Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 18/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 18/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πολύ καλή διάθεση και νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά και σε απαλλάσσει από ένα χρόνιο άγχος! Προχώρα δυναμικά χωρίς καθυστέρηση και μην αφήνεις άλλους να σε επηρεάσουν. Αν είσαι δεσμευμένος μην κολλάς σε πρακτικά πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις κουραστεί να χτυπάς σε πολλούς στόχους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στη δουλειά σου θα έχεις επιτυχία λόγω της εργατικότητάς σου και της δημοφιλούς εικόνας σου. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά και άσε κάποιους να… βράζουν στο ζουμί τους! Κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μια επαγγελματική πρόταση σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Ο σύντροφός σου σε έχει κορόνα στο κεφάλι του. Αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτ τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια καλή μέρα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Εμπιστεύσου έναν καλό συνεργάτη σου και στόχευσε εκεί που θεωρείς ότι θα έχεις το μεγαλύτερο κέρδος. Πετυχαίνεις με ευκολία. Αν είσαι δεσμευμένος μην καταπιέζεις το ταίρι σου με την υπερπροστατευτικότητά σου. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις ευκαιρία για μια επανασύνδεση. Θέσε εξαρχής τους όρους σου και προχώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βελτιωθεί αρκετά η κοινωνική ζωή σου και θα γίνεις πιο εξωστρεφής. Έρχονται ξαφνικά κέρδη από μια παλιά σου επένδυση ή από έναν συνεργάτη που αξιοποίησε μια ιδέα σου. Αν είσαι δεσμευμένος δείξε στοργή στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος χορταίνεις φλερτ -κυρίως διαδικτυακά- και θα έχεις γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Να διαλέξεις πιο πρακτικά.

 

ΛΕΩΝ

Να γίνεις πιο συνεργάσιμος και θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη δουλειά. Δεν μπορείς να τα πετύχεις όλα μόνος σου. Χρειάζεσαι χέρι βοηθείας ειδικά τώρα που θέλεις να τελειώσεις πολλά πράγματα ώστε να φύγεις ξέγνοιαστος για διακοπές. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις μια απόλυτα αισθησιακή νύχτα, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα ψάξεις για μια σταθερή σχέση. Προχώρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιοι θέλουν να σε κάνουν… σκορπιοχέρη τάζοντάς σου κέρδη από επιχειρήσεις που δεν γνωρίζεις. Μην το κάνεις. Συνέχισε την καλή δουλειά, όπως την ξέρεις. Το ταμείο σου έχει γεμίσει, οπότε γιατί θέλεις να το αδειάσεις κάνοντας πειραματισμούς; Αν είσαι δεσμευμένος θα ανανεωθείς ερωτικά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος ενθουσιάζεσαι με νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις η τύχη είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό φρόντισε ν’ αρπάξεις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Μη γυρνάς την πλάτη σε φίλους αλλά και σε συνεργάτες που σου έχουν δείξει την αφοσίωσή τους. Αν είσαι δεσμευμένος αγκάλιασε το ταίρι σου, ενώ αν είσαι δεσμευμένος μην αρχίσεις τα λοξοκοιτάγματα…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι καταστάσεις και οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να έχεις επιτυχία, αρκεί να εμπιστευθείς και να ανοιχθείς σε πρόσωπα που ζητούν τη συνεργασία σου. Μετρίασε την καχυποψία σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θέλει αγκαλιές και τις δίνεις. Αν είσαι αδέσμευτος μια φιλία γίνεται έρωτας. Προχώρα μόνο αν νιώσεις κάτι πολύ δυνατό, αλλιώς μην κάνεις πειράματα. Πρόσεχε!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να κάνεις νέο προγραμματισμό και να ακούς τις γνώμες και τις προειδοποιήσεις των συνεργατών σου. Θέλεις να πας ταξιδάκι αλλά πρόσεξε γιατί οι ανταγωνιστές σου καιροφυλακτούν. Κλείσε πρώτα εκκρεμότητες, δες ποιες συνεργασίες πρέπει να προχωρήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος τα πας μια χαρά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα έχεις ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις σωστά στη δουλειά σου, αλλιώς λίγο αργότερα θα… χτυπάς το κεφάλι σου. Σε έχει πιάσει δίψα για χρήμα, ενώ ήδη τα πας πολύ καλά, οπότε τι θέλεις ν’ ανοιχτείς σε πράγματα που δεν γνωρίζεις; Πρόσεχε! Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ζάχαρη. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να αφήσεις κάποιες μέρες να περάσουν και ξεκινάς αργότερα κάτι που θέλεις στη δουλειά. Οι οικονομικές συναλλαγές σήμερα έχουν επιτυχία, αρκεί να μην είσαι σπάταλος. Οργανώνεις ένα ταξίδι για αναψυχή, αλλά θα κάνεις και μια καλή επαγγελματική γνωριμία. Αν είσαι δεσμευμένος πετυχαίνεις ενδυνάμωση της σεξουαλικής ζωής, ενώ αν είσαι αδέσμευτος θα πετύχεις στο φλερτ.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ετοιμάζεις ταξιδάκι με φίλους ή τη σχέση σου. Θέλεις να… αδειάσει το μυαλό σου για να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Θα βρεις λύσεις και θα πας παρακάτω. Πριν φύγεις φρόντισε τις οικονομικές εκκρεμότητες και διευθετήσεις. Άφησε πίσω έμπιστο συνεργάτη σου. Αν είσαι δεσμευμένος θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ. Αν είσαι ελεύθερος κάνεις νέα σχέση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου