Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 15/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Οι συνεργάτες σου είναι έξαλλοι με εσένα. Είναι δύσκολη η αρχή της εβδομάδας, καθώς ξεκινάς με ανατροπές και ακυρώσεις σχεδίων. Ηρέμησε. Φταις και εσύ, γιατί επιμένεις να τα κάνεις όλα με τον τρόπο που θέλεις χωρίς να εμπιστεύεσαι πρόσωπα που σε εκτιμούν. Αν είσαι δεσμευμένος, δέξου τις περιποιήσεις από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία «ναυαγεί».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρακαλάς κανέναν να μείνει δίπλα σου, έστω και αν χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη που αποφάσισε να αλλάξει… πλεύση. Θα καταφέρεις με τον δυναμισμό σου να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ θα είναι αναπόφευκτος ένας διακανονισμός που όμως θα σε βγάλει από μεγάλο άγχος. Να δείξεις αγάπη στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έλξη παράφορη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν επικίνδυνοι ανταγωνιστές που καραδοκούν να σου πάρουν την… μπουκιά από το στόμα. Γίνε «σφίγγα». Μην προχωρήσεις βιαστικά σε κάτι καινούργιο, γιατί κρύβει μια παγίδα. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα για να δείξεις στο ταίρι σου πόσο πολύ θέλεις να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μην υποκύψεις σε επανασύνδεση. Προχώρα. Κάτι δυνατό προκύπτει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας καλός φίλος θα σου ανοίξει τα μάτια. Άκουσέ τον, γιατί κάποιος στη δουλειά σού… σκάβει τον λάκκο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και χρησιμοποίησε τα δικά σου «όπλα» μέσω ισχυρών φίλων σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε μη χαλάσεις την ερωτική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, μην μπλέκεις σε μπερδεμένες καταστάσεις. Δεν θα μείνεις μόνος στις διακοπές σου.

 

ΛΕΩΝ

Να μην επαναπαυτείς σε μια επαγγελματική επιτυχία, αλλά δούλεψε σκληρά πάνω σε κάτι που ετοιμάζεις. Όμως μην υποτιμάς τους άλλους που σου έχουν σταθεί στα δύσκολα. Αν είσαι δεσμευμένος, μια φλογερή νύχτα είναι μπροστά. Αν είσαι αδέσμευτος, σου… χτυπάει την πόρτα μια νέα γνωριμία. Άνοιξε μόνο αν έχεις κλείσει την πόρτα στην παλιά. Αλλιώς θα μπερδευτείς. Αποφάσισε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα ξεκινάει με δυσκολίες, κυρίως στα οικονομικά σου. Ξέρεις να δουλεύεις πολύ, οπότε θα τα καταφέρεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό και μη βάλεις άλλες υποχρεώσεις στο κεφάλι σου. Αν είσαι δεσμευμένος, να ξεκινήσεις σήμερα συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην είσαι ευκολόπιστος. Τα λόγια είναι καλά, οι πράξεις όμως είναι αυτές που μετράνε. Σκέψου.

 

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις υπάρχουν και θα τις βρεις στα οικονομικά σου. Οι συνεργάτες σου είναι δίπλα σου και σε εμπιστεύονται. Μην τους απογοητεύσεις. Κάνε ένα πράγμα τη φορά και προχώρα και μην προσπαθείς να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις συναισθηματική ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εξομολόγηση. Μην το πάρεις αψήφιστα. Θα χάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Νιώθεις ότι πρέπει να επανεξετάσεις ορισμένες επαγγελματικές φιλίες και θα το κάνεις μένοντας στο παρασκήνιο. Θα καταλάβεις ποιοι πραγματικά σε στηρίζουν. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις επανασύνδεση με πρόσωπο που επιστρέφει. Δώσε του δεύτερη ευκαιρία αν αισθάνεσαι ακόμα κάτι, αλλιώς προχώρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να δουλέψεις αθόρυβα και μεθοδικά και θα καταφέρεις σύντομα να έχεις κέρδος. Σήμερα πρόσεξε τα λόγια τρίτων, γιατί μπορεί να σε μπλέξουν σε μια διαμάχη που θα σε κάνει να χάσεις έναν πολύτιμο συνεργάτη ή φίλο. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, φλέρταρε με την ψυχή σου. Το έχεις ανάγκη! Δες το σαν παιχνίδι. Απόλαυσέ το.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπάθησε να μη γίνεις αντιπαθής γιατί είσαι απόλυτος στις απόψεις σου αλλά να συμπλεύσεις με τους συνεργάτες σου, όσο και αν θεωρείς ότι κάποιοι δεν καλοβλέπουν την άνοδό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη γίνεσαι κτητικός αλλά τρυφερός. Αν είσαι αδέσμευτος, επικεντρώσου σε μια νέα γνωριμία και μην αρχίσεις να έχεις αμφιβολίες που κουράζουν. Έχεις ανάγκη έναν έρωτα καλοκαιρινό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μην είσαι υπεραισιόδοξος, γιατί χρειάζεται πολλή δουλειά σε έναν καινούργιο στόχο σου. Κινήσου μεθοδικά με συνεργάτες που τους ξέρεις και μην ανοίγεσαι σε… αχαρτογράφητα νερά, γιατί θα «πνιγείς». Σχεδιάζεις ένα ταξίδι γιατί θέλεις να «φορτίσεις τις μπαταρίες σου». Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος, μίλα στο πρόσωπο που βολιδοσκοπείς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ακόμα και αν λιάζεσαι σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος, ψάχνεις και τα επαγγελματικά σου. Μην πας πίσω χωρίς να έχεις κάνει σχέδιο πώς θα κινηθείς και ποιους θα επιλέξεις για να σε βοηθήσουν. Από την άλλη, έχεις ανάγκη από ξεκούραση και έναν ρομαντικό έρωτα που θα σε ανανεώσει. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά με το ταίρι σου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου