Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 25/6

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς σήμερα

Ζώδια αστρολογία

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 25/6.

Τι πρέπει να προσέξετε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας;

 

ΚΡΙΟΣ

Μείνε μακριά από σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν σου για να μην πέσεις ψυχολογικά. Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις και θα ακούσεις μια πολύ καλή είδηση. Θα πάρεις χρήματα που δεν περίμενες. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος σου απογειώνεται και τρελαίνεις το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία εγγυάται σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις που αφορούν εκκρεμότητες του παρελθόντος – θα διορθωθούν με καλό προγραμματισμό. Από το απόγευμα με τη βοήθεια συνεργατών σου συνέρχεσαι και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις τα επόμενα σχέδιά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι σε σύμπνοια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται έρωτας γεμάτος φλόγα. Ακολούθησέ τον χωρίς δισταγμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να τα προλάβεις όλα μόνος σου. Ζήτα βοήθεια από συνεργάτες-συναδέλφους για να μην πελαγώσεις. Αυτό θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θα σου ανοίξει πιο εύκολα δρόμο για κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις κοινούς στόχους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται γνωριμία αλλά είναι κάτι περαστικό. Μην επενδύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να μην αφήσεις να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί θα είσαι απασχολημένος με τη… μουρμούρα σου. Οι συνεργάτες σου σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, οπότε ρίξου στη δουλειά και δες τις προσφορές. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου σου δίνει χαρά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε εντυπωσιάζει.

ΛΕΩΝ

Θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα και θα οδηγηθείς σε… εκρηκτικές καταστάσεις που μετά δεν θα μπορείς να τις «μπαλώσεις». Αυτό θα σου στοιχίσει, καθώς μια συνεργασία θα τιναχθεί στον αέρα. Μην κάνεις κινήσεις πανικού και συνεργαστείς με πρόσωπα που δεν ξέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βγει στην επιφάνεια ο συναισθηματισμός σου και δεν θα ξέρεις πώς να κινηθείς στο επαγγελματικό σου πεδίο. Ευτυχώς που έχεις καλούς συνεργάτες και δεν θα κάνεις σοβαρά λάθη. Επίσης τα πας καλά οικονομικά. Αν είσαι δεσμευμένος, βάζεις ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο σε γεμίζει με αισιοδοξία. Ακολούθησέ το.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις με πρόσωπα που θα σου κάνουν σοβαρές επαγγελματικές προτάσεις. Διάλεξε την καλύτερη, αφού εξετάσεις καλά τα δεδομένα. Το ταμείο σου θέλει προσοχή. Μην επενδύσεις σε κάτι που δεν έχει μακρόπνοη προοπτική μόνο και μόνο για γρήγορο κέρδος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες θετικές αλλαγές στη δουλειά που θα σου δώσουν το προβάδισμα. Μη φοβηθείς να ακολουθήσεις το ένστικτό σου, αλλά να επενδύσεις χωρίς να χρειαστεί να δανειστείς. Διάθεσε αρχικά ένα μικρό κεφάλαιο και βλέπεις πώς θα πάει. Αν είσαι δεσμευμένος, θα δημιουργήσεις ένα σκηνικό πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, μια συνάντηση θα σε… απογειώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έρθεις πιο κοντά σε οικονομικούς στόχους που έχεις θέσει. Αν δεν δεις κάποια πράγματα με επιπολαιότητα, θα καταφέρεις να βάλεις τις βάσεις για κάτι καλό επαγγελματικά. Διάλεξε προσεκτικά τους «συμμάχους» σου και απομάκρυνε ό,τι σε βαραίνει. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος… φουντώνει στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο σε ενθουσιάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πας καλά οικονομικά γιατί έχεις πρόγραμμα. Μην πειστείς να αλλάξεις κάτι από αυτό, γιατί θα «μπλοκάρεις». Στηρίξου στις δικές σου ιδέες. Ασχολήσου με τρέχοντα θέματα της δουλειάς και κλείσε οικονομικές «τρύπες». Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην εμπιστευτείς ένα πρόσωπο που έρχεται με φόρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κλείσε τρέχουσες υποχρεώσεις και κάνε νέο προγραμματισμό. Οργανώσου καλά πριν κάνεις το επόμενο βήμα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Βγάλε από το συρτάρι σου μια παλιά πρόταση, βάλε τους δικούς σου όρους και προχώρα σε κάτι πολύ εποικοδομητικό. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε καβγά με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία φέρνει κάτι ωραίο.

ΙΧΘΥΕΣ

Να χρησιμοποιήσεις τη διαίσθησή σου και τους «συμμάχους» σου για να πετύχεις μια συνεργασία. Τα οικονομικά σου θέλουν τόνωση, αλλά όχι πανικό. Όλα θα διορθωθούν αν δεν… τρέχει το μυαλό σου σε… ακρογιαλιές δειλινά. Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε το πάθος με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία έρχεται πολύ ελπιδοφόρα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου