Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 6/7

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Σάββατο 6/7.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Θα βάλεις σε εφαρμογή σχέδια για τα οποία είχες ξεκινήσει συζητήσεις από τον προηγούμενο μήνα. Ίσως μάλιστα κάνεις μια νέα αρχή σε κάτι που έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, όπως μια ανακαίνιση ή συγκατοίκηση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις ευχάριστα γεγονότα. Αν είσαι ελεύθερος, θα ασκείς μεγάλη έλξη σε όσους σε προσεγγίζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η ιδανική περίοδος για κάθε είδους ξεκινήματα. Τα επαγγελματικά σου είναι στο ζενίθ τους κι έχεις ενσυναίσθηση, ενώ μια πρόταση σε φέρνει προ μεγάλων αποφάσεων. Αν είσαι δεσμευμένος, αυτό που πρέπει να αποφύγεις στη σχέση σου με το ταίρι σου είναι η ζήλια. Ευτυχώς, εξισορροπείται με το πάθος σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν περνάς απαρατήρητος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το έχεις δείξει ότι δεν μασάς. Έτσι, έναν οικονομικό «πονοκέφαλο» θα τον περάσεις, καθώς θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα στη δουλειά, που θα ανατρέψουν κάποιες ισορροπίες σου. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξεις ούτε συναισθηματικά, καθώς αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις νάζια και χαρές. Αν είσαι ελεύθερος, με την ενέργειά σου θα μετακινήσεις ακόμα και βουνά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία και μόνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε ευνοεί, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να συμβούν όλα τα θετικά στον έρωτα, σε σχέσεις και φιλίες αλλά και στη δουλειά. Το οικονομικό θα σε απασχολήσει, καθώς θα πρέπει να βρεις λύσεις για να είσαι εντάξει. Προσπάθησε να αποφύγεις καβγάδες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

 

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά και κοινωνικά τρέχεις να προλάβεις, ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες, ενώ στη δουλειά δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα με κάποιο άτομο κύρους ή να εμπλακείς σε ένα περίεργο γαϊτανάκι κουτσομπολιού. Αν είσαι δεσμευμένος, φουντώνει το πάθος ξανά, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, θα υπάρξουν ευκαιρίες για έναν νέο έρωτα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις κουραστεί από τη δουλειά και χρειάζεσαι επειγόντως ένα διάλειμμα για ανανέωση. Ένα ταξίδι είναι προ των πυλών, αλλά φρόντισε να το αποφύγεις την Τρίτη, που είναι μια πιο δύσκολη μέρα. Θα θελήσεις να κάνεις την αυτοκριτική σου στη δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε προσέχει. Αν είσαι αδέσμευτος, πέραση έχεις, σχέση θέλεις;

 

ΖΥΓΟΣ

Είσαι πολύ μαχητικός, καθώς θέλεις να ολοκληρώσεις -και θα το πετύχεις- τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις αφήνοντας σε όλους την καλύτερη εντύπωση. Όλα αυτά δε προτού καν ξεκινήσουν οι διακοπές σου! Αν δεν είσαι δεσμευμένος, έχεις καταλάβει πως το να χτυπάς αριστερά-δεξιά δεν είναι λύση. Έτσι, ψάχνεις «λιμανάκι» και το βρίσκεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ψυχρολουσία σε μια επαγγελματική σχέση ή στον γάμο σου θα την περάσεις. Προσπάθησε να καταλάβεις την άλλη πλευρά. Δώσε τα χέρια και προχώρα. Αν πάλι δεις ότι δεν βγαίνει πουθενά, τότε ό,τι δεν λύνεται κόβεται. Πάντως, το ταίρι σου δεν αντέχει άλλο την αναμονή. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι επιφυλακτικός σε μια νέα γνωριμία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα είναι δύσκολο να αποφασίσεις ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω σου, αλλά τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αλλά μην κάνεις περισσότερα «ανοίγματα» απ’ όσα προλαβαίνεις. Το ταίρι σου θέλει προσοχή γιατί το έχεις κουράσει με τη ζήλια σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας-φωτιά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρίσιμη εβδομάδα για την προσωπική σου ζωή, ιδίως αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους. Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ήσουν για ένα μεγάλο διάστημα «καλά», επειδή έκανες τον ένα συμβιβασμό μετά τον άλλο. Αν είσαι ελεύθερος, θα ακολουθήσεις το ρητό «η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς». Στη δουλειά όλα πάνε ρολόι, αλλά την Τρίτη μια αναποδιά θα σε αγχώσει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι τύπος ελεύθερος και καθετί που σε δεσμεύει σου προκαλεί νεύρα. Έτσι, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και θα είσαι πολύ νευρικός στη δουλειά. Πάντως, αν ηρεμήσεις και αφήσεις στην άκρη την επιπολαιότητα, θα καταφέρεις να έχεις μια επαγγελματική επιτυχία, πολύ έρωτα με το ταίρι σου, νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για επέκταση των επαγγελματικών σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σου έρθουν αρκετά δώρα, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Την Τρίτη να προσέξεις, γιατί μια αναποδιά ή ένα μικρό ατύχημα θα σου χαλάσει τη διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις δεμένος με το ταίρι σου κι αυτό σου δίνει φτερά για να δημιουργήσεις περισσότερα πράγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και έρχεται κάτι πολύ καλό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου