Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 11/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να μην είσαι υπερβολικά ειλικρινής, γιατί κάποια άτομα στη δουλειά σου μπορεί να παρεξηγηθούν από την ωμή αλήθεια σου. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Μπορεί να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, γιατί θα επηρεαστείς από γνώμες τρίτων. Πρόσεχε. Μην τσακωθείς με το ταίρι σου. Μια επανασύνδεση είναι προ των πυλών.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι από τις τυχερές σου μέρες για να υλοποιήσεις όσα έχεις ονειρευτεί. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές. Θα χρειαστεί να ζητήσεις τη βοήθεια συνεργατών για να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά σου χρειάζεται καλύτερη διαχείριση. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αφήσεις εξωτερικά προβλήματα να δηλητηριάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες και διασκέδασε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έρθεις σε σύγκρουση με συγγενείς σου για κληρονομικά – οικονομικά θέματα. Μην προσπαθήσεις να καλύψεις κάτι με ψέματα, γιατί θα αποκαλυφθείς και θα τα κάνεις χειρότερα. Συναισθηματικά κοίταξε να είσαι τρυφερός και θελκτικός στο ταίρι σου, γιατί έχει παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος, διασκέδασε με φίλους και αν έρθει και κάτι ερωτικό, καλώς να έρθει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάρε ρίσκο στη δουλειά σου και μη φοβηθείς το κόστος, γιατί θα είναι πολύ μικρότερο από αυτά που θα αποκτήσεις. Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου έχουν μπει σε μια σειρά. Έχεις λιγότερο άγχος και περισσότερη όρεξη για δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην προβληματίζεις το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια εσωτερική αναζήτηση είναι απαραίτητη.

 

ΛΕΩΝ

Θα είσαι γεμάτος ενέργεια για να κάνεις πράγματα που θέλεις εδώ και καιρό. Να βάλεις προτεραιότητες και μην αφήσεις να μαζευτούν καινούργιες υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά. Να πλησιάσεις το ταίρι σου και να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση. Το έχετε ανάγκη. Αν είσαι μόνος, βγες και σε μια φιλική παρέα προκύπτει έρωτας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και σκέφτεσαι με ψυχρή λογική πριν κάνεις κάτι, η αρνητική όψη της ημέρας σε ωθεί σε παρορμητικές τάσεις που θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Θα βγουν κάποια προβλήματα στην επιφάνεια και η σχέση σου θα κινδυνέψει. Κάνε μια συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μη στενοχωριέσαι. Βγες με φίλους.

 

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και βάζεις σε εφαρμογή τα καινούργια σχέδιά σου. Επίσης κάποια απροσδόκητα νέα στη δουλειά θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα. Να είσαι προσεκτικός στα έξοδά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι πολύ απαιτητικός από το ταίρι σου. Αν βαδίζεις ακόμα χέρι χέρι με τη μοναξιά, σήμερα μπορείς να περιμένεις τα πάντα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα κλειστείς στο καβούκι σου, καθώς η μέρα προσφέρεται για περισυλλογή και οργάνωση σχεδίων. Οι συγγενείς σου ή κάποιοι φίλοι θα σου κάνουν παράπονα, γιατί έχεις απομακρυνθεί. Όσο πληγωμένος και αν νιώθεις, να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σου να σου αποδείξει την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία γίνεται ερωτικός δεσμός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα σχέδιά σου προχωρούν όπως τα υπολόγιζες και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Αντιμετωπίζεις τα πράγματα με αισιοδοξία, αλλά να προσέχεις τι συμφωνίες υπογράφεις. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε ηρεμεί. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να βρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά με σύνεση και ηρεμία θα καταφέρεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε τεντωμένο σκοινί, οπότε πρόσεξε την ισορροπία σου. Κράτα μικρό καλάθι σε επαγγελματικές γνωριμίες. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλή λάμψη και αυτό σε κάνει δημοφιλή στις συναναστροφές σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθεις χαμένος στο διάστημα με τόσες υποχρεώσεις που έχεις. Χαλάρωσε και δες τα πράγματα ρεαλιστικά στη δουλειά. Βάλε ένα πρόγραμμα ώστε σύντομα να πάρεις μόνιμες αποφάσεις. Εκμεταλλεύσου τη μέρα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα πετύχεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Το άγχος που νιώθεις θα σου δημιουργήσει ένα μπλοκάρισμα που δεν θα σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις σε πολλές υποχρεώσεις σου. Ηρέμησε και ζήτα τη βοήθεια καλών συνεργατών και φίλων. Εσύ κατευθύνεις τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βγάλε όλη την καλή διάθεσή σου και σύντομα θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε εμπνεύσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου