Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 8/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Να μη χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι και αν προκύψει. Θα καταφέρεις να προωθήσεις πολλά επαγγελματικά σχέδιά σου για το μέλλον. Ο σύντροφός σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ δεν ξέρεις τι να κάνεις. Οι αδέσμευτοι κυνηγήστε τώρα την τύχη σας με κάθε τρόπο και δεν θα χάσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι θετική μέρα για σένα. Πολλά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους και καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά εμπόδια. Μην είσαι επίμονος στις συζητήσεις που θα κάνετε και γενικά με το ταίρι σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Αν ψάχνεις το άλλο σου μισό, μπορείς εύκολα να το βρεις και θα πετάξεις στον ουρανό. Μην είσαι ισχυρογνώμων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κινητοποιήσου, γιατί τα άστρα σού φέρνουν πολλές ευκαιρίες επαγγελματικά και η κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία. Ξεκίνα να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις διαφωνίες με το ταίρι σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο που και εσένα σε ενδιαφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ηρεμία και ψύχραιμη αντιμετώπιση θα καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί στη δουλειά σου. Θα βρεις εύκολα λύσεις. Οι συνεργάτες σου σε βοηθάνε. Να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μη δώσεις συνέχεια σε κάποιες εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στη σχέση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, η μέρα ευνοεί νέες γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ

Βρες άμεσα τον χρόνο να ξεκουραστείς και μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα χωρίς να υπάρχει λόγος. Δώσε στους συνεργάτες σου πράγματα να κάνουν και μην είσαι συγκεντρωτικός. Η σχέση σου με το ταίρι σου είναι παθιασμένη, οπότε εκμεταλλεύσου ερωτικά το βράδυ. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις ακαταμάχητη γοητεία. Σε καλό θα σου βγει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις πεσιμιστική διάθεση και όλα σού φταίνε. Αυτό σε πηγαίνει πίσω και όχι μπροστά στα επαγγελματικά σου θέματα. Γίνε πιο αισιόδοξος και θα δεις ότι τα θέματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο από όσο νομίζεις. Μην επηρεάζεις το ταίρι σου με την κακή σου διάθεση. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι ευνοϊκή για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

ΖΥΓΟΣ

Να μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να κάνεις. Επίλεξε τον διάλογο, ακόμα και αν είναι να συζητήσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Ψάξε αυτό που ζητάς

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υλοποιήσεις με ευκολία και με μεγάλη υποστήριξη από το κοντινό σου περιβάλλον ό,τι σχεδιάζεις επαγγελματικά. Οι συνεργάτες σου σε υποστηρίζουν θερμά. Κοίτα να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα για το ταίρι σου. Όσο για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, ευνοούνται πολύ οι νέες γνωριμίες. Φόρεσε τα καλά σου και μην καθίσεις μέσα στο σπίτι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες υποθέσεις σου στα επαγγελματικά που χρόνιζαν θα λυθούν ως διά μαγείας. Έτσι θα αισθανθείς πάλι ασφαλής. Παρ’ όλα αυτά μην παρασυρθείς σήμερα σε βιαστικές κινήσεις. Απόφυγε τις διενέξεις και μη γίνεσαι φορτικός στο ταίρι σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά, βάλε στον νου σου ότι πρέπει να γίνεις πιο τολμηρός.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά πράγματα. Αλλαγές στα οικονομικά θα σε προβληματίσουν. Ευτυχώς έχεις κάνει ένα κομπόδεμα. Φρόντισε να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Εσύ που βασανίζεσαι από τη μοναξιά, μην ενδίδεις αμέσως και χωρίς να έχεις εξετάσει πρώτα τις προκλήσεις κάποιων ανθρώπων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αστάθμητοι παράγοντες θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Να κοιτάξεις πώς θα μπαλώσεις τη ζημιά και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου. Θα έχεις βοήθεια από φίλους. Να απολαύσεις μια ήρεμη Δευτέρα ξεκούρασης δίπλα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους και κάτι θα προκύψει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για σημαντικές επαφές και κάθε είδους συνεργασία που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις. Μη διστάσεις να προχωρήσεις ένα σχέδιό σου. Δείξε ενδιαφέρον στο ταίρι σου και μη χαλάς το ευχάριστο κλίμα με ανασφάλειες. Αν είσαι μόνος, πέρασε όμορφα σε μια φιλική μάζωξη. Κάπου εκεί υπάρχει κάτι ενδιαφέρον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου