Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 9/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 9/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να μην έχεις λυμένο το ζωνάρι σου. Έχεις κουράσει τους γύρω σου με τα κυκλοθυμικά ξεσπάσματά σου. Να δώσεις τόπο στην οργή, γιατί θα χάσεις έναν πολύτιμο σύμμαχο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δεν μπορεί άλλο να σε ανέχεται. Αν είσαι αδέσμευτος, σε μια επαγγελματική συνάντηση θα νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να ξεκουραστείς και το ξέρεις, αλλά η πολλή δουλειά δεν σε αφήνει. Επιπροσθέτως, νιώθεις ότι πρέπει να αναζητήσεις μια νέα πηγή εσόδων για να μπορέσεις να βγεις οικονομικά. Θα πρέπει όμως να κοιτάξεις και την προσωπική σου ζωή. Το ταίρι σου σε καταλαβαίνει, αλλά μαζεύονται παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία με μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνε τον προγραμματισμό σου, αλλά μην πάρεις ακόμα ρίσκο για ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Περίμενε ώστε να ωριμάσουν οι συνθήκες. Να προσέχεις, γιατί η μέρα εγκυμονεί κινδύνους ατυχημάτων στη δουλειά ή αν οδηγείς. Αν είσαι δεσμευμένος, πλησίασε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ζήτα απαντήσεις από πρόσωπο που έχεις βολιδοσκοπήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να εμπιστευτείς τους συνεργάτες σου. Κάνε προγραμματισμό και συνέχισε την καλή δουλειά. Πρόσεξε γιατί με τη μουρμούρα σου θα κάνεις ένα λάθος που θα σου στοιχίσει στη δουλειά. Εξήγησε με ηρεμία στο ταίρι σου ότι τα λόγια των τρίτων δεν είναι αληθινά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ερωτική εξομολόγηση ανατρέπει κάποια δεδομένα σου. Μη βιαστείς.

 

ΛΕΩΝ

Να προσέξεις τα οικονομικά σου. Άκου και κανέναν καλό συνεργάτη σου. Δεν τα ξέρεις όλα. Κινδυνεύεις να χάσεις την καλή εικόνα σου, γιατί έχεις κάνει επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχουν αποδώσει. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την έπαρση που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σου φτιάξει τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εμπιστεύσου μόνο πολύ κοντινό συνεργάτη σου, ειδικά τώρα που σχεδιάζεις πράγματα. Μην ανοιχτείς με μεγάλα ποσά, αλλά μέχρι εκεί που μπορείς να το καλύψεις. Φρόντισε να προσέξεις, γιατί είναι μέρα ατυχημάτων. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει προσοχή. Φέρσου τρυφερά. Αν «φλερτάρεις» με τη μοναξιά, ετοιμάσου για μεγάλη ερωτική έκπληξη.

 

ΖΥΓΟΣ

Συνέχισε την καλή δουλειά και κυρίως κλείσε οικονομικές πληγές του παρελθόντος. Μπορείς να κάνεις κάποιο διακανονισμό και να μην έχεις τόσο άγχος. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο. Στα συναισθηματικά σου δημιουργούνται σύννεφα πάνω από τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην πέφτεις με τα μούτρα σε κάθε νέα γνωριμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποθέσεις που έχεις σε εκκρεμότητα και μη δελεάζεσαι από πρόσωπα που σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια. Πρόσεχε γιατί από την έντασή σου θα κάνεις ένα λάθος που δεν θα διορθώνεται. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου στέκει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το πρόσωπο που βολιδοσκοπείς σε αιφνιδιάζει θετικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσεξε τις ταχύτητές σου, γιατί σήμερα εγκυμονούν κίνδυνοι ατυχημάτων. Επίσης, έχεις ανοιχθεί σε πολλά «μέτωπα» στη δουλειά, για αυτό πρέπει να προσέξεις μη χάσεις χρήματα. Η υπεραισιοδοξία σου πολλές φορές δεν βοηθάει. Στα αισθηματικά σου μην κάνεις άστοχες υποθέσεις και χαλάς τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι χαλαρό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις ήδη πετύχει αρκετά, οπότε σταμάτα το άγχος και προχώρα παρακάτω χωρίς να κάνεις καβγάδες επειδή κάποιος συνεργάτης σου θα κάνει ένα λάθος. Όλα μπορείς να τα διορθώσεις. Πρόσεξε, γιατί μια έκρηξή σου θα σου στερήσει μια καλή συνεργασία. Αν είσαι δεσμευμένος, παραμελείς το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ένα ερωτικό δωράκι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κράτα τα μυστικά σου για σένα και θα πετύχεις. Μια κατραπακιά οικονομική θα την πάθεις, γιατί στηρίζεσαι σε λάθος ανθρώπους. Ίσως σου γίνει το πάθημα μάθημα. Ευτυχώς με την αισιοδοξία σου κρατάς ψηλά το ηθικό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, άκου τις συμβουλές που σου δίνει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, παίζεις στο διαδίκτυο.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μη σκέφτεσαι μόνο τους άλλους, αλλά προστάτευσε τον εαυτό σου και απομόνωσε αυτούς που αποτελούν «βαρίδια» στη ζωή σου. Τα οικονομικά σου θέλουν αναζωογόνηση. Επίσης, πρόσεξε για τυχόν ατυχήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις σύμπνοια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις, αλλά θέλεις κάτι ρομαντικό και απογοητεύεσαι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου