν κι άλλα χρέη. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου ζητάει να φύγετε για διακοπές, αλλά κολλάς στη δουλειά. Αν είσαι αδέσμευτος μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Διασκέδασε. Φλέρταρε. Σου αρέσει αυτό – και κερδίζεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν αυτά που έχεις σου αρκούν, περιφρούρησέ τα και αρκέσου σε αυτά. Αν θες παραπάνω, οργανώσου αλλά προς το παρόν μην κινήσεις διαδικασίες. Τώρα όλοι θέλουν να κάνουν διακοπές. Εσύ είσαι εργασιομανής. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα νέο πρόσωπο αλλάζει τη ζωή σου. Ακολούθησέ το και απόλαυσε τις διακοπές σου χωρίς τσιγκουνιές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ηρέμησε και ακολούθησε μια πολιτική για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Έχεις κουραστεί αρκετά και θα πρέπει να πείσεις και τους συνεργάτες σου ότι μια ιδέα σου μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρα. Θα απογοητευθείς. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ψάξε μέσα σου τι θέλεις κι ύστερα κυνήγησέ το. Θα το βρεις, οπότε μην κάθεσαι μέσα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις έναν μαγικό τρόπο να κάνεις τα ψέματά σου να φαίνονται αληθινά. Πρόσεξε, γιατί «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει ο σοφός λαός. Αν οι συνεργάτες σου σε καταλάβουν θα χαλάσει μια στρωμένη δουλειά. Να είσαι ειλικρινής. Αν είσαι δεσμευμένος μην είσαι απόμακρος με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος νιώθεις απογοητευμένος και αποφεύγεις έρωτες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου