Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 16/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 16/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

H δουλειά σου πάει καλά και ανακαλύπτεις ότι με μια έξυπνη ενέργεια μπορείς να επεκταθείς πιο εύκολα. Μην τσακωθείς με έναν καλό συνεργάτη σου γιατί είσαι ισχυρογνώμων. Θα είναι δύσκολο να τα ξαναβρείτε. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ανάγκη το ταίρι σου και του το δείχνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις πολλές προκλήσεις. Διάλεξε την καλύτερη και προχώρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Να μην κάνεις πειράματα στη δουλειά σου. Να μείνεις εκεί που ξέρεις ότι έχεις συμμάχους. Νέα πρόταση είναι μεν φαντεζί, αλλά πρόσεξε, γιατί πολλές φορές το… περιτύλιγμα ξεγελάει. Τα πας καλά, γιατί να διακινδυνεύσεις; Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου έχει όλη την καλή διάθεση να σε καταλάβει. Μην το υποτιμάς. Αν είσαι αδέσμευτος, κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να βάλεις τους δικούς σου όρους σε μια νέα συμφωνία στη δουλειά και μην κολλήσεις σε συναισθηματισμούς σχετικά με μια επαγγελματική προσφορά που θα σου κάνει παλιός συνεργάτης σου. Υπάρχει καλή προοπτική κέρδους. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ακολουθεί με πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και προκύπτει έρωτας που έρχεται για να μείνει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άσε τη μουρμούρα και αφοσιώσου σε ένα σχέδιο που θέλει καλό προγραμματισμό. Να είσαι έτοιμος τον Σεπτέμβριο να το βάλεις σε εφαρμογή. Μην ακούς δυσοίωνες προβλέψεις. Θέλεις επέκταση στη δουλειά σου και νέα πηγή εσόδων. Διάλεξε έμπειρους συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει σε ό,τι κάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι επικριτικός με το «καλημέρα».

 

ΛΕΩΝ

Να μην πείθεσαι με κάποιους που σου τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, γιατί θέλεις να κάνεις το εφέ σου. Σημασία έχει να κλείσεις οικονομικές τρύπες. Αυτό σήμερα θα γίνει πιο εύκολα ώστε να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο αλλά ουσιαστικό. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου αποζητά την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο εισβάλλει στη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλεις να επεκτείνεις τη δουλειά σου και το ίντερνετ θα αποδειχθεί σωτήριο, αρκεί να προσέξεις ποιους θα εμπιστευτείς. Να κάνεις μετρημένες κινήσεις και να δεις σιγά σιγά πώς θα εξελιχθεί η καινούργια σου προσπάθεια ώστε να κάνεις τις οικονομικές κινήσεις σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ανεβάζει. Αν είσαι αδέσμευτος, από φιλικό περιβάλλον έρχεται κάτι όμορφο.

 

ΖΥΓΟΣ

Να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη μια ευκαιρία ώστε να αυξήσεις το εισόδημά σου. Καλό είναι να ζυγίζεις τα πράγματα, αλλά με τόσο πολλή σκέψη γιατί θέλεις να τους ικανοποιήσεις όλους χάνεις ευκαιρίες. Σύνελθε. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σού δείχνει λατρεία. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις «λιμάνι», αλλά παίζεις αριστερά-δεξιά. Επικεντρώσου σε έναν στόχο. Θα είναι πιο εύκολο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνεις μεθοδευμένες κινήσεις ώστε να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες και εμπιστεύεσαι συνεργάτες σου που ξέρουν καλά τη δουλειά. Είσαι πιο εξωστρεφής και αυτό σε φέρνει πιο κοντά με τους συνεργάτες σου, ενώ εσύ σκέφτεσαι τις διακοπές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ξεκουράζει. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια αγάπη των διακοπών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ενθουσιάζει το καλοκαίρι παρά τον καύσωνα, καθώς είσαι ένα μεγάλο παιδί και ενθουσιάζεσαι να σκέφτεσαι νησάκια ονειρεμένα και διακοπές. Μια μικρή απόδραση είναι στα σχέδιά σου. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σού δείχνει αφοσίωση και πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος, νέο πρόσωπο σε πολιορκεί στενά. Να δράσεις αστραπιαία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι πλήρως οργανωμένος και προετοιμασμένος για ό,τι και αν τύχει στη δουλειά. Ευτυχώς δεν θα έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Θα πρέπει όμως να ηρεμήσεις και να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει μόνο η δουλειά. Το ταίρι σου θέλει διακοπές και σου γκρινιάζει. Άκουσέ το. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απογοητεύεσαι από την αναμονή. Δίπλα σου είναι, θα εισβάλει σύντομα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλεις να τακτοποιήσεις τα πάντα και να φύγεις ένα ταξιδάκι. Θέλεις να αναζωογονηθείς και τα καταφέρνεις. Η υπεραισιοδοξία σου κάποιες φορές σε κάνει να μη βλέπεις ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλή σου καρδιά. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην «επενδύσεις» αμέσως σε μια νέα γνωριμία. Να το ψάξεις καλά.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάνε ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Ιδέες έχεις αλλά και καλούς συνεργάτες. Μην αεροβατείς, οργάνωσε τη δουλειά σου και μετά πήγαινε διακοπές. Μην αφήνεις άλλους να κάνουν κουμάντο στη δουλειά σου. Δείξε τους τη δύναμή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι πολύ δοτικός με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα βλέμμα θα σε τρελάνει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου