Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 12/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 12/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που κάνεις τον τελευταίο καιρό, κυρίως για να εξυπηρετήσεις την καλή σου εικόνα. Στα αισθηματικά σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα με το ταίρι σου που δεν τα περίμενες. Αν είσαι «αγκαλιά» με τη μοναξιά, θα έχεις ευκαιρία για μια γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια θετική μέρα για σένα. Πολλά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους και ξεπερνάς αρκετά κυρίως οικονομικά εμπόδια. Θα βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Να βάλεις προτεραιότητες για να καταφέρεις ό,τι θέλεις. Φέρσου με τρυφερότητα και κατανόηση στο ταίρι σου. Η μέρα κρύβεις ευχάριστες εκπλήξεις αν ψάχνεις ταίρι. Αρκεί να φερθείς με απλότητα, χωρίς κτητικότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις στη δουλειά σου με ρεαλισμό. Βλέπεις ότι κάποια σχέδιά σου καθυστερούν και αυτό σε γεμίζει με άγχος. Να κινηθείς με σύνεση για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού. Μη δημιουργείς προστριβές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, νιώθεις άτολμος ερωτικά. Άλλαξε τακτική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι άκεφος και απαισιόδοξος για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό σε πάει πίσω στη δουλειά σου. Τα θέματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο από ό,τι νομίζεις. Μην είσαι συνεχώς μέσα στα μαύρα. Οι συνεργάτες σου σε αγαπάνε και σε βοηθάνε. Το ταίρι σου θέλει να σε αναζωογονήσει. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι ευνοϊκή περίοδος για γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ

Να μην αδιαφορείς για τους συνεργάτες σου, γιατί αυτοί θα σε σώσουν αν χρειαστείς βοήθεια. Μάλιστα το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει κάποιες ευχάριστες ειδήσεις και θα πάρεις τα πάνω σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε φροντίζει, αλλά και εσύ μην το παρατραβάς. Αν είσαι αδέσμευτος, ισχύει το «τραβάτε με και ας κλαίω».

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα κάνεις συζητήσεις που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές στη δουλειά σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου πάνε καλά. Το ταίρι σου υποχωρεί και ζείτε μια νύχτα πάθους και συγγνώμης. Αν ακόμα είσαι ελεύθερος, το σύμπαν συνωμοτεί και σου φέρνει κάτι πολύ καλό.

 

ΖΥΓΟΣ

Να έχεις ηρεμία για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα που θα εμφανιστούν και θα σε ταρακουνήσουν. Να προσέξεις το οικογενειακό σου περιβάλλον, γιατί θα υπάρξει από πλευράς συγγενών εριστική διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τη σχέση σας με ένα ταξιδάκι. Και αν κοιμάσαι σε μονό κρεβάτι, σύντομα θα χρειαστείς διπλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για τους μελλοντικούς στόχους σου. Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά ζητήματα. Έχεις παραμελήσει τη σχέση σου. Αναθέρμανέ την αμέσως. Αν θέλεις ταίρι, μην είσαι ψυχρός και απρόσιτος. Αυτή η συμπεριφορά δεν επιτρέπει στους άλλους να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικά σου θέματα εξελίσσονται πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενες. Είσαι κοντά στους στόχους σου και αυτό σε χαροποιεί. Να προσέξεις τα έξοδα που κάνεις, γιατί δεν υπολογίζεις τις αναποδιές. Το ταίρι σου σε πιστεύει και κάνετε μια λυτρωτική συζήτηση. Αν είσαι αδέσμευτος, σε μια έξοδό σου συναντάς τον έρωτα της ζωής σου. Προχώρα δυναμικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα τα πας καλά σήμερα και θα κλείσεις και μια συμφωνία που ήθελες από καιρό. Έχε τον νου σου σε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Προτάσεις για συνεργασίες και συμφωνίες θα είναι πολύ θετικές. Απολαμβάνεις την αγάπη και το ταίρι σου σε κοιτάει στα μάτια. Αν είσαι αδέσμευτος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Να μην πάρεις επιπόλαιες αποφάσεις σε κάποια επαγγελματικά θέματά σου γιατί σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σου. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες και να κάνεις διακανονισμούς. Το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν κοιμάσαι μόνος, στρώσε το στρώμα σου για δύο. Έρχεται έρωτας κεραυνοβόλος που θα σε βγάλει από τις συνήθειές σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα βάλεις επιτέλους μπροστά τη λο- γική σου και θα βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι με διάφορα οικογενειακά θέματα. Θα καταφέρεις να αναμορφώσεις κάποια εργασιακά σου ζητήματα που σε απασχολούν μαζί με τους συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και συζήτα μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, μάθε πρώτα τι θέλεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου