Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 17/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Με να βάλλεις επί δικαίους και αδίκους χάνεις «συμμάχους» και φίλους. Ηρέμησε και φρόντισε να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες γιατί αυξάνονται επικίνδυνα. Πρόσεξε μη συμβεί κάποιο ατύχημα ή λάθος στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος απόλαυσε τις στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος απόφυγε επανασύνδεση. Θα χάσεις χρόνο και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους και κυρίως τον όγκο δουλειάς για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων σε μια επαγγελματική πρόταση. Πρέπει να βρεις κι άλλη πηγή εσόδων γιατί έχεις πολλά έξοδα που τρέχουν. Αν είσαι δεσμευμένος η παγωμένη ατμόσφαιρα με το ταίρι σου φέρνει τσακωμό. Αν είσαι αδέσμευτος προκύπτει γνωριμία αλλά όχι με διάρκεια. Ζήσε τη, όσο πάει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια οικονομική πρόταση που θα σου γίνει κρύβει παγίδες. Πρόσεχε! Με τη διπλωματία σου θα καταφέρεις να ξεφύγεις από μια αναποδιά στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος μην πιέζεις τόσο το ταίρι σου, αλλά προσπάθησε να το καταλάβεις. Αν είσαι αδέσμευτος προσεγγίζεις νέο άτομο. Μη βιαστείς να κάνεις σχέση γιατί σύντομα θα απογοητευθείς. Απόλαυσε ένα ταξίδι με καλή παρέα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην κλαίγεσαι συνεχώς, οι συνεργάτες σου δεν αντέχουν άλλο την κατήφειά σου. Συνεργάσου μαζί τους γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να κλείσεις οικονομικές τρύπες. Πρόσεξε αν οδηγείς ή χειρίζεσαι μηχανήματα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου νιώθει εγκατάλειψη και θα σου βγάλει νεύρα. Αν είσαι αδέσμευτος έρχεται νέα γνωριμία. Μην αρχίσεις να βλέπεις αρνητικές λεπτομέρειες.

 

ΛΕΩΝ

Μην αφήσεις κάποιον να σου βάζει τρικλοποδιές και να σε διαβάλλει στη δουλειά. Θα τα πείτε έξω από τα δόντια. Πρόσεξε μόνο μην ξεφύγεις. Ψύχραιμα. Η μέρα δεν είναι καλή, οπότε μη ρισκάρεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου θα κάνει παράπονα. Δείξε κατανόηση και στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος θα συναντηθείς με μια παλιά γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνεσαι σε τρίτους και ακολούθησε το δικό σου ένστικτο, που θα σε οδηγήσει να απαλλαγείς από βαρίδια κι όχι να κάνεις ακόμα μια καινούργια αρχή στα επαγγελματικά σου. Αν είσαι δεσμευμένος και δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα υπάρξει ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος θα έρθεις κοντά με πρόσωπο, που όμως γρήγορα θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα. Διάλεξε.

 

ΖΥΓΟΣ

Καλύτερα κοίταξε τα δικά σου θέματα και αποστασιοποιήσου από έριδες που δεν σε αφορούν. Πρόσεξε γιατί ένα λάθος θα σου στοιχίσει στην τσέπη αλλά και σε μια συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου. Δεν πρέπει, γιατί το ταίρι σου είναι αφοσιωμένο. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις νέα γνωριμία αλλά… κράτα μικρό καλάθι. Ζήσε όμορφες στιγμές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κάποιος συνεργάτης σού γυρίσει την πλάτη ή ανακαλύψεις ότι τα σχέδιά σου δεν είναι ασφαλή, άλλαξε αμέσως ρότα για να προλάβεις σήμερα την καταστροφή κι όχι αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις καβγά με το ταίρι σου. Πρόσεξε γιατί αν φουντώσει πολύ, τότε θα επέλθει οριστική ρήξη. Αν είσαι αδέσμευτος πλησιάζεις πρόσωπο που θέλεις με επιτυχία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να μη βλέπεις τα πράγματα υπεραισιόδοξα και στρώσου στη δουλειά. Είσαι σε καλό δρόμο. Αν οδηγείς μην κάνεις αγώνα δρόμου και πρόσεξε μην τσακωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος μη δημιουργείς προβλήματα στη σχέση σου για ασήμαντες λεπτομέρειες. Ζήσε τις στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος φλέρταρε. Η ανταπόκριση που επιθυμείς δεν θα αργήσει. Έρχεται νέος έρωτας, με προοπτική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να κλείσεις. Μην αγχώνεσαι γιατί έχεις κάνει και δεύτερο σχέδιο που μπορεί να πετύχει και η ζημιά να μην είναι μεγάλη. Αν είσαι δεσμευμένος βάλε λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου, γιατί τον αποζητάει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και κάτι ωραίο έρχεται, αρκεί να το δεις γιατί δουλεύεις ακατάπαυστα. Ζήσε λίγο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μην ξεκινήσεις σήμερα κάτι νέο στη δουλειά. Μην κινηθείς γρήγορα και οργανώσου καλά. Μην εμπιστευθείς νέους συνεργάτες που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Αν είσαι δεσμευμένος προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος ένα φλερτάκι σού ανεβάζει τη διάθεση. Ξεκαθάρισε ότι δεν θέλεις σχέση αλλά ωραίες διακοπές, ώστε να μην μπλεχτείς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η γνώμη συνεργάτη σου που εμπιστεύεσαι «επιβάλλεται», για να σε ξεκουνήσει γιατί έχεις επαναπαυθεί. Ένα σχέδιό σου θέλει ακόμα μελέτη – δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε υποστηρίζει κι ας είσαι ζηλιάρης χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος εμφανίζεται κάτι. Προχώρα και δες αν σου παρέχει την ασφάλεια και την τρυφερότητα που θέλεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου