Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 26/6

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 26/6.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Έχεις δουλέψει πολύ για να αφήσεις τους άλλους να πανηγυρίζουν για μια νίκη που είναι μόνο δική σου. Διεκδίκησε ό,τι αξίζεις χωρίς καβγάδες. Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ. Ξέρεις πώς. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ξαφνική πρόσκληση σου φέρνει έναν έρωτα, αλλά δεν θα είναι για πολύ. Διασκέδασέ το όσο μπορείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα δεις να έρχονται κέρδη στο ταμείο σου. Μην απογοητεύεσαι με κάποιους που θέλουν να σε υποβαθμίσουν. Με την κακία τους θα μείνουν! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε υποστηρίζει και περνάτε «ζάχαρη». Αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις ενδιαφέρουσα γνωριμία. Να ζήσεις ωραίες στιγμές και όπου σε βγάλει. Μη δεσμεύεις όμως τον άλλο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα καταλάβεις ότι έχεις έναν εχθρό στη δουλειά σου, αλλά δεν θα καταφέρει να σου κάνει κακό, γιατί θα τον ανακαλύψεις. Ένας καλός συνεργάτης σου θα σε προστατεύσει. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου, με πολύ έρωτα. Αν είσαι αδέσμευτος, «φλέρταρε» και από μια επαγγελματική συνάντηση θα προκύψει ερωτική γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οργανώσου, μην αγχώνεσαι και προχώρα, χωρίς να πτοείσαι από τυχόν αναποδιές. Μην αρχίσεις τις γκρίνιες και δούλεψε περισσότερο για να καλύψεις τη ζημιά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Θα περάσετε μια ερωτική βραδιά. Αν είσαι αδέσμευτος, πλησίασε το άτομο που έχεις βολιδοσκοπήσει. Θα υπάρξει ανταπόκριση γρήγορα. Μόνο μην αρχίσεις να λες «θλιβερές» ιστορίες.

ΛΕΩΝ

Να προσεγγίσεις χωρίς έπαρση συνεργάτες σου, οι οποίοι ξέρεις ότι γνωρίζουν καλά τη δουλειά. Θα πετύχεις κάτι που θέλεις, αρκεί να οργανωθείς σωστά. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λύσεις προβλήματα που δημιούργησαν τρίτοι στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σε… απογειώσει. Μόνο μην το παίζεις αρχηγός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προχώρα αργά και σταθερά. Μη βιάζεσαι να κατακτήσεις στόχους, αν πρώτα δεν έχεις οργανωθεί. Καλά κάνουν οι συνεργάτες σου και σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου γιατί έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας. Μη δίνεις βάση στις λεπτομέρειες.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργάτες σου πίνουν νερό στο όνομά σου. Καταφέρνεις να διακριθείς στη δουλειά σου, οπότε μην αγχώνεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, αρκεί να μην αρχίσεις τα… λοξοκοιτάγματα. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάχνεις λιμάνι, αλλά «παίζεις» αριστερά και δεξιά. Προσηλώσου σε ένα στόχο και θα πετύχεις. Πρόσεξε μόνο γιατί η νέα γνωριμία δεν αστειεύεται. Θέλει αποκλειστικότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ανατραπεί ένα επαγγελματικό σου σχέδιο, αλλά μη σε πιάσει πανικός, γιατί μόνο με ψυχραιμία θα βρεις λύση. Εξάλλου, έχεις ήδη αρχίσει να βάζεις τάξη στα οικονομικά σου. Χρησιμοποίησε όλες τις γνωριμίες σου για να κάνεις και κάτι παράλληλα. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είσαι «φωτιά» με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται κάτι καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οργανώσου και κάνε νέο προϋπολογισμό για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Απόφυγε νέα ανοίγματα στη δουλειά και μην είσαι υπεραισιόδοξος. Άρχισε να ρυθμίζεις χρέη σου, που είναι «βαρίδια». Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Κάνε το και μάλιστα γρήγορα. Αν είσαι αδέσμευτος, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και θα τις έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρεις να φυλάγεσαι από τις… κακοτοπιές. Το ίδιο θα κάνεις και τώρα και θα πετύχεις την καλύτερη δυνατή λύση. Μην πτοείσαι από την ανατροπή ενός επαγγελματικού σχεδίου. Ξέρεις να δουλεύεις σκληρά. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αναβάλεις μια συζήτηση με το ταίρι σου. Όλα μπορούν να διορθωθούν. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας. Ζήσε τον και… απογειώσου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου, αλλά έχεις έξυπνες λύσεις και θα ξεπεράσεις την αναμπουμπούλα. Δώσε προσοχή στους συνεργάτες σου και άκουσε τις ιδέες τους. Κάτι καλό θα βγει. Αν είσαι δεσμευμένος, δείχνεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, «παίζεις» στο διαδίκτυο. Το κάνεις μόνο για «παιχνίδι», αλλά πρόσεχε. Υπάρχει πολύ ψέμα. Μην εμπιστεύεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρειάζεσαι τόνωση στη δουλειά σου, νέες πηγές εσόδων, αλλά δούλεψε χωρίς άγχος και θα έρθουν κέρδη. Επίσης, μια ιδέα στην οποία επένδυσες πριν από λίγο καιρό αρχίζει να αποδίδει. Δες σοβαρά αν θα συνεχίσεις ή θα σταματήσεις τώρα που είναι κερδοφόρα. Αν είσαι δεσμευμένος, όλα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις νέα γνωριμία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου